Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βαγγέλης Γιακουμάκης - Μάριος Παπαγεωργίου
Είχαν σήμερα γενέθλια

Οι υποθέσεις των δύο αγοριών που συγκλόνισαν το πανελλήνιο
Γράφουν στο προφίλ του Μάριου στο FB: 23/3/2012: Τα τελευταία γενέθλια του Μάριου, όταν έγινε 26 χρονών. Κι εκεί σταμάτησε. Σε λιγότερο από πέντε μήνες, ένα 72χρονο υποκείμενο, μαζί με τη γυναίκα του, το ζεύγος Μιχαλεάκου από το....

Οίτυλο της Μάνης, «οικογενειακοί φίλοι» πνιγμένοι στα χρέη, αποφάσισαν να σκοτώσουν το παιδί μας και να υποκριθούν απαγωγή ζητώντας 620.000 ευρώ. Ο Μάριος σταμάτησε να μεγαλώνει τον Αύγουστο του 2012. Φέτος, σήμερα 23/3/2015, θα γινόταν 29 χρονών. Εμείς οι συγγενείς του, που δεν μπορούμε πια να του πούμε «χρόνια πολλά», ευχόμαστε μόνο να μάθουμε πού βρίσκεται ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μας, και να το ξαναφέρουμε κοντά μας. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΜΑΡΙΑΚΟ. Τα κεριά των 29 σου χρόνων κεριά στη γειτονιά των αγγέλων…

Την πιο σκληρή κατάθεση της ζωής της δίνει ανήμερα των γενεθλίων του αδικοχαμένου γιου της, η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος γεννήθηκε ακριβώς σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια. Το χαμογελαστό αγόρι από το Ρέθυμνο, έφυγε για πάντα με τον πιο άδικο τρόπο.
Η Μαρία Γιακουμάκη ξεκαθαρίζει ότι μόνο η έρευνα της Αστυνομίας θα καταδείξει αν και ποιοι ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της.
«Αν κάποιοι ευθύνονται, ξέρω τι πρέπει να κάνω ως μάνα. Αν κριθούν ένοχοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ως οικογένεια. Με το νόμο και ειρηνικό τρόπο. Επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να την πληρώσουν αθώοι. Δεν θέλω να την πληρώσουν αθώοι. Να κρίνουν σωστά θέλω. Με λεπτομέρεια και υπομονή. Να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα» λέει η μητέρα του φοιτητή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια