Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Απίστευτοι τρόποι για τιμωρία απιστίας

Τι πονάει περισσότερο;
Μπογιά στη BMW ή στη βάρκα;
Δημόσια διαπόμπευση ή να βγάλεις χρήματα εις βάρος του πρώην;
Σας έχουμε όλες τις απαντήσεις!.....

 “Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο” λέει το γνωστό ρητό αλλά παρακάτω θα βρείτε δέκα περιπτώσεις που απατημένοι σύζυγοι το έφαγαν καυτό.

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια
«Αυτός» είναι ο Φίλιπ Σμίθμ πρόεδρος του Οργανισμού Σούμπερτ, του μεγαλύτερου ιδιοκτήτη θεάτρων στο Μπρόντγουέι.
«Αυτή» είναι η Τρίσια Γουόλς Σμιθ πρώην ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας. Και τα «μυστήρια»… του γάμου, βγήκαν όλα στο ίντερνετ σε ένα βιντεάκι που έκανε τριάμισι εκατομμύρια hits. Ακολούθησε και δεύτερο βιντεάκι. Και τρίτο…

Πωλείται: Κυλοτάκι μαύρο με λουλουδάκια και δώρο σκισμένο προφυλακτικό
Τι κάνει κάθε λογική γυναίκα που βρίσκει ένα ξένο κυλοτάκι και μια σκισμένη συσκευασία προφυλακτικού στην κρεβατοκάμαρα της; Τα βγάζει προς πώληση στο eBay μαζί με μια περιγραφή των γεγονότων που οδήγησαν στην ανακάλυψη ώστε να πείσει για την αυθεντικότητα τους. Για την ιστορία ο χρήστης, δηλαδή η απατημένη γυναίκα, ήταν ο χρήστης annastella007.

1000 λιρόνια σε 24 ώρες
Κάντε τις πράξεις: 200 φωτογραφίες προς 4,99 (όχι 5) ήτοι 1000 αγγλικά λιρόνια. Μέσα σε 24 ώρες δηλαδή περίπου 40 λίρες την ώρα. Ποιος τα βγάζει αυτά τα λεφτά; Ένας Ουαλός, που όταν ανακάλυψε ότι η 24χρονη Λίνζι τσιλιμπούρδιζε με τον καλύτερο του φίλου, σύμφωνα με τη Mirror, αποφάσισε ότι δεν του αρκούσε να θυμώσει. Εκδικήθηκε βγάζοντας τις φωτογραφίες της στο eBay.

Σύζυγος στο eBay
Είπαμε. 1000 λιρόνια σε 24 ώρες! Είναι αρκετά; Όχι μπορείτε να βγάλετε και περισσότερα χρήματα. Ένας Βρετανός πάλι έβγαλε την ίδια του τη γυναίκα στο eBay. Η ένδειξη «ψεύτρα, τσούλα, άπιστη σύζυγος» ήταν αρκετή για να πιάσει 500 χιλιάδες λίρες και να του στείλει την αστυνομία σπίτι.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη
Η Βαλέρια και Αντόνιο από τη Ρώμη ήταν ζευγάρι. Ετοιμάζονταν, μάλιστα, να παντρευτούν. Μέχρι που η Βαλέρια είδε μια φωτογραφία του Αντόνιο στο Facebook, να αναπαύει γαλήνια το κεφάλι του σε ένα ζεύγος γυναικεία στήθη. Αφού, φυσικά, τα στήθη δεν ήταν δικά της, η Βαλέρια δεν είχε πρόβλημα να τα δημοσιεύσει σε φωτοτυπία σε όλη την πόλη. Μαζί με το κεφάλι του Αντόνιο και ένα μικρό σημείωμα: Δόξα τω θεώ, υπάρχει το Facebook. Τουλάχιστον ανακάλυψα ότι είσαι ένας προδότης, ένα γουρούνι, πριν το γάμο.

Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω… εκτός από αυτόν!
Να δώσουμε λίγο υπόβαθρο για αρχή. Τα garage sale είναι κάτι αυτοσχέδια «μοναστηράκια» που στήνουν στην Αμερική στις γιορτές (κυρίως 4η Ιουλίου) και πουλάνε έπιπλα, εργαλεία, ρούχα και ότι ανήκει στην κατηγορία «άχρηστο». Η κατηγορία «άχρηστο» βέβαια είναι δύσκολο να οριστεί με ακρίβεια. Ειδικά μετά από ένα διαζύγιο μπορεί να περιλάβει, μπαστούνια του γκολ, συλλεκτικούς δίσκους του ενός ή πολλών τεμαχίων, ποδήλατο γυμναστικής, κοσμήματα κ.α.

Θα μοιράσουμε το σπίτι στα δύο! Με πριόνι…
Αυτή ήταν η ιδέα ενός 43χρονου Γερμανού μετά το διαζύγιο που έδινε μισό σπίτι σε αυτόν και μισό στην πρώην γυναίκα του. Αφού το έκοψε στα δύο με πριόνι, σύμφωνα με το Ρόιτερς, φόρτωσε το δικό του κομμάτι σε ένα γερανό και το μετέφερε στο σπίτι του αδερφού του όπου μένει ακόμα. 
Εκεί που πονάει…
Η κατινιά εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Αλλά, πως εκδικείσαι έναν άπιστο άντρα με το χειρότερο δυνατό τρόπο; Το χτυπάς εκεί που πονάει περισσότερο; Στο αυτοκίνητο του! 
Ή, περίπου, εκεί που πονάει…
Αν δεν έχει αυτοκίνητο, όμως, τι γίνεται;
Απλό!
Του ζωγραφίζεις τη βάρκα!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια