Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τεστ: 4 πόρτες έχει η ζωή - ποιά επιλέγεις

Ένα απλό τεστάκι αποκαλύπτει την άποψή σου για τη ζωή, την συναισθηματική σου κατάσταση, τα ερωτικά, τα επαγγελματικά, μέχρι και τη σχέση που έχεις με το μεταφυσικό. Και δεν παίρνει ώρα.
Γίνεται στο πι και φι!
Δοκίμασέ το...:

Κλείσε τα μάτια και σκέψου πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα τοίχο με τέσσερις πόρτες. Κάθε μια έχει διαφορετικό χρώμα: άσπρο, μπλε, ροζ και μαύρο. Θα τις ανοίξεις; Κι αν ναι με ποιά σειρά; Ποιά πόρτα θα άνοιγες 1η, 2η, 3η και ποιά 4η;
Λευκή πόρτα
Η λευκή πόρτα είναι η αίσθηση που έχεις για την προσωπική σου ζωή και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Μάθε λοιπόν τη υποδηλώνει η σειρά με την οποία υποσεινήδητα επέλεξες να την ανοίξεις.

Η λευκή πόρτα ήταν η...

1η πόρτα που άνοιξες: Προχέσεις αρκετά τον εαυτό σου και σου αρέσει να ζεις ήρεμα και γαλήνια. Η ισορροπία για εσένα είναι το παν.

2η πόρτα που άνοιξες: Αγαπάς τον εαυτό σου αλλά οι καταστάσεις και οι ρυθμοί της ζωής σε έχουν οδηγήσει στο να αφεθείς λιγάκι και να παραμελήσεις τα θέλω σου και τη διασκέδαση.

3η πόρτα που άνοιξες: Μήπως είσαι λίγο απαισιόδοξη; Από αυτοεκτίμηση πώς πας; Το γεγονός πως άφησες τρίτη την λευκή πόρτα δείχνει πως δεν έχεις ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δε βλέπεις τη ζωή αισιόδοξα. Προσπάθησε ν' αλλάξεις ρότα.

4η πόρτα που άνοιξες: Μήπως δεν έχεις προσωπική ζωή; Τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις σε έχουν απορροφήσει τόσο ώστε να μην έχεις ούτε ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό σου; Αν άφησες τη λευκή πόρτα τελευταία δείχνει πως μάλλον δεν έχεις πια προσωπική ζωή ή τουλάχιστον για κάποιο λόγο δεν τη σκέφτεσαι καν.

Δεν την άνοιξες: Μήπως πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό; Μήπως τα προβλήματα φαντάζουν άλυτα και γι΄αυτό έχεις παραιτηθεί κι αρνείσαι να τ΄αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο; Μην παραιτείσαι από τη ζωή κι γύρνα στην ενεργό δράση.
 
Μπλε πόρτα
Η μπλε πόρτα συμβολίζει τα επαγγελματικά σου. Δείχνει τη σχέση σου με τους επαγγελματικούς στόχους, τη φιλοδοξία και το πώς ενεργείς σε ζητήματα καριέρας.

Η μπλε πόρτα ήταν η...

1η που άνοιξες: Η καριέρα είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως οαραγκωνίζονται η ερωτική και προσωπική σου ζωή. Μότο σου θα μπορούσε να είναι το... "η δουλειά πάνω απ΄ όλα".

2η που άνοιξες: Είτε είναι επιλογή σου, είτε όχι περνάς αρκετό χρόνο στη δουλειά, κάνεις υπερωρίες κι έτσι η προσωπική σου ζωή παραγκωνίζεται κάπως.

3η που άνοιξες: Έχεις βρει το μέτρο και την ισορροπία μεταξύ προσωπικής κι επαγγελματικής ζωής. Έχεις καταφέρει να τα συγκεράσεις, να είσαι επιμελής και υπεύθυνη στην εργασία και παράλληλα να έχεις προσωπικλη ζωή.

4η που άνοιξες: Το ερώτημα είναι το εξής: σου αρέσει η δουλειά σου; Το πιθανότερο είναι να κάνεις μια δουλειά που δε σου αρέσει και δε σε ικανοποιεί, προφανώς διότι πρέπει κάπως να ζήσεις. Κι εδώ που τα λέμε σε εποχές ανεργιάς η αλλαγή δουλειάς είναι κάπως δύσκολη (αλλά όχι κι ανέφικτη).

Δεν την άνοιξες: Φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες; Πιστεύεις πως δεν αξίζεις; Πως δε τα καταφέρνεις σε τίποτα; Η επιλογή σου αυτή δείχνει υπερβολικά χαμηλή αυτοπεποίθηση κι αυτοεκτίμηση σε ζητήματα ικανοτήτων.

Ροζ πόρτα
Το ροζ σου φέρνει στο νου καρδούλες και τρυφερές στιγμές; Ναι, αυτή είναι η πόρτα της αγάπης, σωστά μάντεψες. Συμβολίζει τη συναισθηματική μας ζωή και το πώς την αντιλαμβανόμαστε και τη βιώνουμε.

Η ρόζ πόρτα ήταν η...

1η που άνοιξες: Ο έρωτας βροντοφωνάζει. Είσαι ερωτευμένη στο φουλ κι αυτό φαίνεται και στην επιλογή σου. Αλλά κι έτσι να μην είναι αποζητάς έντονα την αγάπη και θέλεις να μπεις σύντομα σε mood αγαπησιάρικο.

2η που άνοιξες: Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι το σίγουρο είναι πως είσαι καλά με τον εαυτό σου και με την κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση περνάς καλά με το σύντροφό σου και νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια. Αλλά και μόνη να είσαι, δε δείχνει να σε ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός. Σε κάθε περίπτωση περνάς καλά.

3η που άνοιξες: Μένεις στη σχέση από συνήθεια ή ανάγκη; Είσαι μόνη καιρό αλλά δε δείχνει να σε προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός; Μήπως έχεις βαλτώσει σε μια κατάσταση και δεν κάνεις κάτι γι΄αυτό;

4η που άνοιξες: Ο έρωτας είναι συναίσθημα που δε γνωρίζεις καν; Φοβάσαι να ερωτευτείς και να δείξεις τα συναιθήματά σου; Μήπως πρέπει ν΄αφήσεις κατά μέρος το φόβο και να... τολμήσεις;

Δεν την άνοιξες: Αν δεν τόλμησες καν ν' ανοίξεις την ροζ πόρτα, η κατάστασή σου φαίνεται αγιάτρευτη. Δε φοβάσαι απλά την αγάπη αλλά τρέμεις και μόνο στην ιδέα. Μήπως να έκανες κάτι γι΄αυτό;

Μαύρη πόρτα
Σίγουρα δε το φαντάσκες αλλά η μαύρη πόρτα συμβολίζει το θάνατο αλλά και το μεταφυσικό και το άγνωστο και η σειρά που την άνοιξες τη σχέση σου με αυτά αλλά και τη γενικότερη ψυχική σου κατάσταση.

Η μαύρη πόρτα ήταν η...

1η που άνοιξες: Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι σε άσχημη κατάσταση. Νιώθεις λύπη και έχεις κλειστεί στον εαυτό σου ενώ δε φοβάσαι το θάνατο.

2η που άνοιξες: Νιώθεις τάσεις φυγής και έχεις συναισθήματα λύπης. Ψάχνεις διέξοδο σε προβλήματα που δείχνουν αδιέξοδα. Είναι μια ψυχολογική κατάσταση διφορούμενη με εναλλαγές διάθεσης γι΄αυτό και συνήθως οι έφηβοι - ηλικία που χαρακτηρίζεται από την ανωτέρω σύγκρουση - επιλέγουν να την ανοίξουν σε δεύτερη φάση.

3η που άνοιξες: Μάλλον αντιμετωπίζεις μεγάλη δυσκολία σε ένα κομμάτι της ζωής σου και σε έχει επηρεάσει ψυχολογικά, χωρίς όμως να σε έχει καταβάλλει.

4η που άνοιξες: Μάλλον αυτή την περίοδο δε σε απασχολούν πολλά και η ζωή σου κυλά με ηρεμία. Νιώθεις ευδιάθετη και γεμάτη ενέργεια.

Δεν την άνοιξες: Φοβάσαι το θάνατο και το μεταφυσικό. Δε μπορείς να συμφιλιωθείς με την ιδέα της απώλειας και ίσως έχεις κάποιο παιδικό τραύμα.

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια