Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Απρίλιος 2015

Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις του Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Ο Απρίλιος ουσιαστικά είναι ο πρώτος μήνας της αστρολογικής άνοιξης. Ένας μήνας που ενώ διαθέτει μια δύσκολη έκλειψη στην αρχή του, μας δείχνει και το καλό του πρόσωπο στην πορεία του. Για ακόμα μια φορά λοιπόν....

θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εξελίξεις και γεγονότα που θα μας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ιδού με μια ματιά τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα που μας περιμένουν:

Τρίγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Δία
Τα τρίγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Δία στις 2 Απριλίου, προσφέρουν ανάσες ανακούφισης και, καθώς αποτελούν τις πρώτες σημαντικές όψεις του Απριλίου, μας εφοδιάζουν με δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε την έκλειψη που προετοιμάζεται στον ουρανό.

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό
Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό γίνεται στις 4 του μήνα και χρειάζεται προσοχή από όλους μας αφού ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Το φαινόμενο επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και μάλιστα όσους έχουν γεννηθεί στις 5 Ιανουαρίου, 4 Απριλίου, 6 Ιουλίου και 8 Οκτωβρίου. Η θετική συμμετοχή του τυχερού Δία στο φαινόμενο αμβλύνει τις επιπτώσεις από την έκλειψη.

Ήλιος, Ουρανός και Πλούτωνας
Η συμμετοχή του Ήλιου στην κόντρα Ουρανού-Πλούτωνα συνεχίζει να πυροδοτεί ανατροπές και αντιθέσεις στη διάρκεια του διημέρου 5 και 6 Απριλίου.

Ερμής σε τρίγωνο με Δία
Ένας θετικός οιωνός που προϊδεάζει και για κάποια ευχάριστα νέα έρχεται με το τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής με τον Δία στις 6 του μήνα.

Δίας σε ορθή πορεία
Μάλιστα, από τις 8 Απριλίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία και αρχίζει πλέον να προσφέρει τα δώρα τους στους τυχερούς αποδέκτες, που αυτή τη φορά είναι ο γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα.

Ερμής, Ουρανός και Πλούτωνας
Σειρά του Ερμή να «δυναμιτίσει» την ατμόσφαιρα στις 8 του μήνα σκαλίζοντας για άλλη μια φορά την μπαρουταποθήκη Ουρανού-Πλούτωνα και φέρνοντας την καταστροφή μέσα από λόγια ή φήμες που αποδεικνύονται εξίσου επικίνδυνες, όταν είναι ικανές να σπείρουν τον πανικό.

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή
Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στις 10 του μήνα έρχεται να αποσαφηνίσει καταστάσεις ρίχνοντας φως σε σκοτεινές υποθέσεις, αλλά και προσδίδοντας τις πραγματικές διαστάσεις στις υποθέσεις που μας απασχολούν.

Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Το θαυμάσιο εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 12 του μήνα συμπίπτει με τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα. Καθώς ο Ποσειδώνας σχετίζεται άμεσα με την πίστη και ο Άρης με τη δύναμη, οι δύο πλανήτες μας βοηθούν να κατανοήσουμε πόσα μπορούμε να κερδίσουμε με τη δύναμη της Πίστης.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο
Μια κάπως δύσκολη όψη ελλοχεύει στις 15 του μήνα: Πρόκειται για την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία εκτός από προβλήματα σε θέματα σχέσεων, θα μπορούσε να προκαλέσεις και αναστάτωση σε οικονομικά ζητήματα.

Αφροδίτη στους Διδύμους, Ερμής και Ήλιος στον Ταύρο
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στις 11 Απριλίου στους Διδύμους, η μεγάλη γιορτή του Πάσχα αναμένεται να κυλήσει ευχάριστα, αλλά και κατανυκτικά με το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) ευνοούνται ιδιαίτερα.
Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 και 20 Απριλίου αντίστοιχα, βοηθούν στον επικοινωνιακό τομέα τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Νέα Σελήνη στον Κριό
Η Νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου πραγματοποιείται στον αστερισμό του Κριού και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που κάνουν τα έξι ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Άρης σε τετράγωνο με Δία
Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία που σχηματίζεται στις 18 του μήνα πρόκειται για μια κατεξοχήν όψη των υπερβολών που θα μπορούσαν να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα ήταν εκείνη την ημέρα να προσέχουμε την ταχύτητα στο δρόμο αλλά και στο λόγο.

Ερμής σε εξάγωνο και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα
Ο σχηματισμός δύο όψεων την ίδια μέρα, δηλαδή στις 19 του μήνα, στις οποίες συμμετέχει ο Ποσειδώνας, είναι αρκετά περίεργος και ιδιαίτερος. Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα μπορούσε να φέρει στο δρόμο μας άτομα που θα φροντίσουμε πιθανότατα να εξιδανικεύσουμε και στην συνέχεια να απογοητευθούμε από μια αλήθεια με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

Άρης και Ερμής σε σύνοδο και τρίγωνο με τον Πλούτωνα
Τα τρίγωνα του σεξουαλικού Άρη και του επικοινωνιακού Ερμή με τον μυστηριώδη Πλούτωνα στις 22 Απριλίου προϊδεάζουν για μια άκρως ερωτική περίοδο, όπου το πάθος υπερέχει του έρωτα.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό
Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη στις 27 Απριλίου με τον απρόβλεπτο Ουρανό φέρνει απρόσμενες ερωτικές ανατροπές, αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες.

Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Με μια θαυμάσια όψη ρίχνει ουσιαστικά αυλαία ο Απρίλης. Πρόκειται για το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στις 30 Απριλίου και αναπτερώνει τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Μάθε πως θα σε επηρεάσουν προσωπικά οι όψεις του Απριλίου.
Ας δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Απρίλιο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

ΚΡΙΟΣ
Στα όρθια: Οι πρώτες μέρες του Απρίλη κυλούν από ομαλά μέχρι τυχερά (ιδιαίτερα στις 2 που ο Ήλιος τα βρίσκει με τον Δία) και κάπως αναίσθητα θα έλεγα, γεγονός που μαρτυρά την συγκίνηση που νιώθεις, καθώς απομακρύνεται η σκιά της βλαμμένης έκλειψης του Μάρτη και καθώς κοντοζυγώνει η δεύτερη έκλειψη στις 4 Απριλίου (ω ναι!), που σε φέρνει και πάλι στο κατώφλι του υπογλώσσιου. Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Μάιος, για να μη σου πω και ο Ιούνιος, για την ώρα ωστόσο αρκέσου στον Απρίλιο, που δεν είναι το κατάπλασμα αυτοπροσώπως, ωστόσο σίγουρα δεν είναι και στραβάδι όπως ο Μάρτιος. Πάντως η χοντρή ανάληψη ευθυνών που σου προέκυψε τελευταίως, πάλι σε καλό θα σου βγει, αφού έχεις αποφασίσει να δραστηριοποιηθείς στα επαγγελματικά και να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς που βαριόσουν να τις κάνεις, γιατί ο νους σου ήταν δοσμένος αλλού (ξέρεις εσύ πού).

Στα ξαπλωτά: Τα πράγματα σταδιακά βελτιώνονται, ωστόσο εσύ συνεχίζεις να ζεις μέσα στη μουρμούρα. Κανείς δεν είναι τέλειος -ούτε καν εσύ- οπότε έχε κατά νου ότι με λίγη καλή θέληση μπορείς τώρα να τα βρεις με τον εαυτό σου και στη συνέχεια με τους άλλους. Η εύνοια στον έρωτα και στη δουλειά θα δώσει νέα ώθηση στα ενδιαφέροντα και θα ανεβάσει το κουρελιασμένο ηθικό σου. Εν ολίγοις, μετά τις 11 του μήνα έρχεται κάτι σε Αι-Βασίλη, οπότε άσε κάτω το τζατζίκι. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 8, 9, 10, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 26, 27

A papa dates: 3, 4, 5, 11, 12, 23, 24, 25

ΤΑΥΡΟΣ
Στα όρθια: Προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, πράγμα ουδόλως εύκολο, διότι μέχρι σήμερα κάτι οι συγγενείς, κάτι τα παιδιά, κάτι ο σύντροφος, αυτό το τέρας που πετάει τα αποτσίγαρα στο πάτωμα, σου έχουν κάνει το σαλόνι χάλι και τον βίο αβίωτο. Πάντως, ο Απρίλης καταφτάνει με το σφουγγαρόπανο και τη σκούπα στο χέρι, οπότε διατήρησε τις ελπίδες σου ακέραιες για ένα σπίτι, που δεν θα το καθαρίζεις σαν παραδουλεύτρα, αλλά θα το χαίρεσαι κιόλας. Η επόμενη στριμμένη Πανσέληνος, που είναι και έκλειψη Σελήνης (ναι καλέ, πού να στα λέω), σκάει μύτη στο Ζυγό στις 4 τρέχοντος, όπερ και σημαίνει ότι φύλαγε τα ρούχα σου, γιατί βγαίνει τσάρκα ο ανοιξιάτικος σκώρος. Όλο αυτό το πράμα, σε συνδυασμό και με την κόντρα Αφροδίτης-Κρόνου που προκύπτει στις 15 Απριλίου (ναι, πάλι!), θα πρέπει να σε κάνει πιο προσεκτικό όταν χρησιμοποιείς επιχειρήματα, αυτοκίνητα και ανθρώπους.

Στα ξαπλωτά: Σταμάτα πια να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με τα φαντάσματα και τους μπαμπούλες του παρελθόντος και βάλε καλά στο μυαλό σου ότι τα χοντρά τα νταλαβέρια με τους πλανήτες αραιώνουν με τρόπο. Ο γάμος και τα γκομενικά μπαίνουν τώρα σε μια πιο πολιτισμένη και καθωσπρέπει φάση, ωστόσο στη δουλειά συνεχίζονται και κάποιοι πολιτισμένοι σκύλο-καυγάδες. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 2, 11, 12, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29, 30

A papa dates: 6, 7, 13, 14, 26, 27

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα όρθια: Αν δεν σου το έχω ξαναπεί, σου το λέω να το εμπεδώσεις. Ο Απρίλης σίγουρα δεν θα είναι τόσο κακούργος, όσο ήταν το ντουέτο Φλεβάρης και Μάρτιος. Σιγά-σιγά, η τύχη θα αρχίσει να παίζει στο δικό σου ταμπλό και θα ποντάρει τα ρέστα της σε χρήμα, σε ευκαιρίες και σε ξεσελώματα στα μπουζούκια. Οι δουλειές επίσης θα είναι με φούντες, ωστόσο μη το παρακάνεις και ξεκούραζε το ταλαιπωρημένο κορμάκι σου. Μετά από μια αρκετά δυσκοίλια περίοδο, τέσσερα χρυσά μετάλλια γκαντεμιάς, νύχτες χωρίς σκοπό, τα άστρα αποφάσισαν να το παίξουν καλόκαρδα και εσύ ήδη έχεις αρχίσει να πιάνεις με τις κεραίες σου τα καλά μαντάτα. Αυτά αφορούν τις σχέσεις σου, που μπαίνουν σε ένα νέο πιο γλυκούλικο κύκλο, αλλά και τη δουλειά σου, όπου οι ευκαιρίες τρέχουν και συ τις κυνηγάς από πίσω.

Στα ξαπλωτά: Η σεξουλιάρα Αφροδίτη δίνει μια με το τακούνι της και μπαίνει στις 11 τρέχοντος στο ζώδιό σου. Έτσι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ζωντανά και ενδιαφέροντα τόσο στη δουλειά και τα οικονομικά, όσο και εκεί που ξέρεις (μπήκες φαντάζομαι, κλείσε την πόρτα και άραξε). Παράλληλα θα σε πιάσει τώρα μια ενεργητικότητα και μια δημιουργική διάθεση άλλο πράμα, Μπάμπη μου. Ένα ταξιδάκι παρέα με το έτερο θα βοηθήσει στη σύσφιξη και θα ρίξει τα ψωμάκια. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 4, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 26, 27

A papa dates: 1, 2, 8, 9, 10, 15, 16, 28, 29, 30

Οι προβλέψεις του Απριλίου μ’ ένα χαμόγελο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα όρθια: Η άτιμη η έκλειψη στις 4 του Απρίλη έρχεται με άγριες διαθέσεις για να γκρεμίσει ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες σαν τραπουλόχαρτα, αλλά δεν φταίει μόνο το φεγγάρι. Φταίει και το ξερό σου το κεφάλι, που νομίζει ότι όλοι του στήνουν παγίδες, όλοι του φέρονται άγαρμπα και το αδικούν, ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ποσώς. Αν το ψάξεις καλύτερα, θα δεις ότι κάπου κάνεις μέγα λάθος. Δεν είναι όλοι. Είναι οι μισοί. Από τις 18/4 με τη Νέα Σελήνη αστροκουλαμάρες τέλος (για την ώρα), οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σωριαστείς στον καναπέ, να ανάψεις ένα τσιγαράκι, να πάρεις το ύφος της αναπόλησης των λαθών και να ρίξεις τη σχετική αστρομούτζα, που σε έφερε στο χείλος του lexo. Το καλό που σου θέλω μην παίρνεις πολλά θάρρητα (πάρε λίγα), φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και δώσε ακόμα μια ευκαιρία στο Μπάμπη.

Στα ξαπλωτά: Το δεύτερο μισό του μήνα δεν κρύβει εντάσεις ούτε δυσάρεστες εκπλήξεις στις πρόστυχες δουλειές σου, οπότε είναι ότι χρειάζεται για relax, ανασυγκρότηση δυνάμεων και προγραμματισμό στόχων που θα σου κάτσουν σίγουρα, αφού εκτός από κάβουρας θα είσαι και κωλόφαρδος. Πάρε τώρα τις σημαντικές αποφάσεις σου και οπλίσου με θάρρος και κανένα μαστίγιο για τους ενοχλητικούς. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 2, 6, 7, 15, 16, 23, 24, 25, 28, 29, 30

A papa dates: 3, 4, 5, 11, 12, 17, 18

ΛΕΩΝ
Στα όρθια: Ο Απρίλης μπαίνει ακάθεκτος και έχει όλη την καλή διάθεση να σου ανοίξει τα μάτια με το ζόρι, για να καταλάβεις ότι ουδείς παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και μία άλφα -ή βήτα- ασυνεννοησία που υπάρχει, οφείλεται απλώς βρε παιδί μου στην αδυναμία κάποιων, που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να σε βοηθήσουν όσο θα ήθελαν. Κάνε λίγη υπομονή και σε λίγο θα δεις, γιαβρί μου. Τα άστρα και τα φεγγάρια φέρνουν μία όμορφη επέκταση στις δουλειές, αυξήσεις στα εισοδήματα και μια νέα allure σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Καινούργια πρόσωπα μπαίνουν από τις 11 του μήνα στη ζωή σου και ταυτόχρονα διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος. Κάποιοι καλοί άνθρωποι βοηθούν τα σχέδιά σου, τη ίδια ώρα που τα οικονομικά παίρνουν την ανηφόρα. Μέσα σε όλα σου βγαίνει και απρόσμενο χρήμα από τυχερό.

Στα ξαπλωτά: Καιρός να βρεις το θάρρος και να θέσεις το κεφάλαιο «παρελθόν» στο πατάρι ή καλύτερα στον ακάλυπτο. Ξεκόλλα από τα φαντάσματα και μη ψάχνεις τα μπαούλα. Πέτα οτιδήποτε σου στενεύει, όπως κορσέδες, μπανέλες του ’80, βέρες, τον Μπάμπη και γενικώς κάνε ένα γερό feng-shui, που θα σε βοηθήσει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι (πιο θαλασσί). Παρόλες τις κακουχίες πάντως, προς το τέλος του μήνα μέσα στην τρελή χαρά σε βρίσκω. Φταίει ο έρωτας που λέει και η μεγάλη Άντζελα. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 3, 4, 5, 8, 9, 10, 17, 18, 21, 22, 26, 27

A papa dates: 6, 7, 13, 14, 19, 20

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα όρθια: Τελευταία σε απασχολεί έντονα το ερώτημα «ευτυχία ή επιτυχία» και η απάντηση των άστρων είναι σαφώς ευτυχία. Τώρα αν και σου καθίσει καμία «ευτυχισμένη επιτυχία», πάω πάσο και στα δικά μας οι αδέσμευτοι. Συνέχισε πάντως να είσαι σαφής σε δηλώσεις, αποφάσεις και διαπραγματεύσεις, για να μη σφαχτούμε άσχημα εδώ μέσα, και κάνε κράτει σε σημαντικές αλλαγές, που ποτέ δεν ξέρεις που σε βγάζουνε, Βρασίδα μου. Το χοντρό τρεχαλητό συνεχίζεται, αφού οι υποχρεώσεις από τη μια σε κυνηγούν και εσύ (από την άλλη) το έχεις πάρει κατάκαρδα, γιατί «τι θα πει ο κόσμος». Έχοντας πια γίνει υποχείριο των συμπεθέρων, βαπτιστικών και μπατζανάκηδων, μπορεί να γίνεις μια νέα Μητέρα Τερέζα (στην καλύτερη εκδοχή) και στην χειρότερη να κληρονομήσεις μια μετατόπιση σπονδύλου μούρλια.

Στα ξαπλωτά: Ο Ερμής το βιολί του, συνεχίζει τις βόλτες του στον Κριό, με αποτέλεσμα να βαράνε τα τύμπανα του πολέμου στον χώρο των επαγγελματικών σου. Επειδή δεν μπορείς να βασιστείς στην Αφροδίτη που (μη δει πόρτα ανοικτή αυτό το κορίτσι) είναι πολύ απασχολημένη με τους Διδύμους σε τριολέ φάση, κλείσε το στοματάκι σου με ένα τσιρότο, για να μην αμολάς κοτσάνες μέχρι νεωτέρας. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 2, 6, 7, 11, 12, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29, 30

A papa dates: 8, 9, 10, 15, 16, 21, 22

Οι προβλέψεις του Απριλίου μ’ ένα χαμόγελο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

ΖΥΓΟΣ
Στα όρθια: Η έκλειψη σου καλοκάθεται στο λαιμό στις 4 του Απρίλη και είναι φυσικό να έχεις αγανακτήσει πλέον με το σύμπαν και της έλλειψης ουσιαστικής προόδου στη ζωή σου. Κάπου σε πιάνω (ενίοτε κάπου σε χάνω, όπως το Mega λόγω Digea) να ρίχνεις μαύρη πέτρα πίσω σου, να διαλύεις τα μαύρα σύννεφα και να επιλύεις τις εκκρεμότητες, κόντρα στη πιεστική άμυνα που σου παίζουν τα άστρα, τα φεγγάρια και ο Σόιμπλε. Όλα κι όλα πάντως, σε είχαμε προειδοποιήσει ότι ο Απρίλης δεν είναι γλυκούλης και μαντολάτο σαν μήνας, αφού από τη μια η Πανσέληνος, που την έχει καταβρεί να σε ταλαιπωρεί, και από την άλλη η Νέα Σελήνη (να γιατί βρε κουτό δεν λείπουν οι κουλαμάρες στα προσωπικά, τα κοινωνικά και τα οικογενειακά). Το καλό που σε θέλω, μη δίνεις σημασία σε προκλήσεις και συμπεριφορές, που θέλουν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου (εκτός αν θες να κάνεις striptease, οπότε πάω πάσο). -Άντε Βάσω, παλικάρι μου, πάλεψέ το και θα με θυμηθείς. Σύντομα θα τους δείξεις τι εστί καντάρι.

Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη περνά στους αγαπημένους σου Διδύμους (little twins I love you) για να αποκαταστήσει την τάξη -κάτι σε Βαρουφάκης ένα πράμα- στη σχέση σου με το έτερον ήμισυ και τα φοβερά παιδιά σου. Από τις 11 του μήνα αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου και αποφασίζεις να μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για τις γαϊδουριές των ανθρώπων του σογιού σου, αλλά και τις «άλλες», τις Ευρωπαίες. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 3, 4, 5, 8, 9, 10, 13, 14, 21, 22, 26, 27

A papa dates: 11, 12, 17, 18, 23, 24, 25

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα όρθια: Εσένα πάλι τώρα σου βγαίνει μια ισχυρή δυναμική στη δουλειά, καθώς πρόκειται να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να καταστρώσεις διαβολικά σχέδια και να κάνεις τους άλλους (ξέρεις εσύ ποιους) να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο-κύριο της μοίρας του και ουδόλως ένα ανδρείκελο των δικών τους αποφάσεων (ούτε στο «Μπρούσκο» δεν γίνονται αυτά). Είπαμε ότι το μήνα αυτό θα βρίσκεσαι στις φρεσκαδούρες και τα πάνω σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και κάποια ζοράκια. Καθώς ο Άρης έχει στήσει παγανιά φάτσα-κάρτα στο ζώδιό σου, καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε γκάφες, σε κακοτοπιές και σε κάποιες λακκούβες στην Κηφισίας. Προσοχή λοιπόν όταν οδηγείς την τετράτροχη βλακεία σου και δεν θέλω προσπεράσματα και σούζες εκεί που δεν σε παίρνει.

Στα ξαπλωτά: Κατά βάθος τα πράγματα δεν είναι τόσο σκούρα όσο θέλεις να τα παρουσιάζεις και αν βγάλεις το μαύρο γυαλί, θα δεις ότι έχω δίκιο (αλλά πού να το βρω ο Κάλχας). Βέβαια, ο Άρης συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί, σύντομα όμως θα διαπιστώσεις ότι οι κουλές καταστάσεις θα σου βγουν τελικά σε καλό. Η Αφροδίτη κάνει ντου στους Διδύμους στις 11/4 και φέρνει μια τάδε άνοδο και στη libido σου-αυτό μας μάρανε. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 2, 6, 7, 11, 12, 15, 16, 23, 24, 25, 28, 29, 30

A papa dates: 13, 14, 19, 20, 26, 27

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα όρθια: Η ζωή σε κέρασε φαρμάκι με το κουταλάκι τον τελευταίο καιρό και το πήρες το μαθηματάκι σου. Τώρα ξέρεις ότι θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις επιλογές σου, είτε αυτές έχουν να κάνουν με ανθρώπους, είτε πρόκειται για έπιπλα. Με τη έκλειψη στις 4 Απριλίου οι μάσκες πέφτουν στο παρκέ και έτσι θα καταλάβεις επιπροσθέτως ποιοι είναι οι φίλοι σου και οι πραγματικοί σου σύμμαχοι σε τούτη την άτιμη την κοινωνία. Καιρός επίσης να πάψεις να ανακαλύπτεις εχθρούς και υπόπτους, που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Δεν σου φταίνε τα μουσαφιρλίκια που ήρθαν αρμένικη βίζιτα, δεν σου φταίει η αποκάτω που κάνει πάρτι με τη Λαίδη Γκάγκα στη διαπασών. Βασικά πιστεύω ότι φταίει το χύμα που σε διακατέχει το τελευταίο διάστημα των εκατό ετών, αλλά και ο Δίας, που θα σε ζαλίσει με τις ευκαιρίες που έρχονται ουρανοκατέβατες – έκπληξη, έκπληξη.

Στα ξαπλωτά: Το σύνδρομο της βαρεμάρας που είχε κάνει κατάληψη στον εγκέφαλό σου, αρχίζει σιγά-σιγά να υποχωρεί και εσύ φαίνεται ότι αποφασίζεις -επιτέλους- να εγκαταλείψεις τη χήρα με τα πέντε ορφανά και να περάσεις στη δράση. Συζητήσεις, συναντήσεις και περιπτύξεις ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ από τις 11 δεν θα λείψουν και οι ερωτικές παρακρούσεις. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 3, 4, 5, 8, 9, 10, 13, 14, 17, 18, 26, 27

A papa dates: 1, 2, 15, 16, 21, 22, 28, 29, 30

Οι προβλέψεις του Απριλίου μ’ ένα χαμόγελο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα όρθια: Μια κρυάδα την έχεις σιγουράκι, με την έκλειψη στο Ζυγό στις 4 του Απρίλη, αλλά επειδή είσαι από γεννησιμιού σου έξυπνος και διπλωματικός χαρακτήρας (φτυστός ο Γιάνης), θα διαχειριστείς τις υποθέσεις σου και τα σχέδιά σου αποφεύγοντας ακροβατισμούς και υπερβολές που αφενός δεν σου ταιριάζουνε, αφετέρου μπορεί να σχίσεις και κανένα καλσόν. Το δεύτερο μισό του μηνός θα κυλήσει δίχως ιδιαίτερες φασαρίες και προβλήματα, έτσι κάπως αναίσθητα, χωρίς υπερβολές και σκαμπανεβάσματα. Εξαιρούνται τα Αιγοκεράκια εκείνα που έχουν γενέθλια γύρω στα τέλη του ζωδίου, αφού αυτά τα πιάνει με την δαγκάνα της η Νέα Σελήνη, που βγαίνει τσάρκα στις 18 Απριλίου με περίεργες διαθέσεις.

Στα ξαπλωτά: Με σεβασμό στην παράκρουση που έχεις πάθει τον τελευταίο καιρό, να σε πληροφορήσουμε ότι μετά τις 11 ξεκινά ένα διάλειμμα στη φαγωμάρα των πλανητών, που θα βοηθήσει να μαζέψεις ότι έμεινε άκαυτο και να πάρεις τα πάνω σου. Σ’ αυτό θα δώσουν ένα χεράκι οι προτάσεις, τα καλέσματα, τα προξενιά και κάποια ευχάριστα σκηνικά, που έρχονται προς το τέλος του μήνα. Τα άστρα σε αποζημιώνουν και μια μεγάλη αγάπη πέφτει στο δρόμο σου και σπάει τη μούρη της. Καιρός να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να προχωρήσεις σε νέες κατακτήσεις (trust me, I am the best). Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 2, 6, 7, 11, 12, 15, 16, 19, 20, 28, 29, 30

A papa dates: 3, 4, 5, 17, 18, 23, 24, 25

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα όρθια: Οι πολλές υποχρεώσεις σε εμποδίζουν να κάνεις νέα σχέδια προς το παρόν, αλλά μη γκρινιάζεις, ουδέν κακόν αμιγές καλού, αφού γενικότερα οι αλλαγές δεν είναι της παρούσης για την περίπτωσή σου. Ο Δίας ωστόσο, φάτσα στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει τώρα να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που, ενώ ήταν μπροστά σου, εσύ δεν τις έβλεπες (καταραμένη πρεσβυωπία). Τα πράγματα γενικώς πάνε μια χαρά, αλλά απαγορεύονται δια ροπάλου οι υπερβολικοί ενθουσιασμοί, άρα δεν σε συμφέρει διόλου να ξετσουτσουρέψεις τώρα και να τα βάλεις με όλο τον κόσμο για ψύλλου πήδημα. Προσοχή σε διατροφή και σιλουέτα και σταμάτα να καταβροχθίζεις τον αγλέουρα, γιατί σε βλέπω με καμιά τετρακοσαριά κιλά παραπάνω.

Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη κάνει ντου στους Διδύμους στις 11 του μηνός και στα ερωτικά σου ξεκινά μια περίοδος έντονης κινητικότητας, που κυμαίνεται από μπόσα-νόβα μέχρι Πάρκινσον. Όλα δείχνουν ότι ξημερώνουν πιο χαζοχαρούμενες μέρες, χωρίς περιττά άγχη και δυσάρεστα αξεσουάρ. Έτσι για αλλαγή, σταμάτα να επιτίθεσαι στην αγάπη σου και θα δεις έναν άλλο άνθρωπο μπροστά σου (τον Βρασίδα υποθέτω). Από τις 26 του μήνα δε, η Αφροδίτη τα βρίσκει με τον δικό σου Ουρανό και όλο αυτό το πρόστυχο πράγμα θα σε βάλει στην πρίζα για καινούργιες κατακτήσεις και θριάμβους. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 3, 4, 5, 8, 9, 10, 13, 14, 17, 18, 21, 22

A papa dates: 6, 7, 19, 20, 26, 27

ΙΧΘΕΙΣ
Στα όρθια: Καιρός για ένα καλό Feng-shui. Συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα στο χώρο της δουλειάς και της οικογένειας. Εκκρεμότητες, λογαριασμούς, χαρτιά, περιουσιακά, γραφειοκρατίες και συναφή, ξεκαθάρισε τα επιτέλους, για να κουλάρεις και να γλιτώσεις από ενοχλήσεις που οφείλονται στην πίεση και διόλου σε πραγματικούς λόγους υγείας (έχεις ακούσει για ιλαρά από το άγχος; Κι όμως γίνεται). Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο ο Απρίλης αποφασίζει πλέον να σου δείξει ένα άλλο πρόσωπο, λιγότερο κατσούφικο, περισσότερο χαμογελαστό και φρεσκοξυρισμένο. Η φάση αυτή θα αποδειχτεί πολύ αποδοτική, αν αποφασίσεις να στρωθείς στη δουλειά, και κάνεις και κανένα παραπάνω μερεμέτι. Μάλιστα, από τις 11 του μηνός και μετά η ατμόσφαιρα στη δουλειά και το σπίτι γίνεται πιο αλέγρα, πιο κομφετί ένα πράγμα.

Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη μέσα από τους Διδύμους από τις 11/4 και ο Άρης στον Ταύρο σε καλούν να στρωθείς στη δουλειά, να κάνεις και κανένα παραπάνω μερεμέτι, αν χρειαστεί και κυρίως να μη βαρυγκωμάς. Στο κάτω-κάτω έτσι προκόβουν οι άνθρωποι και ουχί σκοτώνοντας την ώρα τους βλέποντας σε χιλιοστή επανάληψη το «Κολοκοτρωνίτσι». O έρωτας με έρωτα περνάει -που λέει και ο λαός- κοίταξε λοιπόν να το εμπεδώσεις. Το διάστημα αυτό ευνοεί κάθε είδους ανανέωση. Από γκαρνταρόμπα μέχρι γάμο. Γρήγορα: Μανικιούρ, πεντικιούρ, ντεκαπάζ και ανταύγειες. Μια νυχτερινή έξοδος καταλήγει σε ξεσάλωμα. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 6, 7, 11, 12, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 25

A papa dates: 1, 2, 8, 9, 10, 21, 22, 28, 29, 30

Επιλέξτε παρακάτω την αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιο σας:
1. Κριός (7:01)
2. Ταύρος (10:27)
3. Δίδυμοι (14:13)
4. Καρκίνος (17:46)
5. Λέων (21:26)
6. Παρθένος (24:54)
7. Ζυγός (28:31)
8. Σκορπιός (32:02)
9. Τοξότης (35:21)
10. Αιγόκερως (38:53)
11. Υδροχόος (42:15)
12. Ιχθείς (45:34)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια