Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015

Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε πρώτα αναλυτικά τις προτάσεις για τα πιο ενδιαφέροντα και μοδάτα κοσμήματα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τάσεις για άλλα γυναικεία αξεσουάρ, όπως οι ζώνες και τα γάντια.
Αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015:

Οι κυρίαρχες τάσεις της μόδας
1. Τάσεις στα κοσμήματα
Κρεμαστά κοσμήματα τύπου μενταγιόν
Η πρώτη τάση που παρουσιάζουμε για τα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 και συγκεκριμένα όσον αφορά στα κοσμήματα, έρχεται να προτείνει δημιουργικές, ασυνήθιστες και ενδιαφέρουσες μορφές από διάφορα κρεμαστά για τα λαιμό που θυμίζουν τα μενταγιόν αλλά είναι πολύ πιο περίτεχνα δουλεμένα, πρωτότυπα, δημιουργικά και με αποτέλεσμα θεαματικού στιλ. Υπάρχει μια κλίση προς την αρχαία γοητεία στη συγκεκριμένη σειρά κοσμημάτων αλλά όχι μόνο. Οι εμπνεύσεις είναι πολλές και καθιστούν τα κρεμαστά κοσμήματα τύπου μενταγιόν fashion statement για τη σεζόν.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Επιστήθια κολιέ που θυμίζουν πανοπλία θώρακα
Μιλώντας για fashion statement πηγαίνουμε στην επόμενη πολύ ενδιαφέρουσα τάση που έχει να κάνει με πολύ ιδιαίτερα κολιέ. Πρόκειται για υπερβολικά ογκώδη και έντονα σχέδια που έρχονται για να κάνουν αντίθεση με μία θηλυκή κι ελκυστική γυναικεία εικόνα και να ισορροπήσουν το αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου. Είναι μία ελαφρώς «σκληρή», επιβλητική και δυναμική επιλογή τα συγκεκριμένα κοσμήματα που σχεδόν καλύπτουν το θώρακά μας. Τα κολιέ αυτά έρχονται σε μεταλλικές μορφές, πολλά από αυτά μεγάλα και μακριά, κάποια περιδέραια πλαισιωμένα και με αριθμητικές λεπτομέρειες ενσωματωμένες στο σχέδιό τους, άλλα χρυσά με πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση γνωστού σχεδιαστή τον αποτυπωμένο πάνθηρα, κάποια άλλα κολιέ πελώριων διαστάσεων ή περίεργων μορφών και πολλά άλλα.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Κολιέ – σωλήνας
Η επόμενη κυρίαρχη τάση για τη σεζόν ως προς τα κοσμήματά μας, είναι τα κολιέ σε σχήμα σωλήνα που παρουσιάζονται σε ποικιλία χρωμάτων, υφών και συνδυασμών που μπορούν να ταιριάξουν άψογα με οποιοδήποτε στιλ και σύνολο. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη σειρά είναι ενδιαφέροντα και έρχονται να προτείνουν πολλές παραλλαγές που μπορείς να δοκιμάσεις. Κάποια ιδιαίτερα σχέδια που εμφανίζονται είναι τα λαμπερά κολιέ-σωλήνες με υαλώδη μορφή, οι πλεκτές εναλλακτικές, τα κολιέ με διπλό σωλήνα, τα κλασικά με μέταλλο και ολόμαυρα , κ.ά.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Ξύλινα κοσμήματα
Συνεχίζουμε με τα αγαπημένα ξύλινα κοσμήματα που επίσης αποτελούν κυρίαρχη και σημαντική τάση για τη μόδα στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015. Το ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά για τη δημιουργία κοσμημάτων και αυτή τη φορά έρχεται ακόμα πιο σωστά δουλεμένο με λεπτομέρειες και δημιουργίες περισσότερο καινοτόμες. Οι διάφορες ασύμμετρες εκδοχές των ξύλινων κολιέ, τα τετραγωνισμένα ξύλινα βραχιόλια και διάφορα αφηρημένα σχήματα για σκουλαρίκια έρχονται να δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στις δροσερές εμφανίσεις σου.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Κοσμήματα στολισμένα και διακοσμημένα με χάντρες, λίθους, κ.ά.
Η σειρά που παρουσιάζεται σε αυτή την τάση είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και δημιουργεί εκθαμβωτικές εμφανίσεις μια και τα διάφορα στολίδια που διακοσμούν τα κοσμήματα αυτά έχουν τοποθετηθεί πλουσιοπάροχα και με περίσσεια τέχνη δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Περιλαμβάνονται πολλά μοτίβα, πολύχρωμες πινελιές, ποικιλία σε μορφές και σχήματα, ενδιαφέροντες συνδυασμοί. Επίσης, παρουσιάζονται κολιέ με επιμήκυνση, σφιχτά κολιέ τύπου choker, διάφορα κολιέ με χάντρες, αφηρημένα στολίδια και διακοσμητικά, ογκώδη και μεγάλα κοσμήματα και φυσικά διάφορα υπερπολυτελή για να ξεχωρίζεις στις βραδινές εξορμήσεις σου.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Μεταλλικά βραχιόλια
Περνώντας στα κοσμήματα για τα χέρια, στην επόμενη τάση παρουσιάζουμε τα μεταλλικά βραχιόλια. Πρωταγωνιστούν οι μεταλλικές λεπτομέρειες που δίνονται με διάφορες μοντέρνες και πολύ δημιουργικές εμφάσεις. Είτε πιο απλά είτε με συνθέσεις χρωμάτων, σε σχήματα μικρά ή μεγαλύτερα, σε φόρμες κλασικές ή πιο καινοτόμες, όπως και να είναι έχουν εντυπωσιακή επιρροή στο σύνολό σου. Ενδιαφέρουσες προτάσεις της κατηγορίας είναι τα πολύ ογκώδη μεταλλικά βραχιόλια που κοσμούν τον καρπό σου, τα ριγέ μοτίβα αλλά και οι πιο μίνιμαλ και κλασικές επιλογές.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Φυσικές πέτρες
Εντυπωσιακά είναι τα κοσμήματα που ανήκουν στην επόμενη σειρά, τα οποία έχουν ως χαρακτηριστικό τους τις διάφορες φυσικές πέτρες με αποτελέσματα πολύ δημιουργικά και θεαματικές μορφές. Έρχονται ως ογκώδεις λεπτομέρειες, με διάφορους γοητευτικούς συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και σε ασύμμετρα σχήματα ή ενδιαφέρουσες τετράγωνες φόρμες και πολλές άλλες επιλογές. Και αυτή η σειρά έρχεται να κάνει αντίθεση με τη θηλυκή εικόνα της εμφάνισής μας μια και δίνει πιο δυναμικό στίγμα.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Αλυσίδες
Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η επόμενη τάση που έρχεται για τα αξεσουάρ και θα αποτελέσει αγαπημένη πρόταση. Μιλάμε για τις αλυσίδες που αν και περίεργες ως κόσμημα θεωρούνται πολύ εντυπωσιακές και μοντέρνες. Διαφοροποιούνται και έρχονται εκσυγχρονισμένες αλλά δε λείπουν και οι κλασικές μεταλλικές και μίνιμαλ μορφές τους. Ενδιαφέρουσα πρόταση αποτελούν τα πιο ντελικάτα σχέδια, οι αλυσίδες με κρεμαστά τύπου μενταγιόν, εκείνες με τις τετράγωνες και άλλες γεωμετρικές φόρμες, καθώς και κάποιες πολύ πιο λαμπερές και πολυτελείς εκδοχές.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Ογκώδεις γεωμετρικές μορφές
Παρόντα και αυτή τη σεζόν είναι τα κοσμήματα με γεωμετρικές μορφές που παρουσιάζονται πολύ εντυπωσιακά και σε φρέσκιες ιδέες. Περιλαμβάνονται εξαιρετικές μορφές και συνδυασμοί που θα συνοδεύσουν την εμφάνιση σου με άρτιο αποτέλεσμα. Προτείνονται τα ιδιαίτερα ογκώδη βραχιόλια με λουλουδάτες εκτυπώσεις, τα πολλαπλά βραχιόλια σε πολλές αποχρώσεις, οι τετράγωνες φόρμες και τα στρογγυλεμένα μοτίβα, καθώς και διάφορα ασπρόμαυρα ριγέ σχέδια ή γραφικές μορφές.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Πρωτότυπα σκουλαρίκια
Fashion statement θα αποτελέσουν τα πρωτότυπα σκουλαρίκια που προτείνει η επόμενη τάση για την περίοδο άνοιξη καλοκαίρι 2015. Πειραματισμοί και δημιουργικές μορφές, ποικίλα σχήματα και χρώματα χαρακτηρίζουν τη σειρά αυτή με τα σκουλαρίκια. Ποικιλία επίσης και σε υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς και στις υφές και τα σχέδια που έχουν δουλευτεί. Ανάμεσα στις επιλογές που έχεις θα βρεις ογκώδη σκουλαρίκια, επιμήκη και λαμπυρίζοντα, διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα, ροζ χρυσά, άλλα εμπνευσμένα από τη βικτοριανή εποχή και κάποια πιο μίνιμαλ και κλασικά.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Φτερωτά και γούνινα κοσμήματα
Έδαφος δείχνει να κερδίζει η επόμενη τάση με πρωταγωνιστές τα φτερά και τις γούνινες λεπτομέρειες. Τα υλικά αυτά δημιουργούν πιο τολμηρά και εκκεντρικά κοσμήματα μαζί και με τις ποικίλες χρωματικές συνθέσεις. Πολύ δημιουργική είναι η προσέγγιση μεγάλων σχεδιαστών για τη σειρά αυτή με τα φτερωτά και γούνινα κοσμήματα έχοντας ως βάση πιο κλασικά πολυτελή πρότυπα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση είναι τα βραχιόλια ponytail (ουρά αλόγου) και τα σκουλαρίκια σε στρογγυλές μορφές με γούνινες μπάλες.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Χρυσά κοσμήματα
Το πιο πολυτελές και βασιλικό υλικό, ο χρυσός, ανήκει στις κυρίαρχες τάσεις της μόδας όσον αφορά στα κοσμήματα για αυτή τη σεζόν. Χαρακτηριστικά χρυσά κοσμήματα που παρουσιάζονται είναι οι χρυσές αλυσίδες, οι χρυσαφένιοι συνδυασμοί κολιέ και άλλες συνθέσεις του χρυσού με λεπτομέρειες σχεδίων πολύχρωμες ή ακόμα και υπερβολικές εκδοχές.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Βραχιόλια και χειροπέδες ψηλά στο μπράτσο
Πολύ ενδιαφέρουσα και στιλάτη πρόταση αποτελεί η επόμενη τάση για τα κοσμήματα και συγκεκριμένα για τα βραχιόλια που τα καθιερώνει πια ψηλά στο γυναικείο μπράτσο. Έρχονται να δώσουν άλλο ύφος στα αξεσουάρ μας με χαριτωμένες λεπτομέρειες όπως μικροσκοπικά μαργαριτάρια ή άλλες πέρλες και στολίδια. Ενδιαφέρουσα πρόταση είναι τα χρυσαφένια βραχιόλια, κάποιες άλλες ογκώδεις και εντυπωσιακές εναλλακτικές αλλά φυσικά και οι εκκεντρικές, πολύ μοδάτες χειροπέδες για τα μπράτσα.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Σφιχτά περιδέραια-κολάρα (Chokers)
Τα γνωστά μας chokers που αγκαλιάζουν το λαιμό και θυμίζουν κολάρο επιστρέφουν στη μόδα για τα αξεσουάρ αλλά με εκσυγχρονισμένα σχέδια και ποικιλία σε χρώματα, υφές, συνθέσεις και λεπτομέρειες. Κάποιες επιλογές είναι τα ημιδιαφανή με λεπτομέρειες χρυσού, τα διπλά chokers, εκείνα με κομμάτια από κρεμαστά, τα πιο διακοσμημένα, τα αλυσοδεμένα κομμάτια, τα περιδέραια με μωσαϊκό και άλλα πολλά σχέδια.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Κοσμήματα με hippie επιρροές
Εμπνευσμένα από τα χίπικα αξεσουάρ, τα κοσμήματα αυτής της σειράς έρχονται να τραβήξουν το ενδιαφέρον μας χάρη στην ποικιλία χρωμάτων, μορφών, σχημάτων και γενικά στη διαφοροποίησή τους από άλλα αξεσουάρ. Θα δούμε πολύχρωμα hippie κολιέ, πολλά από αυτά με εντυπωσιακά μακριά κρόσσια, ογκώδη κομμάτια να κρέμονται από βραχιόλια, κυκλικές μορφές και κοσμήματα με λεπτομέρειες από φτερά αλλά και πιο ιδιαίτερα ασημένια κοσμήματα.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Vintage σχέδια
Η επόμενη κυρίαρχη τάση για τα κοσμήματα της περιόδου άνοιξη καλοκαίρι 2015, έχει vintage καταβολές και έρχεται να εντυπωσιάσει με τα εκθαμβωτικά σχέδια που παρουσιάζει. Αποδεικνύεται μέσα από τη σειρά αυτών των κοσμημάτων ότι υπάρχουν διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να προσθέσουν στιλ και λάμψη σε όλες σου τις εμφανίσεις. Και αυτά τα vintage κομμάτια θα αποτελέσουν μεγάλο fashion statement για όσες τα προσαρμόσουν στο στιλ τους. Θηλυκά, λαμπερά και πολλά από αυτά πολυτελή, κάποια πιο βασιλικά σχέδια, άλλα κλασικά διαχρονικά όπως σταυροί και άλλα ιδιαίτερα στολισμένα.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Πρωτότυπα σχέδια για ρολόγια και άλλα κοσμήματα
Στην τελευταία τάση που παρουσιάζουμε σχετικά με τα πιο δημοφιλή κοσμήματα για αυτή τη σεζόν, δίνονται κάποιες πρωτότυπες, ασυνήθιστες και ενδεχομένως υπερβολικές προτάσεις που καταλήγουν όμως σε εντυπωσιακά και θεαματικά αποτελέσματα κομματιών. Αξιοσημείωτες ιδέες είναι τα ευφάνταστα φτερωτά ρολόγια, άλλα μοντέρνα πεπλατυσμένα, βραχιόλια πολύ πρωτότυπα και σε ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως το μπλε electric ή κάποια αθλητικού τύπου, καθώς και ιδιαίτερες προτάσεις για σκουλαρίκια με χαρακτηριστικά τα σκουλαρίκια παραμάνα καθώς και το στιλ με το μονό σκουλαρίκι.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
2.Τάσεις σε άλλα αξεσουάρ
Ζώνες harness (καλώδια/ιμάντες)
Μία ανακαινισμένη και δημοφιλή τάση αποτελεί η επάνοδος από αξεσουάρ όπως οι ζώνες harness που μοιάζουν με καλώδια και ιμάντες. Έρχονται σε ποικιλία από μορφές και σχήματα και συνοδεύουν ιδανικά όχι μόνο φορέματα αλλά και ρούχα όπως ψηλόμεσα παντελόνια δημιουργώντας διάφορα φρέσκα σύνολα. Χαρακτηριστικό της τάσης αυτής με τις ζώνες –ιμάντες, είναι και οι ογκώδεις μεταλλικές τους λεπτομέρειες. Κάποιες με πολύ εντυπωσιακό θηλυκό αποτέλεσμα.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Μικροσκοπικές ζώνες
Η επόμενη πρόταση έχει χαρακτηριστικό της το μινιμαλισμό και τα μικροσκοπικά σχέδια στις ζώνες και επίσης μικροσκοπικές λεπτομέρειες και πινελιές. Πολλοί ενδιαφέρουσες και δημιουργικές είναι οι συνθέσεις χρωμάτων και υφών που καταλήγουν σε ιδιαίτερους συνδυασμούς και πικάντικα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη πρόταση αποτελούν οι μικρές ζώνες που φοριούνται πάνω από πλεκτά, καθώς και οι σφιχτά δεμένες ζώνες σωλήνες.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Ζώνες με συναρπαστικές μορφές
Αντιφατική είναι η επόμενη τάση που έρχεται με πιο συναρπαστικές και ασυνήθιστες μορφές με εξαίσιο αποτέλεσμα. Έρχονται να συνοδεύσουν τα σύνολά μας με ανακαινισμένα σχέδια και ωραίους συνδυασμούς. Στις επιλογές που τράβηξαν το ενδιαφέρον είναι οι ζώνες από δέρματα φιδιών, άλλες με πρωτότυπα μοτίβα, οι τυχαία και αφηρημένα δεμένες, οι ζώνες με χρυσαφένιες κρεμαστές λεπτομέρειες όπως μενταγιόν που συνδυάζουν μικροσκοπικές λεπτομέρειες με συναρπαστικές μορφές, άλλα ογκώδη σχέδια ή πιο πολυτελή βασιλικά χρυσαφένια σχέδια.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Ζώνες OBI
Αξιοσημείωτη είναι και η τελευταία τάση για ζώνες παρουσιάζοντας μία άλλη περίεργη και ασυνήθιστη αλλά ταυτόχρονα εξαίσια μορφή. Είναι οι ΟΒΙ ζώνες, μία μορφή που δίνει την ευκαιρία για πειραματισμό και παρέχει μεγάλη ποικιλία ως προς τα χρώματα, τις υφές, τα σχήματα, τα μεγέθη αλλά και τον τρόπο που μπορείς να τις συνδυάσεις. Ως προς τα χρώματα θα βρεις κυρίως μονόχρωμα σχέδια σε ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες χροιές χρωμάτων. Ποικιλία υπάρχει στο υλικό τους, με αξιοσημείωτα τα δέρματα όπως ερπετών και ενδιαφέρον έχουν επίσης τα σφιχτά τους δεσίματα.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Κομψά και στιλάτα γάντια
Τελειώνοντας με τις τάσεις για τα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015, παρουσιάζουμε μία πρόταση περίεργη μεν για την εποχή αλλά σύμφωνα με διάσημους σχεδιαστές πολύ στιλάτη και κομψή. Τα γάντια τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες χρησιμοποιούνται για ευνόητους πρακτικούς λόγους αλλά έρχονται και σε αυτή τη σεζόν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά αξεσουάρ αυτή τη φορά και να δώσουν άλλο στιλ στην εμφάνισή μας. Σε δημιουργικά σχέδια αλλά και σε μίνιμαλ κομψές εκδοχές αποτελούν πρωτότυπη πρόταση.
αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
www.dynamikhgynaika.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια