Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Μαρτίου 2015

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Ή μάλλον πάρ’το αλλιώς: λέμε για να έχουμε!
Και λέμε για να έχουμε, γιατί τούτος εδώ ο Μάρτης, πέρα από γδάρτης και παλουκοκαύτης, είναι ένας μήνας, που κάνει τσατάλια τα νεύρα των αστρολόγων και των λοιπών μελλοντολόγων.
Πώς να το πω, να το πω «ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο»;
Να το πω .....

«από το δόξα σοι ο Θεός, τσακ-μπαμ στο βόηθα Παναγιά»; Ό,τι και να πω θα σας γελάσω και δεν το θέλω, ο Κάλχας. Πάντως για καλό-κακό, έχετε πρόχειρο το μαγιό και το παλτό ταυτόχρονα. Την ομπρέλα και τα γυαλιά ηλίου. Καλέ το βρήκα: τούτος εδώ ο Μάρτης δεν είναι ένας απλός μήνας: είναι ΘΕΣΜΟΣ! Άστρα να πάνε, Γιάνη μου, με ένα νι! 
Επιλέξτε παρακάτω την αστρολογική πρόβλεψη για το ζωδιό σας:
1. Κριός (7:20)
2. Ταύρος (10:58)
3. Δίδυμοι (14:32)
4. Καρκίνος (18:19)
5. Λέων (22:15)
6. Παρθένος (26:06)
7. Ζυγός (29:38)
8. Σκορπιός (33:20)
9. Τοξότης (37:06)
10. Αιγόκερως (40:37)
11. Υδροχόος (44:13)
12. Ιχθείς (48:02)

ΚΡΙΟΣ
Στα όρθια: Ο μήνας αυτός σου ανήκει δικαιωματικά, μια και κάπου εδώ –πιο συγκεκριμένα από τις 21- σβήνεις τα -τόσα- κεράκια. Δεν χρειάζεται να μελαγχολείς, αφού ένα μάτσο πλανήτες βρίσκουν χαρά και ανακούφιση στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να τρως κατάμουτρα μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε ζητήματα καρδιάς (καμιά ταχυκαρδία, τίποτα σε αρτηριακή υπόταση). Τέρμα οι γκρίνιες και τα νταουνιλίκια με το παραμικρό, αν θες να πας μπροστά. Μέσα σ’ όλα τα καλά, μπορεί να κόψει η σκορδαλιά, αλλά αυτό διορθώνεται αν ο μπακαλιάρος είναι καλοψημένος... Η καλύτερή σου πάντως είναι στις 3 του μήνα, όπου ο Ουρανός μέσα από το ζώδιό σου τα βρίσκει με τον Δία και σε κάνει καινούριο. Από τις 11 και μετά take care μικρό μου Κριάρι, γιατί η κουλή έκλειψη στις 20 αλλά και η κόντρα του Ουρανού με τον Πλούτωνα σε κοιτάζουν με μισό μάτι. Η καντηφλιές θα κτυπήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά αλλά και τη σχέση με το πρόσωπο. Ειδικά στο σπίτι, το κλίμα θα είναι τόσο ηλεκτρισμένο που μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις το ταίρι σου για λαμπατέρ. Απαπα αυτό είναι απάνθρωπο. Καλύτερα να το χρησιμοποιήσεις για λαμπάκι νυκτός Μπάμπη μου.

Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη κάνει πεζοδρόμιο Κριού και Ταύρου γωνία και προσπαθεί να πραγματοποιήσει τις πιο πρόστυχες φαντασιώσεις σου. Σ’ αυτό βοηθά κι ο Δίας. Ολάκερος ο μήνας είναι ό,τι πρέπει για τα καταχθόνια σχέδιά σου. Πρόσεξε! Μην ανοίγεσαι πολύ γύρω στις 5 με την Πανσέληνο και το ξεμάλλιασμα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα... Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου/

Up dates: 2, 3, 12, 13, 16, 17, 2, 21, 29, 3, 31

A papa dates: 1, 7, 8, 9, 14, 15, 27, 28

ΤΑΥΡΟΣ
Στα όρθια: Εντάσεις, πιέσεις, προβληματισμοί, αντιθέσεις και όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή ζουν και βασιλεύουν και δεν σ’ αφήνουν να πλήξεις. Ε, λοιπόν, μέχρι τα μέσα -και βάλε- του Μάρτη μην ανησυχείς και δεν θα πλήξεις διόλου. Ο Πλούτωνας πλακώνεται με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι γύρω στις 17 Μαρτίου φρόντισε να στείλεις Μουράνο και κρύσταλλα Βοημίας στο πατάρι. Μετά τις 20 το κλίμα αρχίζει κάπως να μαλακώνει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεθαρρέψεις και να αρχίσεις τις μαγκιές. Δόξα τον Θεό να λες και τίποτις μπιρ Αλλάχ, για να μην σε πούνε και αχάριστο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να καταστρώσεις τα ελεεινά σχέδιά σου και να βάλεις τους στόχους εκείνους που θα τους πετύχεις τον Αύγουστο (πιο νωρίς δεν γίνεται, λυπάμαι). Επίσης φρόντισε να ανάψεις μια λαμπάδα μέχρι το μπόι σου (1,34 με τακούνι) στον Άγιο Πατάπιο, αφού όχι μόνο δεν σε πιάνει η ημιάγρια έκλειψη στις 20 του μήνα, αλλά τελικά μπορεί να σου βγει και σε καλό βρε κουτό. Δεν μπορεί αυτό το πράμα εμένα μου μυρίζει μίζες με τα άστρα. Γρήγορα στο σερίφη το red bull…

Στα ξαπλωτά: Ο έρωτας χτυπά ξανά και ξανά την πόρτα σου κι εσύ πάλι δεν ανοίγεις, γιατί πιστεύεις ότι είναι η δόση για τη δωδεκάτομη εγκυκλοπαίδεια των... θεσμών! Δεν είναι ο θεσμός καλέ, αλλά η Αφροδίτη που έρχεται για επίσκεψη στο ζώδιό σου στις 17 του μήνα, αγκαζέ με έναν έρωτα όλο τρέλα. Τα πρόστυχα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα. Το ταίρι επιστρέφει μετανοιωμένο και ζητάει γονατιστά pardon (γαλλόφωνο το ταίρι). Οι καψούρηδες κάνουν ουρά έξω από την πόρτα σου με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι γείτονες. Δεν βαριέσαι, γι’ αυτό υπάρχουν και οι μετακομίσεις. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 4, 5, 6, 14, 15, 18, 19, 22, 23, 24, 27, 28

A papa dates: 2, 3, 10, 11, 16, 17, 29, 30, 31

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα όρθια: Κάνε κάτι για τον εαυτό σου, που αρκετά τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Οι ανάδρομοι και οι παράδρομοι σου έχουν παραζαλίσει τα νεύρα, με αποτέλεσμα να γίνεσαι εύθικτος και να ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει… Χαλάρωσε, κούλαρε, πάρε καμιά αδειούλα, ρίξε καμιά σάουνα, τίποτις αρωματοθεραπείες και θαλασσοθεραπείες. Προσπάθησε να μην πανικοβάλλεσαι και να μη ξεπερνάς τα όριά σου, γιατί στο τέλος εσύ θα γίνεις ράκος και ουχί εγώ. Κυνήγησε καμιά προσωρινή δουλειά και άμα σου κάτσει, σφύρα μου και μένα του άνεργου Κάλχα! Άκουσε με τον γέρο άνθρωπο (ο λόγος το λέει καλέ) και θα δεις ότι είχα δίκιο. Θα χρειαστεί να δείξεις μια άλφα αποφασιστικότητα και να αφήσεις ολιγωρίες, δισταγμούς και αμφιβολίες. Έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις εκείνες που σε κούρασαν -ΔΕΗ, ΕΝΦΙΑ, κινητά και τον Μήτσο- και είσαι πανέτοιμος να περάσεις σ’ έναν καινούριο κύκλο της ζωής σου. Μπορείς άνετα να υψώσεις το ανάστημά σου (1,44 με καπέλο) και να βροντοφωνάξεις «όχι» σε όλους εκείνους που πίστεψαν -προς στιγμήν- ότι σε έχουν βάλει στο χέρι, όπως ας πούμε ο Σόιμπλε. Έτσι σε θέλω.

Στα ξαπλωτά: Η Σαρακοστή φέρνει λίγο προς το ανέραστο - νηστεία και προσευχή παρακαλώ. Μετά τις 17 όμως, τα πράγματα αγριεύουν, αφού η Αφροδίτη δίνει μια και μπαίνει στον Ταύρο. Μέχρι το τέλος του μήνα θα πάθεις το σύνδρομο των χιλιάδων αποχρώσεων του γκρι και θα αναστενάξουν οι σομιέδες. Μη παίζεις με το δάκτυλο, τις πρίζες, το νόμιμο ταίρι και τη ζωή σου! Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 7, 8, 9, 16, 17, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 21

A papa dates: 4, 5, 6, 12, 13, 18, 19

ΚΑΡΚΙΝΟΣΣτα όρθια: Σταμάτησε να κατεβάζεις καντήλια και να φτύνεις στον κόρφο σου (χάλια το έκανες το καινούργιο σου πουκάμισο –το θαλασσί). Να θυμάσαι ότι για τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν τελευταία δεν φταίνε μόνο οι άλλοι, αλλά και συ με την αναβλητικότητά σου (στα έλεγα, δεν στα έλεγα;). Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να σέρνονται στο παρκέ και δεν βλέπω φως αν δεν αλλάξεις τακτική, συμπεριφορά και πουκάμισο. Παιδί της Σελήνης εσύ, αρκετά την έπαθες τελευταία με τα καμώματά της. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μια όμορφη και χυδαία συγχρόνως Πανσέληνος σκάει μύτη στη φιλική σου Παρθένο στις 5 του μηνού και φέρνει πολλά καλούλια στη δουλειά και στο σπίτι. Πέραν τούτης -της Πανσελήνου-, ο Μάρτης έχει στα μπαγκάζια του ένα γενικότερο ξελάφρωμα, μια και οι πλανήτες που 'χαν κάνει γιούρια στους Ιχθύς αρχίζουν με τρόπο να ξεκουμπίζονται για να πάνε στον Κριό. Θα 'χεις ωστόσο να ασχολείσαι με καβγάδες, αντιθέσεις και παρεμφερή και θα περάσεις και μια περίοδο ξεσαλώματος.

Στα ξαπλωτά: Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι διπλωματία και ουδόλως οι μαγκιές του τύπου «όχι στους θεσμούς», βαράω όπου μ αρέσει και την κάνω με ελαφρά. Ο μήνας τούτος έχει πολλά κουλά, οπότε έχε το νου σου κουμπάρε. Στα ερωτικά τελευταία έπεσε πολύς αχταρμάς, καθώς και λάδι στη φωτιά, που ’κανε την κατάσταση να βρομάει μπαρούτι. Βέβαια κάπου την έχεις κάνει κι εσύ την κουτσουκέλα σου. Τώρα είναι η ευκαιρία να τα μπαλώσεις όπως-όπως και να ρίξεις και καμιά «συγνώμη… που σ’ αγάπησα πολύ». Κάν’το, πιάνει! Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 4, 5, 6, 10, 11, 18, 19, 22, 23, 24, 27, 28

A papa dates: 7, 8, 9, 14, 15, 2o,21

ΛΕΩΝ
Στα όρθια: Φρόντισε να μην ενθουσιάζεσαι πολύ (ενθουσιάσου λίγο) και κράτα και καμιά πισινή σε μεγάλα λόγια και extra-large υποσχέσεις. Τα άστρα δίνουν ραντεβού στον Κριό, ένα ζώδιο που πολύ σε πάει. Το πάρτι λοιπόν θα ’ναι στο ένατο ηλιακό σου σπίτι, που για σένα σημαίνει τη θρησκεία, την επιμόρφωση και τα μακρινά ταξίδια. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στον Τοξότη. Συμπέρασμα πρώτον: θα συνδυάσεις τη Ρόδο με πήδημα. Συμπέρασμα δεύτερο: Προσπάθησε να μην προκαλείς το κοινό αίσθημα, σταμάτησε την επίδειξη ταλέντων και διαφόρων πραγμάτων που νομίζεις ότι διαθέτεις -ενώ ΔΕΝ- και καλύτερα κοίταξε να περνάς απαρατήρητος. Να λες πάλι καλά και να κάνεις και το σταυρό σου, αφού δεν σε πιάνει η έκλειψη και η κόντρα Ουρανού-Πλούτωνα, ίσως γιατί τα άστρα κάνουν διακρίσεις, ίσως πάλι γιατί διαθέτεις καλό αστρο-μέσο από την Κορώνη. Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να σε πιάσει μια ψυχολογική decadence του στυλ του όλοι σου φταίνε, κανείς δεν σ’ αγαπάει και άλλα τέτοια υπαρξιακά, αλλά συνηθισμένα πράματα, Κατίνα μου.

Στα ξαπλωτά: Από τις τρείς κιόλας του μήνα, ο Δίας χουφτώνει τον Ουρανό και οι δυο μαζί την Αφροδίτη, με αποτέλεσμα να σε πιάνει η άνοιξη και να θες να το κάνεις παντού και μ' όλο τον κόσμο. Καλύτερα πάντως να μην αφήνεις σεξουαλικά υπονοούμενα σε λαϊκές και συλλαλητήρια οικοδόμων. Επίσης, από τις 17 του μήνα και μετά, προσπάθησε να διατηρήσεις τη σχέση σου, αν δεν θες να κλαις όσα με τόσο κόπο έκτισες και μάλιστα εκτός σχεδίου πόλεως! Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 7, 8, 9, 12, 13, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 31

A papa dates: 10, 11, 16, 17, 22, 23, 24

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα όρθια: Ετούτον εδώ τον Μάρτη δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, εκτός πια κι αν είσαι τίποτις χαλβάς ή καλαμαράκι, οπότε πάω πάσο. Τα πολύ χοντρά πέρασαν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις και πολλά θαρρετά, ούτε να αρχίσεις τα ξετσουτσουρώματα. Και αυτό γιατί γύρω στις 17/3 η αστροκόντρα του Ουρανού με τον Πλούτωνα δεν το ’χει σε τίποτα να σε φέρει μαλλί με μαλλί με τίποτις αγαπημένα -λέμε τώρα- πρόσωπα, όπως είναι οι συννυφάδες, αλλά και ο ίδιος ο ταίρης σου. Με την έκλειψη φάτσα-κάρτα στο ζώδιό σου (20/3), τι ποιο φυσικό από το να πάθεις μια παράκρουση, αγκαζέ με μια κούραση και άλλη μια κατάπτωση. Ευτυχώς να λες, που ο δικός σου Ερμής έχει πάρει τα ίσα του και λειτουργεί σαν αφέψημα (κάτι σε φλισκούνι), αμβλύνοντας τις δυσκολίες και βοηθώντας να τη βγάλεις καθαρή. Κάτι καλό έρχεται στη δουλειά, αλλά δεν παίρνω και όρκο, Αμαλουσάνθη μου.

Στα ξαπλωτά: Τα σούρτα-φέρτα του Ερμή μέσα στα ψάρια είναι ό,τι πρέπει για πετυχημένα rewind με τίποτις περασμένες σας αγάπες, όνειρα που σβήσατε, που λέει και η Λίντα. Από τις 17 του μηνού, η Αφροδίτη θα ’ναι στον αγαπημένο σου Ταύρο και θα φέρει μια άνοδο στη λίμπιντο. Από τη στιγμή που θα σου τύχει και κάτι έξτρα, μη το πεις ούτε του παπά, γιατί έμαθα ότι τα ξερνάει όλα στη Σούλα. Η καλύτερη περίοδος είναι από 24 μέχρι 30 του μηνού. Σαν δεν ντρέπεσαι σαρακοστιάτικα, να κάνεις προστυχιές… Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 4, 5, 6, 10, 11, 14, 15, 22, 23, 24, 27, 28

A papa dates: 12, 13, 18, 19, 25, 26

ΖΥΓΟΣΣτα όρθια: Ο Μάρτιος προκύπτει πολύ ξηγημένος με την αφεντιά σου. Αρκετά ταλαιπωρημένος τα χίλια τελευταία χρόνια, θα θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω και -δες τώρα μια σύμπτωση!- στην αρχή του μήνα θα το πάρεις! Μέσα σ’ όλα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο θα δεις τη ζωή με ένα διαφορετικό μάτι, θα πάθεις ένα χιούμορ και θα γίνεις κάτι προς το πιο μπέρμπερυ, πιο Βαρουφάκης ένα πράμα. Θα μαστιγώνεις λιγότερο τον εαυτό σου και περισσότερο τους άλλους. Πρόκειται για μια περίοδο χαλάρωσης, ηρεμίας και αποτοξίνωσης, που θα σου προκύψει με μια τέλεια αναισθησία, αγκαζέ με ένα λυκόπιασμα και άλλα τέτοια πανέμορφα. Από τις 10 μέχρι τις 20 οι καιροί είναι δύσκολοι και εσένα σε πιάνει μια μανία να ξεκαθαρίσεις τα πάντα, αρχίζοντας από τις σχέσεις, συνεχίζοντας με το σπίτι, την οικογένεια και τελειώνοντας με τα επαγγελματικά και το πατάρι. Λάθος μέγα, γιατί τώρα είναι που οι άλλοι ανακαλύπτουν τις κρυφές σου χάρες (όποιες και να είναι αυτές) και χαίρονται που -λέμε τώρα- βοηθούν να σε κάνουν να ανακάμψεις από τις καντηφλιές. Τι έγινε ρε παιδιά; Που έλεγε κι ο Σπύρος στους απαράδεκτους.

Στα ξαπλωτά: Μια καινούρια γνωριμία -αυτό σε μάρανε!- θα ’ρθει να αναστατώσει τη ζωή σου. Το θύμα θα τρέχει από πίσω σου κι εσύ θα κάνεις ότι δεν γουστάρεις. Μετά τις 17 του μήνα η κατάσταση χοντραίνει: τα χιλιάδες ζωντανά θα σφάζονται για πάρτη σου κι εσύ θα προσποιείσαι ότι έχεις πονοκέφαλο. Το μπαλαμούτι είναι μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να μη μας τρελάνεις πάλι τους Κάλχες. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 7, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 25, 26, 29, 30, 31

A papa dates: 1, 14, 15, 20, 21, 27, 28

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα όρθια: Για να μπορέσεις να πετύχεις, θα πρέπει να ξεχάσεις όλες τις παλιές και δοκιμασμένες μεθόδους (τρικλοποδιές, μπανανόφλουδες, πριόνισμα στην καρέκλα του προϊσταμένου). Η περίοδος αυτή ευνοεί πρωτοβουλίες, καινούρια πράματα που θα σε βοηθήσουν να χαράξεις μια νέα πορεία στο χώρο της δουλειάς σου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες, που πέρασαν μια χοντρή χλαπάτσα το τελευταίο διάστημα, αρχίζουν σιγά-σιγά να φτιάχνουν και αυτό είναι κάτι που σου ανεβάζει το ηθικό και ό,τι άλλο χρειάζεται επειγόντως ανέβασμα. Πρόσεξε μόνο μην παρακουράζεσαι, γιατί σέρνεται και μια υπερκόπωση μούρλια. Μιας και φημίζεσαι για τις τρελές αποφάσεις, έχε στα υπόψη ότι το διάστημα αυτό είναι ένα κι ένα για να βγάλεις τα ματάκια με τα δακτυλάκια. Επίσης, επειδή γύρω στις 17 οι μέρες δεν θα ναι εντελώς ριχτές και άνετες, ρίξε περισσότερη αυτοπεποίθηση και μία δόση αισιοδοξίας και έχε κατά νου ότι οι συνεχείς επαναστάσεις δεν φέρνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, ρώτα και τον Λένιν (αν τον βρεις).

Στα ξαπλωτά: Η καντηφλιά συνεχίζεται στα αισθηματικά, όπου η διάθεσή σου έχει πέσει σε επίπεδα πάγου. Αντί να δυσκολεύεις την κατάσταση με γκρίνιες και παρελκόμενα, προσπάθησε να κουλάρεις. Μέχρι τις 17 αρκέσου σ’ αυτά που έχεις. Στη συνέχεια, άφησε κατά μέρος τις μοιρολατρίες, κόψε τη νηστεία και πέρασε direct στο ψητό. Ρίξε όλο το βάρος σου (120 κιλά) στα σεξουαλικά σου για να στανιάρεις. Χαλάρωσε και απόλαυσε, Μπάμπη μου. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 4, 5, 6, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 27, 28

A papa dates: 2, 3, 16, 17, 22, 23, 24, 29, 30, 31

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα όρθια: Ήλιος, Άρης και Αφροδίτη κάνουν περαντζάδα μέσα στο αγαπημένο σου ζώδιο του Κριού. Στην αρχή του μήνα μπορείς άνετα να προωθήσεις τα ελεεινά σχέδια, τα προγράμματά σου και τις αναίσχυντες προσδοκίες σου. Τόσο η τριγωνάρα ανάμεσα στον κυβερνήτη σου τον Δία με τον Ουρανό, όσο και οι πλανητικές όψεις, σου αφήνουν ένα παρθένο έδαφος για να κάνεις αυτό που τραβά η ψυχούλα σου και κάτι παραπάνω. Εκεί που σε τρέχει περισσότερο τούτο το μήνα είναι στον τζόγο. Ξύσε μανιωδώς, τρέχα από Πάρνηθες σε Λουτράκια και θα με θυμηθείς. Όλο και κάτι θα σου κάτσει. Και, αν δεν σου κάτσει ο παράς, τότε σίγουρα θα σου κάτσει η Κούλα, που σου 'χει ψήσει το ψάρι στα χείλη. Από τις 11 του μηνού και μετά, τα άστρα σε βάζουν και πάλι στην πρίζα, την ίδια ώρα που μια -ακόμα-κουλή έκλειψη στις 20 σε κοιτάζει με μισό μάτι, όπως επίσης και κάτι συγγενείς, κάτι δοσατζήδες και ενίοτε το ταίρι σου. Εσύ όμως μην πτοείσαι και φέρσου σαν κύριος (έστω σαν κυρία). Κάποιες κριτικές που θέλεις να κάνεις για το χέρι βοηθείας που κάποιοι δεν σου έδωσαν όταν το είχες ανάγκη, καλύτερα να μη τις κάνεις αφού τους συγκεκριμένους κάποιους θα τους έχεις και πάλι ανάγκη.

Στα ξαπλωτά: Στην περίπτωση που έχεις ξεμείνει από κείνο που ξέρεις, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να βγεις στη γύρα. Οι λέφτεροι θα βρεθούν με έναν έρωτα-καπέλο και οι παντρεμένοι θα 'ρθουν πιο κοντά στο ταίρι και τα παιδιά τους. Αυτά και με τις υγείες σου. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 7, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20, 21, 29, 30, 31

A papa dates: 4, 5, 6, 18, 19, 25, 26

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΣτα όρθια: Το διάστημα αυτό εγκυμονεί κινδύνους κι εμείς σε προειδοποιούμε ότι επέρχεται Γκράντε χλαπάτσα. Ο Πλούτωνας έχει στήσει αντίσκηνο στο ζώδιό σου, την ίδια ώρα που ο Ουρανός συνεχίζει την τσάρκα του στον Κριό. Αυτοί οι δύο πλανήτες ρίχνουν ένα γερό μπρα ντε φερ στις 17 του μηνού και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μούγκα στη στρούγκα. Αυτό το κάτι που θυμίζει τρικυμία και μπουρίνι συνεχίζεται, γεγονός που σημαίνει κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε. Και ενώ ο Τιτανικός έχει μπει για τα καλά στη ζωή σου, αρχίζεις να εμπεδώνεις με απλές εξισώσεις ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο, αφού πιο πάτος δεν γίνεται. Επίσης, καλή η γλώσσα δεν λέω, αλλά όταν είναι μέσα στο στοματάκι είναι ακόμη καλύτερη. Οι διάφορες εξηγήσεις -και παρεξηγήσεις- του παρελθόντος θα πρέπει να λειτουργήσουν τώρα σαν μάθημα, για να ξέρεις που πρέπει να απλώνεσαι και που να... αναδιπλώνεσαι. Προσοχή γιατί οι πλανήτες βαράνε τα τούμπανα του πολέμου και τα βαράνε στο υπέροχο κεφαλάκι σου. Μια έκλειψη που σούρνεται στον ορίζοντα στις 20 Μαρτίου, δεν βλέπει με καλό μάτι την ψυχολογική σου κατάσταση και αν δεν ηρεμήσεις με οποιοδήποτε τρόπο, σε βλέπω στο Δαφνί –και όχι για εκδρομή. Πάντως, να ξέρεις ότι η τελικά όλη κουλαμάρα θα σου βγει τελικά σε καλό (κοίτα κάτι πράματα)!

Στα ξαπλωτά: Από τις 17 του μήνα η Αφροδίτη βγαίνει τσάρκα στον Ταύρο. Ο ουρανός αρχίζει να καθαρίζει στα ερωτικά κι εσύ καλείσαι να πάρεις επιτέλους τις αποφάσεις σου. Μπορεί να αισθανθείς λιγουλάκι στριμόκωλα στο θέμα της επιλογής. Τα ερωτικά σου γίνονται ανθισμένος μπαχτσές, αρκεί να κόψεις το αγαπημένο σου σπορ της μουρμούρας, που το μόνο καλό που κάνει είναι νούμερα τηλεθέασης στο Alpha. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Up dates: 4, 5, 6, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 22, 23, 24

A papa dates: 1, 7, 8, 9, 20, 21, 27, 28

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα όρθια: Οι εκλείψεις ξαναμπαίνουν στο πρόγραμμα κι εσύ καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις δίχως περιττά άγχη και μ’ ένα ηλίθιο βλέμμα. Στην προσπάθειά σου σε βοηθά όσο δεν φαντάζεσαι το πλανητοθέμι στον αγαπημένο σου Κριό. Σχέσεις και συνεργασίες που σε πότισαν φαρμάκι, παίρνουν τα πάνω τους, την ίδια ώρα που τα οικονομικά κάνουν ένα “τζα” και ανεβαίνουν αλματωδώς. Στη συνέχεια, αν και δεν σε σταματά η γνωστή έκλειψη στις 20/3 για αλκοτέστ, εντούτοις θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα (τα τέσσερα στον ποπό), μιας και ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός θα τρώγεται με τον Πλούτωνα και εσύ με τα ρούχα σου. Αυτή η κουλή όψη σε συνδυασμό με άλλες κουλές θα σε κάνει να νιώσεις κάτι σε σούπερμαν, πράμα που μπορεί να αποβεί ανθυγιεινό, αν δεν είσαι ο Βαρουφάκης αυτοπροσώπως, Τούλα μου.

Στα ξαπλωτά: Οκ, το χοντρό κόλλημα δικαιολογείται από τις κουλαμάρες που έχεις φάει τελευταία, αλλά νομίζω ότι είναι πια καιρός να περάσεις στην αντεπίθεση και να αποδείξεις σε όλους (ναι και στην από κάτω) το τι καλός νεροκουβαλητής είσαι εσύ –και η καρδιά σου η χρυσή. Έτσι κι αλλιώς έρχονται καλύτερες μέρες και ακόμα καλύτερες νύκτες! Καιρός να αλλάξεις κρεβατοκάμαρα, γιατί τούτη δω τρίζει με το παραμικρό. Ο Δίας και η Αφροδίτη κινούνται σαν τις κατσαρίδες μέσα σε φιλικά ζώδια και φέρνουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικοσυναισθηματικά. Εκεί, προς το τέλος του μήνα η φάση περνά στο «φύγε συ, έλα συ» και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 7, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20, 21, 25, 26

A papa dates: 2, 3, 10, 11, 22, 23, 24, 29, 30, 31

ΙΧΘΕΙΣ
Στα όρθια: Ο Μάρτης προκύπτει πιο ιπτάμενος και τζέντλεμαν, έτσι για να πάψεις να γκρινιάζεις σαν τον γαύρο στο τηγάνι. Ένας τομέας, ας πούμε, που αρκετά σε σκότισε ήταν τα οικονομικά, που θύμιζαν κάτι σε Τιραμόλα και σου ’καναν τα νεύρα λαδόκολλα. Το χρήμα λοιπόν αρχίζει να επιστρέφει στις τσέπες σου, οπότε φρόντισε να περιορίσεις τις εντελώς ηλίθιες αγορές, που μπορεί να σου ρίξουν το μπάτζετ όξω με την κακομούτσουνη όψη Ουρανού-Πλούτωνα στις 17 του μήνα. Κατά τα άλλα, όλα καλούτσικα, εκτός από τις 20 του μήνα, που σέρνονται κάτι κουλαμάρες μούρλια στα επαγγελματικά. Καθώς οι περισσότεροι πλανήτες παίζουν τριολέτα εσύ παθαίνεις ταράκουλο με την έκλειψη (20/3) και προσπαθείς να ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό που τον ξέχασες -πάνε τρία χρόνια- σε εκείνο το ταξί. Εκνευρισμοί, επαναπροσδιορισμοί και ανακατατάξεις δεν θα λείψουν, οπότε φρόντισε να μη λερώσεις με αίμα το ποινικό μητρώο σου Σούλα μου.

Στα ξαπλωτά: Μέχρι τις 10 του μηνός δεν έχω πολύ ευχάριστα νέα. Από ουδέτερα μέχρι εκνευριστικά, αλλά όχι και κουλά. Από τις 10 μέχρι τις 17 τα πράγματα ψιλοστραβώνουν κι εσύ θα θες να σπάσεις τις αλυσίδες, αφού δεν έχεις πια καιρό γι’ άλλες ελπίδες και άλλα τέτοια. Εδώ λοιπόν απαγορεύονται διά ροπάλου τα νταουνιλίκια, γιατί, αν σε πάρει η από κάτω, την έβαψες. Αισιοδοξία, και μπόρα είναι, τι θα κάνει, θα περάσει. Η Αφροδιτούλα περνάει στον Ταύρο στις 17, με φυσικό επακόλουθο τις φουσκοθαλασσιές. Προσοχή στα one-night stands. Δεν πας στον πόλεμο χωρίς πανοπλία, για να μην στην φέρουν τα παράσημα. Και για να στα 'ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 22, 23, 24, 27, 28

A papa dates: 4, 5, 6, 12, 13, 25, 26

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια