Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μυστικά αδυνατίσματος για τα ζώδια

Κριός:
κάθε Δευτέρα έχεις μια φαεινή ιδέα: και από σήμερα δίαιτα! Και όμως δεν είναι ανάγκη να τρελαίνεσαι και να ξεκινάς δίαιτα μόλις παραφάς λιγάκι. Το θέμα είναι να νιώθεις άνετα με το κορμάκι σου και να νιώθεις πιο ελαφριά και ξέρεις πολύ καλά πώς θα επανέρθεις σε φόρμα μετά τα βραδινά που χτύπησες όλο τον χειμώνα: να προσέξεις την διατροφή σου χωρίς υπερβολές και θα χάσεις τα κιλά που θέλεις.

Ταύρος:
όταν πλέον δεν μπορείς να κουμπώσεις το τελευταίο κουμπί του τζιν σου, ξαφνικά καταλαβαίνεις τη σοβαρότητα της κατάστασης αν και σου είναι τόσο δύσκολο να αντισταθείς στα σνακ και τα οικογενειακά τραπέζια! Αυτό που έχεις να κάνεις δεν είναι άλλο από το να δοκιμάζεις το αγαπημένο σου τζιν κάθε εβδομάδα και να διαλέξεις μια διατροφή που να μην σου στερεί αυτά που αγαπάς αλλά να μην σε κάνει και αντικοινωνική αφού το φαγητό είναι μια από τις απολαύσεις που δεν μπορείς και δεν θέλεις να στερηθείς.

Δίδυμοι:
οι εκπρόσωποι του δικού σου ζωδίου σπάνια τα έχουν τα κιλάκια τους. Από την άλλη η διατροφή που ακολουθείς δεν έχει κανένα πρόγραμμα , το πιο πιθανό είναι ότι καπνίζεις και δεν ασχολήσε με κανένα άθλημα. Πολλές φορές ξεχνάς να φας και άλλες φορές καταβροχθίζεις το φαγητόι σαν να βγήκες μόλις από απεργία πείνας. Η λύση είναι απλή αν θέλεις να χάσεις κάποια κιλάκια: βάλε ένα πρόγραμμα στην καθημερινή σου διατροφή και στο γραφείο φέρε το ταπεράκι από το σπίτι όπως κάνουν και οι συνάδελφου σου και έτσι θα δεις πώς θα χάσεις εύκολα τα περιττά κιλάκια σου!

Καρκίνος:
η Σελήνη είναι ο πλανήτης σου και αλλάζεις τους ρυθμούς σου ανάλογα με τους κύκλους της! Τα συναισθήματα σου σε κυριέυουν και καλά θα κάνεις να τρως το φαγητό σου σε ήρεμο περιβάλλον και όχι ας πούμε στο γραφείο σου με τα τηλέφωνα να χτυπάνε σαν τρελά. Βρες την ηρεμία σου ακόμη και στη δουλειά και προτίμησε να βγαίνεις κάπου έξω για να φας για μισή ωρίτσα και στο σπίτι όταν είσαι φρόντισε να στρώσεις το αγαπημένο σου τραπέζι και να απολαύσεις το φαγητό σου γιατί όταν τρως βιαστικά καταλήγεις να καταβροχθίζεις τα πάντα!

Λέων:
είσαι ένα από τα πιο τυχερά ζώδια! Δείχνεις αρκετά εγκρατής και είσαι συνήθως πολύ λεπτή αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να προσέξεις γιατί σου εμφανίζονται κρυμμένα προβληματάκια. Κάτι η μέση, κάτι η πλάτη, κάτι η πίεση θέλουν όλα την προσοχή τους!

Παρθένος:
τώρα που είσαι έτοιμη να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά και τις κακιές διατροφικές συνήθειες δεν ξέρεις πώς να ακολουθήσεις την πιο σούπερ δίαιτα που κάνουν όλες σου οι φίλες αλλά το πιο πιθανό είναι να πας σε ένα διαιτολόγο για να σου δώσει μια διατροφή ειδικά για εσένα. Επειδή είσαι τελειομανής το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ήδη πάρει ζυγαριά ακριβείας για να μετράς τις ποσότητες του φαγητού σου και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φανταστείς πώς θα είσαι πιο αδύνατη για να φτάσεις τον στόχο!

Ζυγός:
το θέμα των κιλών τριγυρνάει πολύ συχνά στο κεφαλάκι σου. Το θέμα είναι ότι κάποιες φορές όταν το έχεις παρακάνει δεν νιώθεις καλά για τον εαυτό σου και το θέμα ότι πιστεύεις πολύ στην ομορφιά , την δίαιτα και την ποιοτική διατροφή σε βάζει πολλές φορές στο τρυπάκι να κόψεις το φαγητό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να περιορίσεις την κατανάλωση γλυκών και να το γυρίσεις σε πιο υγιεινή διατροφή!

Σκορπιός:
το άγχος σου είναι η αρχή για όλα σου τα προβλήματα και τα…διατροφικά φυσικά και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές για να νιώσεις καλύτερα την ?πέφτεις? σε ότι υπάρχει για φάγωμα στο ψυγείο σου. Αυτό όμως είναι πολύ άσχημο και δεν σου προσφέρει παρά έξτρα κιλά και πόντους στα πιο σέξι σου σημεία. Πολλές φορές έχεις μια παραμορφωμένη εικόνα του εαυτού σου και νομίζεις ότι είσαι υπέρβαρη ακόμη και αν σε βαραίνουν απλά 2-3 κιλά. Δες τον εαυτό σου στην πραγματική του διάσταση και γίνε στιλάκι εύκολα και απλά!

Τοξότης:
μπορεί να μην δίνεις δεκάρα για το τι λένε οι άλλοι για εσένα, αλλά σίγουρα σε ενδιαφέρει να είσαι κούκλα και να σου αρέσει ο εαυτός σου! Σου αρέσει το καλό φαγητό και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κουνηθείς από τον καναπέ και να ξεκινήσεις κάποιο σπορ που θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες και ειδικά αν το συνδυάσεις με ένα ελαφρύ βραδινό θα δεις πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα στο κορμάκι σου.

Αιγόκερως:
τι χαρακτήρα έχεις! Μπορείς να αντιστέκεσαι με ευκολία σε πολλούς πειρασμούς όμως μπορείς να αντισταθείς στην σοκολάτα; Η απάντηση είναι: με τίποτα! Αν είσαι συναισθηματικά φορτισμένη το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να ανοίξεις το ψυγείο οπότε καλά θα κάνεις να αντισταθείς για αρχή στην νευρική πείνα που σε πιάνει και να τρως μια πιο γεμάτη ποσότητα μεσημεριανού για να αποφύγεις το τσιμπολόγημα. Πιες τα τσαγάκια σου και το μεταλλικό σου νερό και για έξτρα βοήθεια!

Υδροχόος:
 θέλεις να δοκιμάσεις όλες τις τελευταίες μεθόδους αδυνατίσματος και τις κρέμες που υπόσχονται να κάνουν θαύματα αν και δεν τα έχεις πραγματικά ανάγκη, απλά και μόνο το κάνεις για να δοκιμάσεις τα τελευταία τρεντ! Το παν για σένα είναι η ποικιλία και σου αρέσει να βγαίνεις έξω για φαγητό, να δοκιμάζεις νέες γεύσεις και νέε συνταγές αλλά αν προσπαθήσεις να δοκιμάζεις από όλα αλλά να μην τρως το βράδυ να τα δοκιμάζεις δηλαδή το μεσημέρι μόνο τότε θα καταφέρεις να μην στερηθείς τις αγαπημένες σου γεύσεις και να χάσεις.

Ιχθείς:
αργά και σταθερά αυτό είναι πάντα το μυστικό για μια δίαιτα που φτιάχτηκε για σένα. Ξέχασε το φαστ φουντ, το έτοιμο φαγητό και προτίμησε ένα σπιτικό φαγητό και σαν αντάλλαγμα χάρισε στον εαυτό σου μια μέρα στο σπα ή ό,τι άλλο σου αρέσει!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια