Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια των χούλιγκανς

Ενας σωστός hooligan πρέπει να γνωρίζει τις προβλέψεις του ζωδίου του.
ΚΡΙΟΣ:
Ο συγχρονισμός των συναισθημάτων σας και η είσοδος του Ερμή στη Σελήνη, θα σας κάνει να δείτε πιο αντικειμενικά τα πράγματα, οπότε είναι ευκαιρία να δεχθείτε με ήρεμο τρόπο την ήττα της αγαπημένης σας ομάδας. Η εβδομάδα που έρχεται δεν είναι ευνοϊκή για να δημιουργήσετε επεισόδια. Αποφύγετε τις επισκέψεις στο αστυνομικό τμήμα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και τα πράγματα δεν δείχνουν θετικά. Καλό θα ήταν να επιστρέψετε το μηχανάκι που κλέψατε. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ναι, η φωτογραφία που δημοσίευσε η ΑΕΚ σας δείχνει να πετάτε ένα κάθισμα. Ο ανάδρομος Ερμης σας αναγνώρισε, οπότε κάντε ένα ταξιδάκι να ξεφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά. Αυτός είναι ο μήνας σας! Ερχεται το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο μπάσκετ οπότε έχετε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρετε εκδίκηση για τα όσα περάσατε στον αγώνα του κυπέλλου. Οι επιδράσεις των πλανητών θα σας προστατεύσουν από κακουχίες. Μη φοβηθείτε να κάνετε επεισόδια. Με μέτρο όμως γιατί σε λίγο ο Κριός μπαίνει στη Σελήνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σας αρέσει να ακούτε τα προβλήματα των άλλων. Σταματήστε να πηγαίνετε γήπεδο για να κάνετε ψυχανάλυση στους οπαδούς! Πάρτε ένα καδρόνι και πετάξτε το στους απέναντι. Θα εκτονωθείτε! Η Σελήνη στο Σκορπιό θα σας κάνει λίγο κυκλοθυμικούς. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις εντάσεις. Οπότε μην παρακολουθείτε παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Δεν σας βοηθούν στο άγχος.

ΛΕΩΝ:
Ο μήνας αρχίζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τα αγαπημένα λιονταράκια. Από σήμερα μπορείτε να εμπνευστείτε νέες ιδέες χουλιγκανισμού. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας μπορείτε να τελειώσετε εκείνες τις βόμβες μολότοφ που έχετε αφήσει στη μέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αρχή του μήνα συμπίπτει με την παρουσία του ήλιου στον Πλούτωνα. Βασικά αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει, αλλά κάπου θα σας επηρεάσει. Αφήστε την γκρίνια και βγείτε λίγο έξω να σας δει ο κόσμος. Αυτό ισχύει για όσους έχουν φυλακιστεί με αναστολή.

ΖΥΓΟΣ:
Το πρώτο δεκαήμερο θα γίνετε αρκετά κοινωνικοί. Στη συνέχεια όμως θα γίνετε σπιτόγατοι. Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός πως η ομάδα σας δεν παίρνει εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Παρακολουθείστε τα παιχνίδια από την τηλεόραση αλλά –προς Θεού- μην την σπάσετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η κούραση σας έχει επηρεάσει. Ελαττώστε τις πορείες και προτιμήστε τις μετακινήσεις με το μηχανάκι. Σύντομα θα ακούσετε καλά νέα. Αυτό σημαίνει ότι το δικαστήριο που έχετε για τα επεισόδια στα Πατήσια οδεύει προς αναβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η ενεργητικότητά σας είναι στα πάνω της, οπότε αυτή τη περίοδο θα αισθανθείτε ιδιαίτερα δυνατοί. Μην αποφεύγετε τις συμπλοκές, θα σας αναζωογονήσουν. Σταματήστε να βάζετε φωτιά σε κάδους. Οι γείτονές σας δεν έχουν που να πετάξουν τα σκουπίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Βρίσκεστε σε μία περίοδο καλλιτεχνικής ανησυχίας. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα συνθήματα που γράφετε στους τοίχους. Θέλετε να γίνετε δημόσιο πρόσωπο, αλλά ουδείς πιστεύει στο ταλέντο σας. Την επόμενη φορά που θα κάνετε επεισόδια φροντίστε να είστε εκεί που βρίσκονται οι τηλεοπτικές κάμερες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Αναθεωρήστε τακτικές που δεν λειτουργούν και αρχίστε νέους στόχους. Είστε ακόμα στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό της ομάδας σας από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πρέπει να το ξεπεράσετε. Η επίσκεψή σας σε έναν αγώνα τοπικού πρωταθλήματος θα σας βοηθήσει στο ψυχολογικό τομέα. Μην διστάσετε να βρίσετε τον διαιτητή. Δείτε τον σαν μια μικρογραφία της κοινωνίας.

ΙΧΘΥΕΣ:
Ο Ουρανός σταθεροποιεί την πορεία του στο ζώδιό σας. Από σήμερα θα έχετε την αυτοπεποίθηση που σας έλειπε. Πηγαίνετε μπροστά στον δικαστή και παραδεχθείτε πως συμμετείχατε στα επεισόδια των απεργών. Η κίνηση αυτή θα φανερώσει την τόλμη σας. Δυστυχώς θα σας οδηγήσει στη φυλακή, αλλά θα έχετε κερδίσει την αξιοπρέπειά σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια