Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2015

Τα ζώδια τον Ιανουάριο 2015: Ο μήνας των μεγάλων γεγονότων.
Ο Ιανουάριος του 2015 καταφτάνει με πολλές και ποικίλες πλανητικές όψεις που θα προκαλέσουν καταλυτικά γεγονότα και καταστάσεις και, όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσουν έντονα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο....:

H Πρωτοχρονιά μπορεί να φέρει εντάσεις.
Η αντίθεση Άρη-Δία, ανήμερα την πρωτοχρονιά λέει «σπεύσατε βραδέως». Η νέα χρονιά ξεκινά με την αντίθεση Άρη-Δία, μια όψη που ευθύνεται για αντιθέσεις αλλά και για εντάσεις που προέρχονται κυρίως από παρορμητικές συμπεριφορές. Συνιστάται λοιπόν να είμαστε πιο συγκρατημένοι ανήμερα την Πρωτοχρονιά και να αποφύγουμε υπερβολές που μπορεί να έχουν συνέπειες. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), επηρεάζονται περισσότερο από τη συγκεκριμένη όψη.

Ανατροπές τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3 Ιανουαρίου, σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 4 και αντίθεση με την Σελήνη (Πανσέληνο δηλαδή) στις 5 του μήνα, γεγονός που ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και εγκυμονεί ανατροπές τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 5 Ιανουαρίου, ενδείκνυται για cocooning και ξεκούραση. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) επηρεάζονται ιδιαίτερα και θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλη την υπομονή τους ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες εξελίξεις στις σχέσεις τους ή στα επαγγελματικά τους.

Φιλικές συντροφιές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Υδροχόο (από τις 3 και 5 Ιανουαρίου αντίστοιχα) μας ωθούν σε εξόδους με φιλικές συντροφιές και κοινωνικές εκδηλώσεις.  Στις 3/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27/1, ενώ στις 5/1 ακολουθεί ο Ερμής που θα παραμείνει μέχρι τις 13/3 συμπεριλαμβανομένης και της ανάδρομης πορείας του από 21/1-11/2. Οι νέες θέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης μας καθιστούν περισσότερο εφευρετικούς και πρωτοπόρους και ευνοούν ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).

Λύσεις σε παρελθόντα ζητήματα.
Τα αρμονικά εξάγωνα ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 4 του μήνα και του Ερμή με τον Κρόνο στις 6 Ιανουαρίου προσφέρουν ευκαιρίες για λύσεις σε ζητήματα που θα μπορούσαν να έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Ακραία καιρικά φαινόμενα
Ο Άρης ξεκινά την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Ιανουαρίου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου 2015. Ο Άρης στους Ιχθύες θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα με το υγρό στοιχείο και ως εκ τούτου χρειάζεται προσοχή σε θαλασσινά ταξίδια. Επίσης την ίδια περίοδο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα, χιόνια, καταιγίδες, ίσως ακόμα και πλημμύρες ανά τον κόσμο. Ο Άρης στους Ιχθύς σχετίζεται και με προβλήματα σε φυλακές ή σε νοσοκομεία. Σε προσωπικό επίπεδο η νέα θέση του Άρη ευνοεί Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.

Κεραυνοβόλοι έρωτες με Ουρανό, Ερμή, Δία
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 13 Ιανουαρίου φέρνει έρωτες με ξαφνικούς τρόπους. Στις 14 και ο Ερμής σχηματίζει αντίστοιχα εξάγωνο με τον Ουρανό και φέρνει ευχάριστες ειδήσεις άλλα και απρόσμενα γεγονότα που κρύβουν πολύ όμορφες εκπλήξεις.

Στις 15 Ιανουαρίου χρειάζεται προσοχή
Μια ημέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους είναι η 15 Ιανουαρίου που φιλοξενεί το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Πρόκειται παραδοσιακά για μια αρκετά μια δύσκολη όψη- που συνδέεται με εντάσεις, με αντιπαραθέσεις ακόμα και με βίαια γεγονότα αλλά και φυσικές καταστροφές.

Υπερβολές στον έρωτα αλλά και στα έξοδα
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία που σχηματίζεται στις 19 Ιανουαρίου, δεν είναι αναγκαστικά μια άσχημη όψη, θα μπορούσε όμως να γίνει από τη στιγμή που υπάρξουν υπερβολές στον έρωτα αλλά και στα έξοδα. Αντίθετα η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 20 του μήνα είναι μια όψη που απαιτεί προσοχή, ιδιαίτερα στην τροφή και ακόμη περισσότερο στα φάρμακα που ως συνήθως καταναλώνουμε περισσότερο αυτή την περίοδο λόγω της αυξητικής τάσης των εποχιακών ιώσεων.

Μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη
Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20 του μήνα, με τη θετική συμμετοχή του Κρόνου από τον Τοξότη. Μάλιστα, στις 23 Ιανουαρίου έχουμε το ακριβές εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου. Το φαινόμενο αναμένεται να προσδώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές επαφές. Οι νέες σχέσεις θα φέρουν τη «σφραγίδα» της διάρκειας μέσα στο χρόνο. Το πρώτο νέο φεγγάρι του 2015 ευνοεί τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).

Ο Ανάδρομος Ερμής από τις 21 Ιανουαρίου
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου προκαλεί «παρατράγουδα» στην καθημερινότητά μας. Η ανάδρομη φορά του Ερμή αποτελεί ένα σύνηθες αστρικό φαινόμενο αφού παρατηρείται τρείς με τέσσερις φορές μέσα στη χρονιά. Οι γνωστές επιπτώσεις του, είναι τα προβλήματα στην επικοινωνία, που συνδέεται άμεσα με τον Ερμή. Καθυστερήσεις ή εμπόδια παρατηρούνται στις συγκοινωνίες, στο εμπόριο, στις διαπραγματεύσεις. Στη διάρκεια της φαινομενικής «ανάποδης» πορείας έχει ωστόσο διαπιστωθεί στατιστικά, αύξηση της επαναφοράς καταστάσεων και προσώπων από το παρελθόν.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοεί τις σχέσεις
Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε θέση έξαρσης σε αυτό το ζώδιο, μέχρι και τις 20/2 αναμένεται να αποδώσει στο μέγιστο τις ιδιότητές της και να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την ανάπτυξη νέων ειδυλλίων, αισθηματικών δεσμών αλλά και συμμαχιών. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα προσδώσει ρομαντισμό και τρυφερότητα στις επαφές μας ενώ θα αναδείξει και τις φιλανθρωπικές μας ευαισθησίες. Από αυτή τη θέση ο πλανήτης της αγάπης ευνοεί στον έρωτα και στα οικονομικά τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες).

Θετικές ανατροπές
Η αρμονία ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή με τον Ουρανό στις 28 Ιανουαρίου φέρνει ξαφνικές αλλά θετικές ανατροπές σε δεδομένα. Πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο, καθώς επανεξετάζονται λύσεις σε προβλήματα που είχαν προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα στο παρελθόν.

Προσοχή στο τέλος Ιανουαρίου στα αισθηματικά και επαγγελματικά
Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των σημαντικών σχέσεων απαιτείται στις 30 Ιανουαρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου. Πρόκειται για μια αρκετά δύστροπη όψη που αφορά κυρίως τις αισθηματικές σχέσεις, αλλά επεκτείνεται και στις οικονομικές δοσοληψίες. Καλό είναι προς το τέλος του μήνα να αποφύγουμε τη λύση δύσκολων αισθηματικών και οικονομικών ζητημάτων.

Με καλή διάθεση όλα μπορούν να επιλυθούν.
Ωστόσο, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 30 του μήνα αμβλύνει τα προβλήματα και συμβάλλει στην εξεύρεση λύσεων που επανακάμπτουν στο προσκήνιο με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή. Από τη στιγμή που υπάρχει καλή διάθεση όλα μπορούν να επιλυθούν.
Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Ιανουάριο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια