Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Kristina Pimenova: το ομορφότερο κορίτσι - μοντέλο

Γεννήθηκε στις 27/12/2005 στη Μόσχα της Ρωσίας και έχει κατακτήσει τα μάτια του κόσμου από τότε που ήταν 3 ετών.
Η πανέμορφη Αιγόκερως που μοιάζει με αληθινό θεϊκό κατασκεύασμα θα κλείσει σε λίγες μέρες τα 9 της χρόνια και έχει....

καταφέρει το ακατόρθωτο.
Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές του κόσμου έχουν ασχοληθεί μαζί της, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της την αυριανή εκπρόσωπο της πασαρέλας.
Έχει γίνει εξώφυλλο στη Vogue Bambini έχει περπατήσει με τα ελαφίσια πόδια της στις πασαρέλες, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες των οίκων Armani, Roberto Cavalli, Benetton και Dolce & Gabbana.
Έχει πάνω από 24.000 οπαδούς στο Instagram, δύο εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook και 3.500 views στο YouTube.
Επίσης η μικρή καλλονή έχει άριστες επιδόσεις στη ρυθμική γυμναστική και είναι ένα παιδί με πολλά ταλέντα.
Δυστυχώς η άγνωστη ώρα γέννησης δεν μας επιτρέπει να έχουμε σαφή εικόνα για τον χάρτη της, αλλά αρχικά η σύνοδος Σελήνης – Δία στον Σκορπιό σε συνάρτηση με το ζώδιό της, πέρα από την επιτυχία που της επιφυλάσσει η ζωή της, δείχνει ένα κορίτσι που ωριμάζει από μικρή ηλικία, με βαθιά κατανόηση των πραγμάτων.
Το γεγονός πως η μητέρα της ελέγχει κάθε δουλειά και τη μανατζάρει αποκλειστικά σαν πρώην μοντέλο που ήταν, οφείλεται σε αυτή την όψη που προς το παρόν χαίρει την εμπιστοσύνη της κόρης της.
Τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου απλά για την Kristina με τον σχηματισμό Σταυρού μεταξύ Άρη - Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα σε σταθερά ζώδια και τον Κρόνο κυβερνήτη του Ήλιου της να δέχεται επιρροές που αργότερα είναι πολύ πιθανό να βγάλει αντιδράσεις.
Η ανασφάλεια μπορεί να διογκωθεί με το πέρασμα των χρόνων και να χρειάζεται μονίμως ένα στήριγμα αν δεν το δώσει η ίδια στον εαυτό της.
Η δυσαρμονική εμπλοκή και της Σελήνης της, μπορεί να δημιουργήσει κενά στο πώς αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και αν τελικά ζει μέσα σε αυτήν, ενώ η αντίθεση Κρόνου – Ποσειδώνα χρειάζεται μεγάλη εσωτερική αντίσταση για να μην οδηγήσει σε μελαγχολικές διαδρομές.
Ο Άρης στον Ταύρο σχετίζεται άμεσα με τη σεξουαλικότητά της που είναι διάχυτη ακόμα και σε τόσο μικρή ηλικία και από τη γήινη αυτή φύση του και με αυτές τις δυσαρμονικές επιρροές, το μέλλον είναι αβέβαιο ως προς τις κατευθύνσεις και τις ποιότητές του.
Χρειάζεται αντοχή απέναντι στις προκλήσεις και το κορίτσι που τώρα βλέπουμε σαν ένα πανέμορφο αγγελούδι μπορεί να γίνει θύμα εξαρτήσεων ή να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο εντελώς διαφορετικό από τον τωρινό.
Η φιλοδοξία του Αιγόκερω χάνει το δρόμο της εύκολα σε σκοτεινά μονοπάτια, ενώ το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη της τονίζει τις ανταγωνιστικές της τάσεις και η ζωτικότητά του εξαντλείται εύκολα από άλλες επιρροές.
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την κάνει και αρκετά αντισυμβατική, συνθέτοντας μια προσωπικότητα με μεγάλο ενδιαφέρον.
Τα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα επίσης είναι αξιοπρόσεκτα αλλά το πώς θα εξελιχθεί αυτό το παιδί είναι θέμα πολλών παραμέτρων.
Προς το παρόν ας την απολαύσουμε σε ένα video που έφτιαξε η ίδια για να επιδείξει τις ικανότητές της στο μόντελινγκ και σε ένα άλλο από τη δουλειά της που είναι πράγματι απολαυστικά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια