Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια φτιάχνουν…ατμόσφαιρα

Κριός:
Είστε τυχερός στην αγάπη. Η αφοπλιστική σας γοητεία φέρνει κοντά σας πολλούς φίλους και θαυμαστές. Όταν είστε ξετρελαμένος με κάποιον, τα μάτια σας ξεχειλίζουν σαγήνη και η καρδιά σας φλέγεται. Για να αποκτήσετε την αγάπη που λαχταράτε, εστιάστε για μια στιγμή στον εαυτό σας. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα, είστε υπέροχος έτσι ακριβώς όπως είστε.
Χαλαρώστε λοιπόν, γιατί είστε…

ακαταμάχητος! Πριν συναντήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, κάντε ένα ζεστό μπάνιο και ρίξτε στο νερό κόκκινα ροδοπέταλα και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου. Το κόκκινο του πάθους συνδυάζει την ορμητική σας ενέργεια με το απαλό χάδι της αγάπης, σας χαλαρώνει και σας βάζει στην αισθησιακή σφαίρα του φλογερού σας πάθους. Ποια ζώδια άραγε μπορούν να συντονιστούν με την ορμή σας, τις υψηλές σας προδιαγραφές και την αποφασιστικότητά σας; Ο παθιασμένος, αφοσιωμένος Σκορπιός και ο απίστευτα ρομαντικός Τοξότης θα ήταν ιδανικές επιλογές. Δοκιμάστε με τον αδυσώπητο Ζυγό ή -αν θέλετε λίγη Φωτιά παραπάνω στη σχέση σας- επιλέξτε έναν άλλο Κριό. Στην τελευταία περίπτωση, όμως, αν ο εραστής σας είναι Κριός, μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε υπαινιγμούς, αν θέλετε κάτι από εκείνον, αφού προτιμά τα πράγματα να του διατυπώνονται απλά. Μιλήστε του λοιπόν ξεκάθαρα, και θα σας είναι ευγνώμων.

Ταύρος:
Προετοιμάστε ένα μαγικό πικνίκ, ακόμα και στον κήπο του σπιτιού σας. Το όνειρο ενός Ταύρου συνδυάζει δύο πράγματα: φαγητό και ύπαιθρο. Ένα νόστιμο σπιτικό κέικ, ένα μπουκάλι σαμπάνια, λίγο ψητό κοτόπουλο και μια μεγάλη κουβέρτα για να στρώσετε κατάχαμα. Βρείτε ένα απομονωμένο μέρος, όπου το σεξ, το καλό φαΐ και η επαφή με τη γη θα σας τρελάνουν, στέλνοντάς σας απανωτά ρίγη εκστατικής απόλαυσης. Ο δρόμος για την καρδιά σας περνάει από το στομάχι. Ένα αισθησιακό γεύμα που αποτελείται από χορταστικές μπουκιές στρειδιών, καλό κρασί, και χτυπημένη κρέμα για επιδόρπιο, μπορούν να τονώσουν το δεσμό σας με το σύντροφό σας.

Δίδυμοι:
Η δική σας ερωτική πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει πολύ από οποιουδήποτε άλλου. Ζητήστε από το σύντροφό σας να μεταχειριστεί τα συναισθήματά σας τρυφερά, ακόμα κι αν παρουσιάζεστε εντελώς ανορθόδοξοι και παράλογοι. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να γνωρίζει ότι απαγορεύονται οι σκηνές. Αν κάνει σαματά ή εκδηλώσει ένα απότομο, βίαιο ξέσπασμα, θα εξαφανιστείτε αστραπιαία. Σε περίπτωση που θελήσετε να τελειώσετε τη σχέση σας μαζί του, πρέπει να υποχωρήσει και να σας πει ότι καταλαβαίνει, έτσι ώστε να σας δώσει το χρόνο να το ξανασκεφτείτε. Μπορεί να αγαπάτε την επικοινωνία, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε επουδενί την απώλεια του συναισθηματικού ελέγχου. Ζητήστε από τον αγαπημένο σας, να σας πάει σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναεπισκεφθεί ποτέ. Δοκιμάστε μια βόλτα σε ένα μουσείο επιστημών ή μια διάλεξη με θέμα την αρχαία φιλοσοφία. Ολοκληρώστε την έξοδό σας σε ένα ασυνήθιστο εστιατόριο, όπου μπορείτε να ζητήσετε από το ταίρι σας να προσποιηθεί ότι συναντιέστε για πρώτη φορά, κι ότι είστε δυο εντελώς διαφορετικοί τύποι από ό,τι είστε στην πραγματικότητα. Αυτό θα σας δώσει την αίσθηση του απρόβλεπτου και του παράξενου! Θα είναι σαν να κάνετε σεξ για πρώτη φορά ξανά και ξανά! Η αστάθεια των Διδύμων μπορεί να είναι ενοχλητική για τους άλλους. Για να σας καταλάβουν, θα πρέπει να τους κάνετε να νιώσουν εξαιρετικοί, ιδιαίτερα μετά τις αναπόφευκτες παρεξηγήσεις που προκύπτουν. Μπορεί να δείχνετε την αγάπη σας χαρίζοντας δωράκια, αλλά αυτό που χρειάζεται πραγματικά ο σύντροφός σας είναι να του αφιερώντε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας, με αγκαλιές και φιλιά, ώστε να ανανεώνουν την αφοσίωσή τους σε σας.

Καρκίνος:
Ως γνήσια τέκνα της Σελήνης, σας χαρακτηρίζει μια μαγική ποιότητα. Κατά την πανσέληνο, βρείτε μια θέση από όπου μπορείτε να την ατενίσετε. Στάξτε λάδι λεβάντας πάνω σε ένα λευκό κερί, και καθώς κοιτάτε την Πανσέληνο οραματιστείτε την ισχυρή της εξαγνιστική ακτινοβολία. Καθώς οι ακτίνες πέφτουν πάνω σας, νιώστε όλη την ανασφάλειά σας να εξφαφανίζεται. Αισθανθείτε την ενέργεια της Σελήνης να σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Τοποθετήστε μια φεγγαρόπετρα ή έναν χαλαζία στο περβάζι του παραθύρου σας για τρεις ημέρες, προκειμένου να αιχμαλωτίσετε την ενέργεια της Σελήνης. Στις ερωτικές σας σχέσεις δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας, αν νομίζετε ότι η άποψή σας είναι η σωστή. Κάποιες από αυτές τις σχέσεις οδηγούνται συχνά σε δραματική κατάληξη, καθώς οι σύντροφοί σας βιάζονται να ξεφύγουν από τις συνέπειες της βασανιστικής ανασφάλειάς σας. Για να το αντιμετωπίσετε, δοκιμάστε με το σύντροφό σας το εξής: Πολλοί από σας παρουσιάζετε μια ελαφρώς υποταγμένη σεξουαλική πλευρά, που της αρέσει να κυριαρχείται από έναν πιο δυναμικό εραστή. Δεν πρόκειται δα και κάτι τρομερό, είναι απλά και μόνο η επιθυμία σας να αφήνεστε σεξουαλικά «στο έλεός του», και να του παραχωρείτε τον έλεγχο. Η παραχώρηση της εξουσίας απελευθερώνει σεξουαλικά έναν Καρκίνο. Έτσι, δοκιμάστε να αφήσετε το σύντροφό σας να σας δέσει ελαφρά στο κρεβάτι με μεταξωτά μαντίλια, ενώ θα σας χαϊδεύει τρυφερά, επιδιδόμενος σε καυτά ερωτικά παιχνίδια.

Λέων:
Μερικές φορές ο σύντροφός σας μπορεί να πιστεύει ότι έχει τον έλεγχο και την εξουσία στη σχέση σας. Μπορεί εκ πρώτης να φαίνεται ότι του δίνετε «το πάνω χέρι», όμως, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτεί γιατί μπορεί κατά βάθος να πρόκειται για αυταπάτη. Καταρχήν, φορέστε τα καλύτερά σας και βγείτε μαζί -πού αλλού;- στα πιο trendy μαγαζιά της πόλης. Σας αρέσει γενικώς να κοκορεύεστε στους φίλους σας, κι η έξοδός σας αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα να καυχηθείτε για το πού σας πήγε ο καλός σας. Όταν γυρίσετε σπίτι, βάλτε απαλή μουσική και ποτά και ζητήστε του να σας κάνει ένα ερωτικό στριπτίζ. Θα το λατρέψετε, καθώς θα νιώσετε σαν πραγματικός βασιλιάς ή βασίλισσα, παρακολουθώντας το άλλο σας μισό να παίζει μια παράσταση αποκλειστικά για σας. Για να συνδεθείτε με το σύντροφό σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο, καθίστε αντικριστά και ακουμπήστε με το χέρι ο ένας την καρδιά του άλλου. Φανταστείτε τις καρδιές σας ν΄ανοίγουν σαν τα πέταλα ενός μπουμπουκιού. Κοιτάξτε στα μάτια τον σύντροφό σας και πείτε του: «Καλωσορίζω το μεγαλείο της ψυχής σου». Φροντίστε να το εννοείτε!

Παρθένος:
Για να σας ξελογιάσει, ο σύντροφός σας πρέπει αρχικά να σας περιποιηθεί, και να σας επιτρέψει να ανοιχτείτε σιγά-σιγά για να ανταποκριθείτε στις ευγενείς του προσδοκίες. Αν εκείνος «φρενάρει» λιγάκι, τότε θα είστε εσείς που θα κάνετε το επόμενο βήμα. Η αδράνειά σας είναι κάτι που θα περάσει με τον καιρό. Το ταίρι σας θα πρέπει να σας κάνει δωράκια κάθε τόσο , αλλά είναι προτιμότερο να αποφύγει τις εντυπωσιακές χειρονομίες, μέχρι να σιγουρευτεί για τα συναισθήματά σας. Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια ρόλων και να παριστάνετε ότι είστε θεός ή θεά. Αφήστε το σύντροφό σας να σας πλύνει σε μια μπανιέρα με γάλα και μέλι και να σας στεγνώσει με φρεσκοσιδερωμένες πετσέτες. Απλώστε ένα μεγάλο λευκό σεντόνι στο πάτωμα ή στολίστε το κρεβάτι με πολύχρωμα πέταλα λουλουδιών. Βάλτε κοντά σας αναμμένα κεριά και κύπελλα με σταφύλια, ώστε ο εραστής σας να μπορεί να σας ταΐσει στο στόμα. Αφήστε τον να σας κάνει μασάζ από το κεφάλι μέχρι τα πόδια με ένα μείγμα ελαιόλαδου και ροδέλαιου, πριν κάνετε έρωτα με τον αγαπημένο σας με τρόπο που να δίνει σε σας τη δυνατότητα να ηγείστε στο ερωτικό παιχνίδι.

Ζυγός:
Αν βρίσκεστε σε ένα από τα συνηθισμένα ζυγίσια καταθλιπτικά σας moods, είναι απίθανο να θελήσετε να κάνετε έρωτα, ακόμα κι αν σας τάξουν τον ουρανό με τ΄άστρα. Είναι σημαντικό να εξηγήσετε από νωρίς στον άλλο αυτή την πτυχή σας, ειδικά αν επιλέξετε για σύντροφο ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Ιχθείς, Σκορπιός) ή ένα ζώδιο της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), διαφορετικά μπορεί ο σύντροφός σας να νομίσει ότι φταίει ο ίδιος, κάτι που ίσως οδηγήσει αργότερα σε μεγάλα προβλήματα. Η ισορροπία είναι το παν για σας, κι αυτό περιλαμβάνει και τη σεξουαλικότητα. Περάστε ένα απόγευμα καθαρής απόλαυσης με το σύντροφό σας. Φάτε το αγαπημένο σας φαγητό, δημιουργήστε μια φωλιά στο σαλόνι σας με σεντόνια και μαξιλάρια, και διαβάστε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα δυνατά με υπόκρουση κλασικής μουσικής. Κάντε έρωτα, παίζοντας εκ περιτροπής τον κυρίαρχο ρόλο, έτσι ώστε να μπορείτε να τονωθείτε μουσικά, πνευματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά με ένα τέλεια ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Σκορπιός:
Εσείς οι Σκορπιοί είστε νικητές! Αγαπάτε όλα τα είδη σεξ, και για να είμαστε ειλικρινείς, όσο πιο «βρώμικο» τόσο το καλύτερο! Ο σύντροφός σας πρέπει να είναι τολμηρός, να μη διστάζει να αποκαλύπτει την πιο χυδαία, την πιο μυστική σεξουαλική του φαντασίωση και στη συνέχεια να την κάνει πραγματικότητα, μόνο για σας. Είναι κάτι που με βεβαιότητα θα σας προκαλέσει έναν άγριο ερωτικό ενθουσιασμό. Το καλό σας χαρτί είναι ότι κρατάτε το λόγο σας και σέβεστε τις υποσχέσεις που δίνετε. Λατρεύετε να πιάνετε στα δίχτυα σας τις ασυνείδητες επιθυμίες του εραστή σας, ξεθάβοντας τις πιο κρυφές φαντασιώσεις του. Εσείς οι ίδιοι, ωστόσο, δεν είστε τόσο γρήγοροι, όταν πρόκειται για την αποκάλυψη των δικών σας μυστικών επιθυμιών.

Τοξότης:
Ο εραστής σας δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσει να σας καθηλώσει ή να σας ελέγξει. Είστε από τη φύση σας μισός άνθρωπος και μισό άλογο και συχνά φοβάστε ότι θα μετατραπείτε σε κάτι που δεν είναι ο εαυτός σας. Αν βγείτε βόλτα με τους άντρες ή γυναίκες φίλους σας, ο εραστής σας δεν θα πρέπει μόλις επιστρέψετε να σας «ανακρίνει». Πρέπει να σας παραχωρήσει την ελευθερία που χρειάζεστε, ώστε να επιστρέψετε σ΄αυτόν. Όσο μεγαλύτερη ελευθερία σας παρέχει, τόσο ισχυρότερη θα γίνεται η επιλογή σας να βρίσκεστε πάντα στο πλευρό του. Αν ο σύντροφός σας θέλει να σχεδιάσει ένα ραντεβού μαζί σας, δεν θα πρέπει να είναι ένα οποιοδήποτε ραντεβού, αλλά κάποιο ξεχωριστό που σίγουρα θα σας εμπνεύσει. Ζητήστε του να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα χαράς κι ελευθερίας. Κάντε μια λίστα με τις φαντασιώσεις και τις δραστηριότητες που προτιμάτε, όπως το σεξ στην αμμουδιά ή τα παιχνίδια ρόλων, όπως του επιχειρηματία με τη στριπτιζέζ ή του γιατρού με τη νοσοκόμα. Σας διασκεδάζουν οι ημερήσιες εκδρομές, και οι επισκέψεις σε καταστήματα παιχνιδιών – όχι, δε μιλάμε για …τρενάκια! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Γράψτε διάφορα, αντικείμενα ή δραστηριότητες, σε χαρτάκια περιτυλίγματος και διπλώστε τα. Τοποθετήστε τα σε ένα κουτί, και μετά από ένα ρομαντικό γεύμα με τη βοήθεια δυο ζαριών παίξτε το παιχνίδι σας. Πείτε στον εραστή σας να βάλει το χέρι του μέσα στο κουτί και να πάρει από τα χαρτάκια, όσα φέρει η ζαριά που θα ρίξει.

Αιγόκερως:
Ο σύντροφός σας πρέπει να είναι γλυκός, αισθησιακός, και να σας δείχνει με τις κινήσεις του πόσο είναι διατεθειμένος να τα δώσει όλα ως εραστής. Δεν πρέπει να τρομάξετε αρχικά με όλες τα άγριες φαντασιώσεις του, γιατί αργότερα θα αισθανθείτε ασφαλείς μέσα στη σχέση. Πρέπει να σας καθοδηγήσει ο ίδιος, ώστε να νιώσετε το συντομότερο ασφαλείς μαζί του για να του δώσετε περισσότερα. Αν μπορεί να σας κάνει να χαμογελάτε, θα τον αγαπήσετε. Γι ‘αυτό, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σας χαλαρώνει με τα αστεία του. Ασχοληθείτε με ό,τι κινεί το ενδιαφέρον σας. Πηγαίνετε σε ένα παγοδρόμιο, σε μια πίστα σκέιτ, ή κάντε κάτι που θα ευχαριστήσει το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Αν καταφέρετε να απολαύσετε τις απλές χαρές της ζωής, θα μπορέσετε και να ανοιχτείτε στο σύντροφό σας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μισείτε περισσότερο από την ασυνέπεια, έτσι το ταίρι σας πρέπει να είναι αξιόπιστο.

Υδροχόος:
Οι Υδροχόοι είναι άτομα ανεξάρτητα και ευδοκιμούν σε περιβάλλοντα όπου δεν κρίνονται ούτε ελέγχονται. Είστε ένα ελεύθερο πνεύμα με ιδιαίτερη άποψη για τα πράγματα και με μια τεράστια καρδιά. Για να σας ενθουσιάσει ο σύντροφός σας πρέπει να είναι όχι μόνο πρόθυμος να πειραματιστεί, αλλά να διακατέχεται και ο ίδιος από ενθουσιασμό απέναντι στο μυστήριο του σεξ και στα ερωτικά παιχνίδια. Ο εραστής σας θα σας σαγηνεύσει αν αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας. Μπορεί να ερωτοτροπήσει μαζί σας γραπτώς, με e-mail για παράδειγμα. Διεγείρεστε σεξουαλικά μέσω του μυαλού σας, έτσι η σκέψη και μόνο ότι κάνετε κάτι, είναι σχεδόν τόσο συναρπαστική όσο αν το κάνατε στην πραγματικότητα. Όσο πιο δημιουργική και ευφάνταστη είναι η κατάσταση, τόσο περισσότερο σας αρέσει. Το ιδανικότερο σημείο να βρεθείτε οι δυο σας είναι στις τελευταίες σειρές μιας κινηματογραφικής αίθουσας, ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει το ενδεχόμενο να σας κάνουν τσακωτούς. Το να σας ψιθυρίζει στο αυτί μια σεξουαλική του φαντασίωση καθώς κάνετε έρωτα, θα σας οδηγήσει σε έναν παροξυσμό πάθους, καθώς εικόνες και λόγια συγχωνεύονται στο μυαλό σας σε μια εξαιρετική σύναψη. Αν ο σύντροφός σας διεισδύει στον εγκέφαλό σας και τον δειγείρει σεξουαλικά, θα του είστε πραγματικά αφοσιωμένη ερωμένη και δεν θα βλέπετε την ώρα να τον συναντήσετε. Οι Υδροχόοι αντλείτε μεγάλη ευχαρίστηση από την αναπαράσταση σκηνών του Κάμα Σούτρα ή του ταντρικού σεξ. Όπως και οι Ιχθείς, μπορεί να αισθάνεστε συχνά την πνευματική διάσταση του σεξ, βλέποντάς το ως έναν σύνδεσμο που σας φέρνει σε επαφή με την ανθρωπότητα ως σύνολο, κάτι που μετατρέπει τη σεξουαλική πράξη σε μια θεραπευτική εμπειρία.

Ιχθείς:
Ο εραστής σας θα πρέπει να σας φλερτάρει με ευαισθησία και τρυφερότητα και να είναι υπομονετικός και καθόλου πιεστικός. Ανταποκρίνεστε τόσο στις εκδηλώσεις αγάπης, τη γλυκύτητα και το ρομαντισμό, όσο και στην αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που εκπέμπει ο άλλος. Μολονότι αγαπάτε μαλακά και ήπια, εντούτοις δεν σας αρέσουν οι «λαπάδες», έτσι ο σύντροφός σας θα πρέπει να βρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο πλευρών. Ακριβώς όπως και εσείς, με το ένα ψαράκι να κοιτάζει στην ανατολή και το άλλο στη δύση, ο εραστής σας θα πρέπει κι αυτός να μάθει να κολυμπάει προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα, για να μπορέσει να σας πιάσει στα «δίχτυα» του. Λατρεύετε να σας αγαπούν και να σας περιποιούνται, έτσι θα ενθουσιαστείτε αν ο καλός σας σάς φέρει ένα μπουκέτο μαργαρίτες ή σας φτιάξει πρωινό. Κι αν επιθυμεί να φτάσει μαζί σας σε σεξουαλική νιρβάνα, καλό θα ήταν να νοικιάσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που να βλέπει σε νερό (θάλασσα ή πισίνα), να ανάψει κεριά, να ψεκάσει τα σεντόνια με το αγαπημένο σας άρωμα, να χαμηλώσει τα φώτα, να φροντίσει να παίζει η αγαπημένη σας μουσική σιγανά, και να σας διαβάσει ποίηση που έχει γράψει ο ίδιος. Μπορείτε να παίξετε κάποια τρυφερά παιχνίδια, γι΄αυτό ας έχετε στη διάθεσή σας, για παράδειγμα, μερικά πινέλα με τα οποία εκείνος θα μπορεί να ζωγραφίσει ερωτικά μηνύματα στο κορμί σας, χρησιμοποιώντας για γραφική ύλη…μέλι! Θα είναι και για κείνον μια ευχάριστη έκπληξη, αφού ο Ιχθύς μπορεί να μυήσει τον εραστή του σε μαγικές ερωτικές σφαίρες.
asteriskos.wordpress.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια