Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω ποια είσαι

Κάνε το τεστάκι αυτό, πες μας πώς κοιμάσαι και μάθε τι δείχνει αυτό για το χαρακτήρα σου...
Η στάση του σώματος στον ύπνο είναι κι αυτή σημάδι μη λεκτικής επικοινωνίας. Μάθε τι λέει η γλώσσα του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου για την προσωπικότητα, αποκρυπτογράφησε τη δικιά σου και πες μας αν συμφωνείς με το αποτέλεσμα.
Κανε το τεστ...:

Πώς κοιμάσαι;
1. Στο πλάι με το ένα γόνατο λυγισμένο
2. Στο πλάι ξαπλωμένη πάνω στο ένα χέρι
3. Εμβρυακή στάση
4. Μπρούμητα με τα χέρια σε ορθή γωνία και τα πόδια απλωμένα (Στάση ελεύθερης πτώσης)
5. Ανάσκελα με τα χέρια ευθεία κοντά στο σώμα (Στάση του στρατιώτη)
6. Ανάσκελα με τα χέρια αρκετά ανοιχτά ή πάνω από το κεφάλι (Στάση του αστερία)
7. Πλάγια με τα χέρια απλωμένα προς τα έξω, καταλαμβάνοντας σχεδόν ολόκληρο το κρεβάτι (Η στάση της λαχτάρας)
Τι δείχνει η στάση του ύπνου σου για εσένα; (Οι απαντήσεις)

1. Στο πλάι με το ένα γόνατο λυγισμένο: Η στάση αυτή ύπνου υποδηλώνει νευρικότητα και αγχώδη χαρακτήρα.

2. Στο πλάι ξαπλωμένη πάνω στο ένα χέρι: Δείχνει ειλικρίνεια αλλά και προσωπικότητα χαμηλών τόνων. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί επίσης να υποδηλώνει χαμηλώ αυτοπεποίθηση και τελειομανία.

3. Εμβρυακή στάση: Η εμβρυακή στάση ύπνου είναι μια από τις πιο ασυνηθισμένες. Μελέτη που διξήχθη σχετικά με τις συνήθειες ύπνου διαπιστώνει πως πάνω από το 41% των ατόμων κοιμούνται σε αυτή τη στάση. Η στάση αυτή δείχνει πως σου αρέσει η οργάνωση, καταβάθος είσαι ευαίσθητη αλλά δείχνεις σκληρή και δυνατή.

4. Στάση ελεύθερης πτώσης: Αν κοιμάσαι μπρούμητα με τα χέρια σε ορθή γωνία και τα πόδια απλωμένα δείχνει πως δεν έχεις ιδιαίτερα τον έλεγχο στη ζωή σου. Νιώθεις εντονη ανησυχία για τα καθήκοντα που αναλαμβάνεις ενώ απεχθάνεσαι την κριτική.

5. Στάση του στρατιώτη: Κοιμάσαι ανάσκελα με τα χέρια ευθεία κοντά στο σώμα; Αν αυτή είναι η συνηθισμένη στάση ύπνου κι αν δεν πονάς - μιας και είναι από τις πιο ανακουφιστικές - τότε δείχνει πως είσαι επιφυλακτική με τους άλλους, τελειομανής και με υψηλούς στόχους.

6. Στάση του αστερία: Αν κοιμάσαι ανάσκελα με τα χέρια αρκετά ανοιχτά ή πάνω από το κεφάλι τότε μάλλον είσαι αρκετά εσωστρεφής αλλά και ανήσυχο πνεύμα με ανοιχτούς ορίζοντες. Είσαι καλή ακροάτρια ενώ νιώθεις άβολα να γίνεσαι το κέντρο της προσοχής.

7. Η στάση της λαχτάρας: Αν κοιμάσαι στα πλάγια με τα χέρια απλωμένα προς τα έξω, καταλαμβάνοντας σχεδόν ολόκληρο το κρεβάτι, μάλλον είσαι πεισματάρα κι αρκετά κυνική σαν άνθρωπος. Παράλληλα έχεις την τάση να αδράζεις την ημέρα και να κυνηγάς τα όνειρά σου.

Έπεσε μέσα το τεστάκι; 
Θέλουμε τη γνώμη σου. 
Μπορείς να μας γράψεις σε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση πώς σου φάνηκε, ποιό ήταν το αποτέλεσμά σου κι αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια