Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

2015 - Η χρονιά της ξύλινης κατσίκας

Προβλέψεις Κινέζικης Αστρολογίας για το 2015
Οι προβλέψεις Κινέζικης Αστρολογίας γίνονται με την βοήθεια του Κινέζικου Ημερολόγιου, το οποίο μετατρέπει μια οποιαδήποτε ημερομηνία (χρονιά, μήνα, ημέρα ή ώρα) σε ζευγάρια στοιχείων (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο) όπου το ένα στοιχείο ανήκει και σε....

ένα από τα γνωστά κινέζικα ζώδια (πχ το 2014 ήταν η χρονιά του αλόγου, ενώ το 2015 είναι η χρονιά της κατσίκας).
Για παράδειγμα το 2015 περιγράφεται στο κινέζικο ημερολόγιο με τον κινέζικο χαρακτήρα ξύλο γιν και τον κινέζικο χαρακτήρα της κατσίκας η οποία ανήκει στο στοιχείο γη αλλά μέσα της κρύβονται και τα στοιχεία φωτιά γιν, ξύλο γιν και γη γιν.
2015 

ξύλο γιν

κατσίκα
γη γιν
Συγκρίνοντας μεταξύ τους τα 2 στοιχεία που περιγράφουν την χρονιά, αλλά και αναλύοντας τα χαρακτηριστικά του κάθε στοιχείου μπορούμε να έχουμε τεράστια ακρίβεια στην προβλέψεις μας. Η γνώση αυτή μέσω των προβλέψεων μπορεί να μας βοηθήσει να αποφύγουμε τα κακοτόπια της ζωής σε ένα βαθμό.
Ας δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσει το 2015 που είναι η χρονιά της ξύλινης κατσίκας..

Ειρήνη ή Πόλεμος;
Το 2015 θα είναι πιό ειρηνική χρονιά σε σχέση με το 2014. Διότι το ξύλο γιν του 2015 είναι σαν το λουλούδι, πιό ευέλικτο και διπλωματικό, ξέρει να λυγίζει και ξυρίως ξέρει να επιβιώνει και στις πιό δύσκολες συνθήκες. Πιστεύω ότι θα γίνουν συμφωνίες ειρήνης μεταξύ κρατών ομαδών γιατί το ξύλο γιν είναι ήπιο και μαλακό και συμβιβάζεται ανάλογα με τις καταστάσεις με σκοπό την επιβίωση. Το ξύλο γιν όπως ένα λουλούδι, όταν υπάρχει δυνατός άνεμος ξέρει ότι πρέπει να λυγίσει για να επιβιώσει και αυτό κάνει.
Το 2014 είχε μέσα του τον χαρακτήρα ξύλο γιανγκ που είναι σαν το δέντρο το οποίο δεν θέλει να λυγίζει και ας έχει έξω τυφώνα, προτιμά να ξεριζωθεί παρά να συμβιβαστεί, οπότε είδαμε το 2014 την διαμάχη Πούτιν-Ουκρανία, ISIS κλπ.
Σχετικά με τους αποκεφαλισμούς που έκανε η ISIS κάνω συσχετισμό με το γεγονός ότι το ξύλο γιανγκ στην κινέζικη αστρολογία έχει σχέση με το κεφάλι ενός ανθρώπου, το ξύλο γιανγκ ήταν χαρακτηριστικό του 2014.
Παρατηρώντας την ιστορία, οι δύο πόλεμοι του Κόλπου έγιναν επίσης την χρονιά της κατσίκας, το 1991 και το 2003. Αυτό συμβαίνει γιατί η κατσίκα ανήκει στο στοιχείο γη, και μάλιστα πρόκειται για ζεστή ξερή γη του μήνα Ιουλίου, όπως η γη της ερήμου. Οπότε είναι πολύ πιθανό έως σίγουρο ότι θα συνεχιστούν οι διαμάχες στην Μέση Ανατολή και τα αραβικά κράτη όπου υπάρχει έρημος.
Τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν το 2015 είναι το ξύλο και η γη, το ξύλο επιτείθεται στην γη, οπότε το 2015 παρόλο που θα είναι πιό ειρηνικό από το 2014 θα συνεχίσουν να υπάρχουν επιθέσεις και πόλεμος, αλλά λόγω του ξύλου γιν θα υπάρχει περισσότερη διάθεση για ευελιξία, συμβιβασμό και ανάπτυξη, οπότε θα υπάρξουν συμφωνίες και συμβόλαια για να αποφευχθούν διεθνείς συρράξεις.

Φυσικά φαινόμενα, καταστροφές και ατυχήματα
Η κατσίκα ανήκει στο στοιχείο γη, το 2015 έχει στον πάνω χαρακτήρα το στοιχείο ξύλο, όπου το ξύλο κάνει επίθεση στο στοιχείο γη. Όταν κάτι δέχεται επίθεση ενεργοποιείται, οπότε εδώ ενεργοποιείται το στοιχείο γη. Το 2015 θα δούμε καταστροφές γης όπως έντονους σεισμούς, κατολισθήσεις κτιρίων και βουνών. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, το Ιπτάμενο Άστρο 3 βρίσκεται στο κέντρο, το 3 είναι το τρίγραμμο κεραυνού, ή του Βουνού ανάποδα (σαν εικόνα), οπότε το 2015 θα έχουμε σεισμούς στο επίκεντρο. Θα συμβούν σε κράτη που βρίσκονται στο κέντρο ή που έχουν την λέξη κέντρο ή μέση μέσα στο όνομά του (όπως πχ η Κίνα είναι το κεντρικό βασίλειο ως επίσημο όνομα), ή κράτη στην Δύση, διότι το 2015 το χειρότερο άστρο 5 βρίσκεται στην Δύση. Δύση σημαίνει δυτικά της Κίνας, ή στην Δύση μιας ηπείρου ή ενός κράτους (πχ τα Επτάνησα βρίσκονται δυτικά της Ελλάδας).
Επειδή η κατσίκα ανήκει στο στοιχείο γη, και επειδή η γη αυτή είναι η γη του μήνα Ιουλίου που είναι ξερή χωρίς νερό, το 2015 θα είναι χρονιά που θα υπάρξει έλλειψη νερού ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες (ανάλογα πότε έχει καλοκαίρι το κάθε κράτος).
Επειδή μέσα στην κατσίκα γη κρύβεται η φωτιά γιν, θα υπάρξουν πυρκαγιές. Η ανισορροπία φωτιάς και νερού θα προκαλέσει τυφώνες. Η κατσίκα στην κινέζικη αστρολογία θεωρείται "ο τάφος του ξύλου" ή η "αποθήκη του ξύλου", το ξύλο σχετίζεται με τα φυτά και τα δέντρα και το περιβάλλον. Οπότε το 2015 θα δούμε το ξύλο στον τάφο του, οπότε περιμένουμε περιβαντολογικές καταστροφές.
Το στοιχείο γη στο οποίο ανήκει η κατσίκα καταστρέφει το νερό, οπότε είναι πιθανό το 2015  να δούμε καταστροφές στην θάλασσα και γενικά καταστροφές/μόλυνση νερού.
Η ξηρή γη της κατσίκας συμβολίζει την έρημο, τον δρόμο και το τσιμέντο του δρόμου. Οπότε θα υπάρχουν αυξημένα ατυχήματα σε δρόμους και τούνελ.

Οικονομία 2015
Στην κινέζικη αστρολογία κάθε στοιχείο έχει επίδραση στην ανθρώπινη ψυχολογία, οπότε τα στοιχεία που επικρατούν στην χρονιά επιρεάζουν την ψυχολογία των ανθρώπων το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το νερό προκαλεί φόβο, το μέταλλο προκαλεί λύπη, η γη σκέψη περισυλλογή και διαλογισμό, η φωτιά χαρά και αισιοδοξία, το ξύλο θυμό.
Η κατσίκα ανήκει στην εποχή του καλοκαιριού και κρύβει μέσα της φωτιά γιν, η φωτιά και το καλοκαίρι φέρνουν αισιοδοξία. Οπότε το 2015 θα συνεχίσει η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη. Επίσης η κατσίκα ανήκει στο στοιχείο γη, όπου η γη θα προκαλέσει σταθερότητα το 2015, δεν θα υπάρχουν δραματικές διακυμάνσεις.
Το 2015 θα ευνοήσει περισσότερο τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με το στοιχείο ξύλο (διότι για το ξύλο τα χρήματα συμβολίζονται από τη γη, το 2015 διαθέτει δυνατή γη στον κάτω χαρακτήρα χαρακτήρα). Επιχειρήσεις που ανήκουν στο στοιχείο ξύλο είναι οι εξής: υφάσματα, περιοδικά και τύπος, έπιπλα, χαρτί, περιβάλλον κλπ.
Δεύτερες σε επιτυχία θα είναι οι επιχειρήσεις που ανήκουν στο στοιχείο μέταλλο όπως τα αυτοκίνητα, τράπεζες, μηχανές, τεχνολογία. Αυτό συμβαίνει γιατί για την επιχείρηση μέταλλο τα χρήματα συμβολίζονται από το ξύλο, και το ξύλο εμφανίζεται στον πάνω χαρακτήρα του 2015.
ΟΚ είναι οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το στοιχείο φωτιά, όπως το παγκόσμιο χρηματιστήριο, οικονομία, ενέργεια, ασφάλειες, διασκέδαση, χημικές εταιρείες κλπ. Αυτές οι επιχειρήσεις το 2015 βλέπουν το στοιχείο γη, για την φωτιά η γη σημαίνει δημιουργικότητα και δραστηριότητα, οπότε αυτές οι επιχειρήσεις το 2015 θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικές και ενεργές (αλλά και προσεκτικές και συντηρητικές).
Από την άλλη πλευρά οι εταιρίες αυτές θα δουν το 2015 το στοιχείο resources - πόροι (το στοιχείο ξύλο), το οποίο ξύλο φαίνεται στον πάνω χαρακτήρα του 2015, το οποίο σημαίνει ότι θα κάνουν μεγάλες συντηρητικές επενδύσεις σε πόρους, το οποίο μειώνει βέβαια το κέρδος τους. Το στοιχείο που έχει σχέση με πόρους (για το στοιχείο φωτιά πόροι είναι το στοιχείο ξύλο) προκαλεί στην εταιρεία να είναι προσεκτική και να σκέφτεται πολύ και να κάνει προσεκτικά βήματα στις κινήσεις της. Προσεκτική δραστηριότητα για τις επιχειρήσεις φωτιά είναι η σωστή λέξη.
Επίσης μέσα στην κατσίκα κρύβεται το στοιχείο φωτιά, για μια επιχείρηση φωτιά όταν βλέπει άλλο στοιχείο φωτιά στην χρονιά σημαίνει ότι η επιχείρηση θα βιώσει ανταγωνισμό εκείνη την χρονιά, οπότε οι επιχειρήσεις φωτιά θα έχουν και ανταγωνισμό.
Οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το στοιχείο γη (όπως τα ακίνητα) δεν θα πάνε καλά το 2015 (οι χειρότερες), γιατί το 2015 περιέχει έντονο το στοιχείο γη, για μια επιχείρηση γη όταν βλέπει στην χρονιά το στοιχείο γη αυτό σημαίνει ότι βλέπει ανταγωνισμό.
Δεν ευνοούνται ιδιαίτερα οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το στοιχείο νερό, όπως η ναυτιλία, τα σπα, εταιρείες που παράγουν υγρά, τα μπαρ κλπ (κάτι πολύ λίγα κάνουν μέχρι τον Ιούλιο του 2015).

Υγεία 2015
Το 2015 χαρακτηρίζεται από το ξύλο και την γη (κατσίκα).
Στην κινέζικη ιατρική η γη σχετίζεται με το κύτταρο (καρκίνο), το πάγκρεας (διαβήτης/ζάχαρο), το στομάχι, το πεπτικό σύστημα, τους μύες αλλά και το πάχος. Το έντονο στοιχείο γη το 2015 προκαλεί καρκίνο, ιδιαίτερα όταν το άτομο έχει στο κινέζικο ωροσκόπιό του γη κατσίκα, γη σκύλο, γη βόδι (κατσίκα, βόδι και σκύλος αποτελούν πέναλτυ γης, το πέναλτυ γης προκαλεί συχνά καρκίνο ή άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας με το στομάχι και το πάνγκρεας). Οι υδατάνθρακες και το λεγόμενο junk food ανήκουν επίσης στο στοιχείο γη το οποίο χαρακτηρίζουν το 2015. Εάν το άτομο έχει τάση για αυτές τις ασθένειες, το 2015 θα πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα και να πέρνει ωμέγα 3 λάδι και αντιοξειδωτικά.
Στην κινέζικη ιατρική το στοιχείο ξύλο γιν σχετίζεται με τον σβέρκο, την σπονδυλική στήλη, μικρά κόκκαλα όπως τα κόκκαλα των δαχτύλων στα χέρια και πόδια και τα κόκκαλα στο γόνατο, αλλά και τους μύες και το συκώτι. Εάν το άτομο δεν έχει νερό στο ωροσκόπιό του να βοηθήσει το στοιχείο ξύλο, έχει την τάση να έχει αυτά τα προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα το 2015 που δεν υπάρχει καθόλου στοιχείο νερό και που το ξύλο γιν παρουσιάζεται στον πάνω χαρακτήρα.
Στην κινέζικη αστρολογία ότι παρουσιάζεται στον πάνω χαρακτήρα είναι ένα μήνυμα που θα το δούμε όλοι, το 2015 θα έχουμε το ξύλο γιν, οπότε θα δούμε θέματα που έχουν σχέση με το στοιχείο ξύλο γιν όπως η σπονδυλική στήλη, ή άτομα που έχουν προσωπικό στοιχείο το ξύλο γιν. Εάν έχετε πρόβλημα με τον σβέρκο και την σπονδυλική στήλη και τα κόκκαλα γενικά, να πέρνετε λάδι ωμέγα 3 όπως και ασβέστιο μαγνήσιο αλλά και αντιοξειδωτικά..
Το στοιχείο γη που βρίσκεται στην κατσίκα καταστρέφει το νερό, νερό είναι το ανοσοποιητικό σύστημα και τα νεφρά, οπότε το 2015 αυτά τα προβλήματα υγείας θα μας απασχολήσουν αρκετά. Προληπτικά για αυτά τα προβλήματα υγείας μπορείτε να πάρετε βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, Ωμέγα 3 λάδι.
Η επιδημία του Έμπολα (Ebola) σχετίζεται με το ανοσοποιητικό σύστημα, επιδημίες αυτού του τύπου μπορούν δυστυχώς να συνεχίσουν την πορεία τους το 2015, καθότι η γη του 2015 καταστεί αδύναμο το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Η ασθένεια μπορεί να εξαπλωθεί προς την Δύση το 2015, καθότι στο Φενγκ Σούι το 2015 το Ιπτάμενο Άστρο 5 το οποίο σχετίζεται με την κακοτυχία βρίσκεται στην Δύση.
Ιδιαίτερα το 2015 είναι καλό να τρώτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά που ανήκουν στο στοιχείο ξύλο και μέσα τους περιέχουν νερό, να πίνετε πολύ νερό, να αποφεύγετε τους πολλούς υδατάνθρακες, τι επεξεργασμένες τροφές και το junk food για να μην παχύνετε, διότι το 2015 δεν βοηθάει από μόνο του τις δίαιτες, εκτός εάν καταφέρετε να επιβληθείτε στην δύναμη των πέντε στοιχείων με την δύναμη της καρδιάς σας (η θέληση της καρδιάς κάνει θαύματα και το ξέρετε).
Το 2015 και τα κινέζικα ζώδια
Το 2015 είναι η χρονιά της κατσίκας, η κατσίκα βρίσκεται σε σύγκρουση με το βόδι.
Εάν είστε γεννημένοι την χρονιά του βοδιού, το 2015 θα σας φέρει αναταράξεις, δράση, αλλαγές ή και ατυχήματα. Να κάνετε τα εξής: αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ και την επικίνδυνη οδήγηση, να έχετε μαζί σας και πάνω σας εάν είναι δυνατό το σύμβολο εικόνα ενός αλόγου (πχ με την μορφή κοσμήματος, ή μικρού κρεμαστού ή απλά φωτοτυπία της εικόνας ενός αλόγου), να μην ταξιδεύετε προς τα Νοτιοδυτικά γιατί στα ΝΔ βρίσκεται το 2015 ο Μέγας Δούκας. Καλό είναι να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας αλλά και να ταξιδεύετε περισσότερο, ή να μετακομίσετε, να αλλάξετε δουλειά ή γραφείο κλπ. Επίσης να προσέχετε την υγεία σας και ιδιαίτερα τα όργανα που αναφέρω στην παράγραφο του παρόντος άρθρου για την υγεία. ΠΧ ο Μπαράκ Ομπάμα είναι γεννημένος την χρονιά του βοδιού, οπότε θα τα βρει δύσκολα.
Εάν έχετε γεννηθεί την χρονιά της Κατσίκας, μην χαίρεστε νομίζοντας ότι το 2015 θα είναι η χρονιά σας, είναι εντελώς λανθασμένη αυτή η διαδεδομένη άποψη (άλλωστε σκεφτείτε τι έγινε το 2003 που ήταν επίσης η χρονιά της Κατσίκας, και αναλογιστείτε πόσο καταπληκτικό ήταν το 2003). Εάν είστε γεννημένοι την χρονιά της Κατσίκας, τότε προσβάλετε τον Μέγα Δούκα της χρονιάς 2015, και έχετε επίσης την τάση να γίνει πέναλτυ με το Βόδι και τον Σκύλο. Εάν είστε Κατσίκα, η χρονιά μπορεί να φέρει δυσαρμονία και εκνευρισμό, ανυσηχίες ή και ασθένεια, κρυμμένο κίνδυνο, να έχετε και εσείς μαζί σας το σύμβολο του αλόγου για να μειώσετε την αρνητική επίδραση της κατσίκας.
Κατσίκα είναι η Νικόλ Κίντμαν, ο Μικ Τζάγκερ και ο Κιθ Ρίτσαρντς. 
Εάν είστε Σκύλος, έχετε και εσείς πέναλτυ με την χρονιά (το πέναλτυ είναι κάτι σαν τιμωρία εκνευριστική), οπότε να προσέχετε και εσείς για κρυμμένο κίνδυνο και εκνευρισμό και τα λοιπά.
Επειδή πολλοί πολιτικοί παγκόσμιας εμβέλειας είναι βόδια (μην γελάτε), σκύλοι (χμ) και κατσίκες (πάλι μην γελάτε), για να δούμε τι θα γίνει το 2015...
Τέτοιοι είναι ο Μπιλ Κλίντον, Άγκελα Μέρκελ, Ντέιβιντ Κάμερον, Κιμ Γιονγκ.
Εάν είστε Χοίρος, Κουνέλι ή Άλογο, τότε έχετε αρμονική σχέση με την Κατσίκα του 2015.
Εάν είστε Ποντίκι (ή έχετε ποντίκι στην ημέρα γέννησης), τότε το 2015 θα έχετε το λεγόμενο "Λουλούδι ρομάντζου" (Flower of Romance) το οποίο θα σας φέρει φλερτ και αμόρε, ή τουλάχιστον πιό έντονη κοινωνική ζωή και επαφή με το αντίθετο φύλο.
Εάν είστε Φίδι (ή έχετε φίδι στην ημέρα γέννησης) τότε το 2015 θα σας φέρει ταξίδια, μετακινήσεις και μετακομίσεις, ή τουλάχιστον δράση!
Εάν έχετε γεννηθεί τις χρονιές που τελειώνουν σε 0, 4, ή 8, (εξαιρείται ο Ιανουάριος αυτών των χρονιών και περιλαμβάνεται ο Ιανουάριων των επόμενων χρονιών) τότε το 2015 θα έχετε το "Άστρο Βοηθός".
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει από μηχανής θεός, την στιγμή που χρειάζεστε θα έρχεται ένας καλός άνθρωπος να σας βοηθήσει ακριβώς στο πρόβλημα που έχετε. Εγώ στην θέση σας θα ζητούσα χάρες από άτομα που μπορούν να βοηθήσουν, χρησιμοποιήστε αυτό το καλό άστρο! (εάν το άτομο έχει γεννηθεί την χρονιά ή την μέρα της κατσίκας ακόμα καλύτερα).
Βέβαια αυτό το είδος αστρολογίας είναι υπερβολικά γενικό, κάποιος πρέπει να δει το ολόκληρο κινέζικο ωροσκόπιο ενός ατόμου, λαμβάνοντας υπόψιν όχι μόνο την χρονιά γέννησης αλλά και τον μήνα, ημέρα και ώρα γέννησης.
Και σας παρακαλώ μην με ρωτάτε τι θα γίνει το 2015 με τα υπόλοιπα κινέζικα ζώδια, γιατί δεν έχει το κάθε ζώδιο δυνατό συσχετισμό με κάθε ένα από τα υπόλοιπα κινέζικα ζώδια.
Αυτά που αναφέρω για πέναλτυ (βόδι, κατσίκα, σκύλος) μπορεί να μην επηρεάζει εσάς μόνο, αλλά άλλα μέλη της οικογένειάς σας, εάν πχ έχετε βόδι, κατσίκα ή σκύλο στον μήνα, μέρα ή ώρα γέννησης.

Οι διάσημοι που θα μονοπολήσουν το ενδιαφέρον μας το 2015
Επειδή το 2015 έχει τον χαρακτήρα ξύλο γιν στην πάνω θέση, η πάνω θέση φαίνεται και δείχνει αυτά που θα δούμε στην χρονιά, οπότε άτομα που έχουν προσωπικό στοιχείο ξύλο γιν θα είναι στο επίκεντρο της χρονιάς:
Η Μαντόνα, η Νικόλ Κίντμαν, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τζων Τραβόλτα, ο Μικ Τζάγκερ, ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ κλπ.
Εάν το προσωπικό σας στοιχείο είναι ξύλο γιν, τότε θα μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον του κοινωνικού σας κύκλου, θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής.

Για πληροφόρησή σας: Ο Αντώνης Σαμαράς είναι νερό γιν (προσωπικό στοιχείο) γεννημένος την χρονιά του κουνελιού, ενώ ο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι επίσης νερό γιν (προσωπικό στοιχείο) γεννημένος την χρονιά του πιθήκου.
Νερό γιν (προσωπικό στοιχείο) είναι και ο ΓΑΠ ή αλλιώς Γιωργάκης Παπανδρέου γεννημένος την χρονιά του Δράκου. Τρία νεράκια... χμ
Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στο μέταλλο γιανγκ (προσωπικό στοχείο) και είναι γεννημένος το 1974 οπότε έχει άστρο Βοηθό, αλλά το έχει το κατσικάκι του πέναλτυ στον μήνα, το οποίο επηρεάζει τους γονείς τους αλλά επίσης θα έχει πέναλτυ από τους οπαδούς και πολιτικούς του (=τσαντίλα).
Ο Ερντογάν της Τουρκίας έχει πέναλτυ το έχει στην οίκο των σχέσεων, θα έχει προσωπικές δυσκολίες και δυσκολίες με το αντίθετο φύλο και την γυναίκα του, επίσης όχι καλό για την υγεία του.
Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στο στοιχείο ξύλο γιν οπότε θα προκαλέσει το ενδιαφέρον μας το 2015.
Η Ζέτα Μακρυπούλια ανήκει στο στοιχείο ξύλο γιανγκ, γεννημένη την χρονιά του αλόγυ το 1978 και έχει άστρο Βοηθό (να το μέσο..).
Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο στοιχείο φωτιά γιν και έχει το βόδι στον οίκο των σχέσεων το 2015 το οποίο θα της προκαλέσει δυσκολίες στα αισθηματικά/γάμο.
Η Ναταλία Γερμανού ανήκει στο στοιχείο φωτιά γιν και έχει το βόδι στον οίκο των σχέσεων, οπότε και αυτή το 2015 θα έχει θέματα με τα αισθηματικά της (αλλά και κάτι συμβαίνει με τους γονείς της).
Η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει στο στοιχείο γη γιανγκ, είναι περίπτωση Φέι Γκονγκ (δίνοντάς της αποφασιστικότητα και δύναμη να παλεύει) με διαίσθηση (γενικά), είναι γεννημένη την χρονιά του σκύλου οπότε θα έχει πέναλτυ (εκνευρισμό) το 2015.
Η Κάτια Δανδουλάκη ανήκει στο στοιχείο μέταλλο γιν, είναι γεννημένη την χρονιά του ποντικού (θα έχει οπότε ρομάντζο) αλλά είναι γεννημένη την ημέρα του βοδιού το οποίο μπορεί να της φέρει εκνευρισμό και σύγκρουση στα προσωπικά της το 2015.
Γεωργία Κιάφη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια