Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ημερολόγιο Pirelli 2015

Το ακατάλληλο για ανηλίκους ημερολόγιο Pirelli 2015
Μόνο η Αντριάνα Λίμα είναι ντυμένη στην συλλεκτική έκδοση που για ακόμη μια χρονιά θα είναι ένα υπέροχο δώρο που θα παραλάβουν κάποιοι απίθανοι πελάτες μιας εντελώς κερδοφόρας εταιρείας ελαστικών ενώ....

εμείς όχι.
Το Ημερολόγιο Pirelli 2015 φέτος είναι μαλακό πορνό, σαν εκείνες τις αθώες σεξοταινίες αγγλικής παραγωγής που της έλεγαν Electric κάτι και δεν τις έβρισκες ποτέ στα βίντεοκλαμπ του τελευταίου μισού των 80′s.
Aς συμφωνήσουμε ότι πρόκειται για μια απροκάλυπτη βελτίωση, σημείο των ειλικρινών καιρών μας και ας χαρούμε που επιτέλους, στο Μιλάνο έγιναν τα αποκαλυπτήρια μια ακόμη επικής και κοστοβόρας φωτογραφικής παραγωγής.
Ο φακός του Στίβεν Μαιζέλ καθοδηγεί τα pin up του σαν να φωτογραφίζει editorial μόδας στα 70′ς, η πρώην σιδηρά κυρία της Γαλλικής Vogue Καρίν Ρόιτφελντ αναλαμβάνει να τοποθετήσει φετιχιστικά αξεσουάρ για να γίνονται οι σωστές αναφορές στον εγκέφαλο. Κερασάκι στην τούρτα της φετεινής έκδοσης η ζουμερή και κατά τα απολυταρχικά πρότυπα της ομορφιάς γυναίκα βαρέων βαρών υπερχυμώδης Κάντις Χάφιν. Η δωδεκάδα συμπληρώνεται με τις γνωστές άγνωστες Αντριάνα Λίμα, Κάρεν Ελσον, Ναταλία Βοντιάνοβα, Ρακέλ Ζίμερμαν, Ιζαμπέλι Φοντάνα και λοιπές ενώ για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ο κανόνας που αφορά στο σεξ και την πώληση. Το Σεξ Πουλάει Πολύ. Είτε το δείχνεις, είτε το υπαινίσεσαι, είτε το εξαντλείς, είτε το υπονοείς.
Από το 1964 μέχρι και σήμερα, ο ιταλικός κολοσσός τόλμησε να κάνει τη δική του Έκθεση επάνω στη Γυναικεία Φιγούρα και να καθιερώσει τον κατάλογο της σε μια φετιχιστική συλλεκτική έκδοση που καθιέρωσε ονειρώξεις και βοήθησε να λερωθούν και επομένως να καθαριστούν αποτελεσματικότερα σειρά από επιφάνειες εδώ και 51 χρόνια.
Κάθε μήνας, μία άλλη. Αυτό είναι το φετεινό ψέμα της Pirelli που πολύ μας αρέσει.
Καλή χρονιά σε όλους!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια