Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Από τη σύλληψη έως τη γέννηση

Με την εκπληκτική μουσική των Χάνς Ζίμερ και Λίσα Τζέραρντ, το μοναδικό αυτό βίντεο θα σας ταξιδέψει στον κόσμο, της γονιμοποίησης, της δημιουργίας, της ζωής.
Ένα μοναδικό animation του Σίλβιο Φαλτσινέλι που από την αρχή μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι απλά μοναδικό......

Το θαύμα. Γνωρίζατε ότι όλοι εμείς προερχόμαστε από ένα θαύμα της μητέρας φύσης; Μια εντυπωσιακή απεικόνιση της ανάπτυξης του εμβρύου, από την πρώτη κιόλας στιγμή! Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που μεγαλώνει μέσα σε ένα άλλο σώμα, είναι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο τρέφεται και με τον τρόπο που μαθαίνει αντανακλαστικά τις πρώτες του κινήσεις. Ακόμη και όταν ανοίγει για πρώτη φορά τα μάτια του.
Ένα πολύ ρεαλιστικό 12λεπτο βίντεο που αποτυπώνει απόλυτα τον τρόπο που ένα μωρό παίρνει σάρκα και οστά. Είναι σίγουρο πώς όσες είστε μανούλες θα σας συγκινήσει, θα σκεφτείτε ασυναίσθητα την εποχή που ήσασταν έγκυες αλλά και όσες είστε έγκυες θα ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο το σπλάχνο από τα σπλάχνα σας, γίνεται ένα μικρό ανθρωπάκι!
Το συναίσθημα που θα σας αφήσει στο τέλος; Ένα γλυκό χαμόγελο, υγρά μάτια και ευτυχία για το Θαύμα της ζωής! Απολαύστε το!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια