Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κατερίνα χρόνια πολλά

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Αικατερίνα, Κατερίνα, Αικατερίνη, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Κατινιώ, Κατίνγκω, Κατίγκα, Τίγκα, Κάτια, Ρίνα, Καλοτίνα, Κάρεν)
ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ (Μερκούριος, Μερκούρης, Μέρκουρας, Μάρκορας, Μερκουρία)

Αικατερίνη:
μοιάζει συνήθως νεότερη από την ηλικία της. Διχασμένη ανάμεσα σε πρακτικές και πνευματικές επιθυμίες, είναι γενναιόδωρη κι έχει το χάρισμα του λόγου. Είναι χαρακτήρας δυνατός, ικανός να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η εξαγνισμένη, εαρινή, ανοιξιάτικη.
Αικατερίνη
Αικατερίνη, υπάρχουν πολλές θεωρίες για την ετυμολογία του ονόματός σου. Μία από τις πιο διαδεδομένες, είναι ότι προέρχεται από το ελληνικό όνομα «Εκατερίνη» που προήλθε από την λέξη εκάτερος. Οι Ρωμαίοι, είχαν συνδέσει το όνομά σου με την λέξη αγνότητα (pure). Στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, η Αγία Αικατερίνη, είναι η προστάτιδα των νεαρών κοριτσιών και των φοιτητριών. Σύμφωνα με την αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γενναία, φιλόδοξη και αρκετά δραστήρια γυναίκα. Ξέρεις τις δυνατότητές σου, έχεις βαθιά πίστη στον εαυτό σου και είσαι πραγματικά μία γυναίκα που δεν καταθέτεις τα όπλα αλλά μάχεσαι για το καλύτερο! Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να το κάνεις πραγματικότητα. Έχεις τόσο μεγάλο πείσμα αλλά και επιμονή, που σε ωθούν να προσπαθείς με όλα σου τα "όπλα" να πετύχεις όλα όσα βάλεις στόχο. Ωστόσο πολλές φορές "κολλάς" σε υποθέσεις που σου δείχνουν ότι δεν μπορούν να εξελιχθούν, ελπίζοντας ότι θα καταφέρεις να ανατρέψεις τα δεδομένα. Το αποτέλεσμα είναι να χάνεις τον χρόνο, την διάθεσή σου αλλά και νέες ευκαιρίες που μπορεί να ήταν πιο σημαντικές!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια