Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το Σπίτι της Ελπίδας / Home for Hope

Το “Hope For Children” έχει ιδρύσει παιδική στέγη για ασυνόδευτους ανήλικους, που έχουν υποστεί κακοποίηση ή/και εκμετάλλευση.
 Η στέγη ονομάζεται «Σπίτι της Ελπίδας», βρίσκεται σε μία περιοχή 4555 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης, ένταξης και....

βιώσιμης λύσης.
Εγκαθιδρύθηκε με την έγκριση και χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων καθώς και τη στενή συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Το «Hope for Children» UNCRC Policy Center είναι ένα μη Κερδοσκοπικό Ανεξάρτητο Ίδρυμα με έδρα την Λευκωσία στην Κύπρο το οποίο διαθέτει γραφεία στην Ινδία και την Ουγγαρία.
Το Ίδρυμά ιδρύθηκε στα πρότυπα και τις αρχές της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του Παιδιού και το Νόμο της Ευρωπαικής Ένωσης.
Λειτουργεί για την ανθρωπιστική και αναπτυξιακή πολιτική σχετικά με την υπεράσπιση και την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την έρευνα, το σχεδιασμό του προγράμματος και της εφαρμογής, και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρονται στις κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς.
Η λειτουργία του οργανισμού βασίζεται στην αρχή της προώθησης και της προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών που βρίσκονται στην Κύπρο.
Στόχος μας, είναι να το πετύχουμε μέσω της εφαρμογής διαφόρων προγραμμάτων σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και μέσω της ένταξης των ασυνόδευτων παιδιών που διαμένουν στην Κύπρο στη χώρα υποδοχής τους.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια