Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι ''κακές'' γυναικείες συνήθειες

15 πράγματα που πρέπει να σταματήσουν οι γυναίκες να κάνουν η μία στην άλλη.
Οι ''κακές'' γυναικείες συνήθειες στις οποίες πρέπει να βάλεις ένα μεγάλο Χ.
Είμαστε όλες στην ίδια ομάδα οπότε δεν πρέπει να κάνουμε κατινιές και να φερόμαστε με....

μικροπρέπεια η μία στην άλλη.
Ναι πολλά από τα παρακάτω μπορεί να είναι αυτονόητα όμως τα κάνουμε.
Αν όχι όλες, κάποιες λειτουργούν έτσι.
Όχι, ας βάλουμε ένα τέλος.
Στις φίλες μας, στις συναδέλφους μας, στις γνωστές μας.
Όποιες κι αν είναι οι αποδέκτες η συμπεριφορά μας θα ήταν καλό να μην περιλαμβάνει πράξεις και λόγια που ίσως τις πληγώνουν και σε κάνουν να φαίνεσαι b**ch.
Μην κάνεις ψεύτικα κοπλιμέντα.
Αν δεν πιστεύεις αυτό που ετοιμάζεις να πεις καλό θα ήταν να μην το πεις καθόλου. Ας μην ακουστεί ποτέ ξανά η φράση ''Αχ χρυσό μου, πόσο σου πάει αυτό που φοράς;'' Γιατί να την κοροιδέψεις; Θα ήθελες να σου κάνουν το ίδιο. Αν δε θέλεις να πεις την ωμή αλήθεια καλύτερα να κρατηθείς και να πεις κάτι γενικό για τον καιρό.
Μην ζηλεύεις τις επιτυχίες της.
 Επαγγελματικές και προσωπικές. Για να είναι επιτυχημένη σημαίνει πως έχεις προσπαθήσει για να τα καταφέρει. Μη χρησιμοποιήσεις το πρόσχημα ''Ξέρεις τι έχει κάνει αυτή για να φτάσει εκεί;'' Το δικό σου δρόμο κοίτα γιατί αλλιώς θα μπερδευτείς και θα τον χάσεις.
Μην κάνεις υποτιμητικά σχόλια για το σώμα της.
Το θέμα πονά οπότε πρόσεχε πως θα το χειριστείς. Γιατί να την πληγώσεις αν είναι κοντή, ψηλή, αδύνατη, παχιά, με σγουρά ή με ίσια μαλλιά. Εσύ είσαι καλύτερη;
Μη συγκρίνεις το σώμα της με το δικό σου.
Παντός είδους συγκρίσεις να λείπουν. Μεγάλο ''τζιζ'' τα κιλά. Ποτέ, ποτέ, ποτέ όμως μην κάνεις σχόλια για τα κιλά, πολλά ή λίγα. Μπες για λίγο στη θέση του ''θύματός'' σου και ξανασκέψου το.
Μην τσακώνεσαι για έναν άνδρα.
Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να τσακωθείτε, όμως όχι για έναν άνδρα. Δεν αξίζει τον κόπο και πιθανότατα στο τέλος θα γυρίσετε η μία στην άλλη με κλάματα και συγγνώμες. Οι άνδρες πάνε κι έρχονται, οι φίλες όμως μένουν, να το θυμάσαι.
Μην απομακρύνεσαι αν βρεις αγόρι.
Μεγάλη βλακεία. Πολύ συχνό φαινόμενο που πρέπει κάποια στιγμή να εκλείψει. Είχες ζωή και πριν το δεσμό γιατί να χάσεις όλες σου τις επαφές; Εννοείται να το ζήσεις αλλά μην ξεχνάς τους ανθρώπους που εσύ επέλεξες. Δε μας τιμούν τέτοιες συμπεριφορές.
Μην της κρατάς κακία που έκανε σχέση και χάθηκε.
Πάμε στην αντίπερα όχθη. Είπαμε πως δεν είναι σωστό να χάνεσαι αλλά αν γίνει δείξε λίγη κατανόηση. Την έχει παρασύρει η δίνη του έρωτα αλλά κράτα χαρακτήρα και κάνε εσύ δύο βήματα παραπάνω όταν εκείνη κάνει πίσω. Στο τέλος θα βρείτε τη χρυσή τομή.
Μην την ''θάβεις'' πίσω από την πλάτη της.
Με κάτι τέτοια μας έχουν κακοχαρακτηρίσει οι άνδρες. Άσε το φτυάρι και μίλα της ειλικρινά ακόμα κι αν αυτό είναι δύσκολο. Ό,τι πεις πίσω από την πλάτη της αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί οπότε όλα θα γίνουν χειρότερα. Καλύτερα να είσαι ευθύς.
Μην δίνεις συμβουλές αν δεν στο έχει ζητήσει.
Καλή η συμπαράσταση αλλά μόνο όταν σου ζητηθεί. μη σκορπάς συμβουλές αν ο αποδέκτης δεν έχει κάνει σχετικό αίτημα πριν.
Μην κρίνεις τη ζωή της σύμφωνα με τα δικά σου πιστεύω.
Η ζωή της και η ζωή σου θα είναι για πάντα δρόμοι παράλληλοι που τέμνονται μόνο ορισμένες στιγμές. Μην απαιτείς να λειτουργεί σύμφωνα με τις δικές σου σκέψεις. Μην είσαι εγωίστρια.
Μην κατηγορείς την ''άλλη'' γυναίκα σε περίπτωση απιστίας.
 Ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας. Αν σε απάτησε δε φταίει κάποια άλλη που τον ξελόγιασε. Σκέψου τα λάθη που μπορεί να έχεις κάνει εσύ και μετά βρες λύση.
Να δείχνεις σεβασμό στις σχέσεις της.
Δεν είσαι μόνο εσύ στη ζωή της, έχει κι άλλες επαφές οπότε είσαι υποχρεωμένη να τις σεβαστείς αν την αγαπάς και την νοιάζεσαι. Το ίδιο θα ήθελες και εσύ να κάνει για εσένα.
Μη διαδίδεις φήμες για εκείνη.
 Μικροπρέπεια alert. Οτιδήποτε έχει να κάνει με πισώπλατα χτυπήματα είναι απαγορευμένο. Θέλεις να επιβαρύνεις το κάρμα σου με φήμες;
Μην αποφεύγεις τη συζήτηση με κάποια που έχεις τσακωθεί.
Οι διαφωνίες δημιουργούνται για να λύνονται. Τσακωθήκατε, διαφωνήσατε, ψυχρανθήκατε; Ό,τι κι αν πάθατε πρέπει να μιλήσετε. Μη διστάζεις κάνε εσύ το πρώτο βήμα.
Μην προσποιείσαι.
Μόνο αλήθεια. Αν προσποιηθείς θα γίνεις αντιπαθής και τελικά η συμπεριφορά αυτή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.
 ladylike

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια