Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σκλάβα του σεξ αιχμάλωτη κωφάλαλη

ΣΟΚ! Είχαν «σκλάβα του σεξ» αιχμάλωτη κωφάλαλη
Στο ποσό των 120.000 ευρώ «αποτίμησε» βρετανικό δικαστήριο τη φρίκη που έζησε κωφάλαλο κορίτσι στα χέρια σατανικού ζευγαριού, ζώντας επί εννέα χρόνια σαν σκλάβα του σεξ, αλλά και ως....

πραγματική υπηρέτρια.
[Το σατανικό ζευγάρι που είχε φυλακίσει επί εννέα χρόνια τη μικρή Πακιστανή]
Το κορίτσι από το Πακιστάν, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί για νομικούς λόγους, έπεσε θύμα εμπόρων λευκής σαρκός σε ηλικία εννιά ετών, οπότε και μεταφέρθηκε στη Βρετανία, όπου βρέθηκε στα χέρια του Αϊλιάς και της Ταλάτ Ασάρ.
[Το κελάρι (φωτό) όπου «ζούσε» το κορίτσι και το σπίτι]
Το πλούσιο ηλικιωμένο ζεύγος από το Σάλφορντ εξανάγκαζε το άτυχο κορίτσι να κάνει δουλειές του σπιτιού από τις 7.00 το πρωί, χωρίς πληρωμή.
[Το κελάρι όπου «ζούσε» το κορίτσι και το σπίτι (φωτό)]
Βιασμοί και ξυλοδαρμοί
Στη διάρκεια της εννιαετούς τραγωδίας που βίωσε, το κορίτσι έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από τον 85χρονο, σήμερα, Αϊλιάς Ασάρ, ενώ κοιμόταν στο πάτωμα του υπογείου του σπιτιού, χωρίς κρεβάτι ή τουαλέτα. Συχνά μάλιστα το ζευγάρι τιμωρούσε την κοπέλα, δίνοντάς της να φάει φαγητό που ήταν πολύ πικάντικο ή ζεστό. Κάθε φορά που ήθελαν να τους κάνει κάποια δουλειά, την «καλούσαν» αναβοσβήνοντας συνθηματικά τα φώτα και αν εκείνη αργούσε να ανταποκριθεί, έσπευδαν στο υπόγειο και την έσερναν πάνω από τα μαλλιά.
Η υπόθεση του άτυχου κοριτσιού υπέπεσε στην αντίληψη των Αρχών τον Ιούνιο του 2009, όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι των Ασάρ προκειμένου να ερευνήσει τυχόν ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς βρέθηκε τραπεζικός λογαριασμός, τον οποίο χρησιμοποιούσαν, στο όνομα του θύματος. Οταν έφτασαν εκεί βρήκαν το κορίτσι να κοιμάται στο υπόγειο, ωστόσο σιγουρεύτηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν εκείνο επέλεξε να καθίσει σε ένα πλαστικό σκαμνί στην κουζίνα, αντί σε μια πιο αναπαυτική καρέκλα. Τη φροντίδα του κοριτσιού ανέλαβε η πρόνοια, ενώ το ζεύγος καταδικάστηκε σε φυλάκιση τον Οκτώβριο του 2013.
Η υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο με την επιδίκαση της αποζημίωσης στο θύμα, καθώς είναι η πρώτη φορά που βρετανικό δικαστήριο αποζημιώνει θύμα εμπορίας λευκής σαρκός για εξαναγκαστική εργασία, υπολογίζοντας πόσα δικαιούταν βάσει του κατώτερου μισθού για 12ωρη, 7ήμερη εργασία όλα αυτά τα χρόνια.
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια