Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ρώσος πίσω από τις γυμνές σταρ!

Μια δουλειά σαν όλες τις άλλες ισχυρίζεται ότι κάνει διαχειριστής ιστοσελίδας, που παρά τον ντόρο που προκάλεσε το hacking των γυμνών φωτογραφιών celebrities, συνεχίζει να τις δημοσιεύει.
Ο Ρώσος προγραμματιστής Σεργκέι Χολοντόφσκι όχι μόνο δεν αισθάνεται ενοχές που βγάζει...

χρήματα με αυτόν τον τρόπο, αλλά επιμένει πως δεν μπορεί να καταλάβει προς τι τόσος θόρυβος! Τη στιγμή που διάσημες τραγουδίστριες και ηθοποιοί τον κατηγορούν για «σεξουαλικό αδίκημα», εκείνος σφυρίζει αδιάφορα, ενώ οδηγεί την πολυτελή Porsche του με συνοδηγό την 25χρονη σύζυγό του Γιάνα Σότοβα, η οποία παρακολουθεί μαθήματα pole dancing.
«Να σας πω την αλήθεια, αυτή είναι μια απλή δουλειά για μένα. Μακάρι να είχε να κάνει με αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα με συνεπαίρνουν περισσότερο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Ρώσος, ο οποίος συμμετέχει μαζί με τη σύντροφό του σε αγώνες αυτοκινήτων.
Εως σήμερα, ο Χολοντόφσκι έχει δημοσιεύσει χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες celebrities, μεταξύ των οποίων της Σκάρλετ Γιόχανσον, της Κιμ Καρντάσιαν, της Κέλι Μπρουκ και της Ριάνα, σπέρνοντας τον τρόμο και την ντροπή σε ολόκληρο το στερέωμα της διεθνούς showbiz.
Θετική δημοσιότητα
Ο ίδιος αρνείται ότι έχει παραβιάσει το δίκτυο iCloud, τονίζοντας ότι οι φωτογραφίες είναι πέρα για πέρα διαθέσιμες, καθώς πολλές σταρ επωφελούνται θετικής δημοσιότητας από την έκθεσή τους. «Αν θέλετε τη γνώμη μου, τις προωθούν οι ίδιες οι διάσημες, στο πλαίσιο δημοσίων σχέσεων. Πολλές από αυτές κανείς δεν τις γνώριζε πριν. Τώρα όμως όλοι συζητούν για εκείνες» είπε ο Ρώσος προγραμματιστής από την πόλη Σαμάρα.

Αυτή την άποψη ασπάζεται και η σύντροφός του, η οποία όχι μόνο τον στηρίζει, αλλά δηλώνει ότι δεν νιώθει καθόλου άβολα με το επάγγελμά του. «Φυσικά και γνωρίζει αυτό που κάνω. Το αντιλαμβάνεται ως μια φυσιολογική δουλειά. Μια απλή online φιλοξενία οπτικού υλικού» δήλωσε ο Ρώσος προγραμματιστής, ο οποίος χαρακτήρισε το υλικό της ιστοσελίδας «ερωτικό με στοιχεία πορνό». Οπως τόνισε, πληρώνεται για να κάνει τη δουλειά του και ότι η ιστοσελίδα ανήκει σε έναν Ρώσο συνεργάτη του, ο οποίος μένει στην Ευρώπη. «Τον γνωρίζω αρκετό διάστημα, αλλά μονάχα μέσω ίντερνετ. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ από κοντά. Δεν γνωρίζω το αληθινό όνομά του και δεν με νοιάζει να το μάθω κιόλας. Πληρώνομαι ένα σταθερό ποσό κάθε μήνα για τη συντήρηση της ιστοσελίδας του και αυτό μου αρκεί!»
Αφροδίτη Ραυτοπούλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια