Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βραδινή Αποσυμπίεση

Όταν όλα μέσα στη μέρα έχουν πάει στραβά, σώστε την ψυχολογία σας από το χείλος του γκρεμού με αυτό το δραστικό πλάνο ολικής ανάνηψης.
Αρχικά, μπείτε στην πρίζα.
Βάλτε την T.V. ή το ράδιο να παίζει και ανεβείτε στο στατικό ποδήλατο ή τον διάδρομο για ένα πρόγραμμα ταχείας εκτόνωσης.
Εναλλακτικά, δοκιμάστε αναπηδήσεις επιτόπου με πλάγιες εκτάσεις των χεριών, σκοινάκι ή επιτόπιο τροχάδην.
Γιατί; Η άσκηση τονώνει τη δραστηριότητα στο εμπρός αριστερό τμήμα του εγκεφάλου, αυξάνοντας την παραγωγή ενδορφινών, ορμονών που συνδέονται με τη ραγδαία μείωση του στρες (αλλά και την αύξηση της λίμπιντο). ....κατόπιν ρεμβάστε...
Καθίστε ήρεμοι, με τους ώμους χαλαρούς για ένα δεκάλεπτο, συγκεντρώνοντας το βλέμμα σας σε ένα συγκεκριμένο σημείο στον απέναντι τοίχο, αναπνέοντας αργά και βαθιά.
Σύμφωνα με τους ψυχοθεραπευτές μια τέτοια διαδικασία υπερβατικού διαλογισμού προκαλεί αυτοστιγμή μείωση κατά 40% των διαταραχών που σχετίζονται με το χρόνιο άγχος. .....και ολοκληρώστε με ένα καλό δείπνο Ξεκινήστε με πράσινο τσάι.
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει, οι κατεχίνες , επιδιορθώνουν συγκεκριμένους τύπους κυτταρικών βλαβών που οφείλονται στο μόνιμο άγχος.
Για κυρίως πιάτο επιλέξτε όσπρια: αποτελούν άριστο αντικαταστάτη της ζωικής πρωτεΐνης, ενώ αν συμπληρώσετε το μενού με σαλάτα λαχανικών, θα έχετε προσλάβει την απαραίτητη δόση σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, που ανεβάζουν ήπια τα επίπεδα ενέργειας και καλμάρουν το καταπιεσμένο γιαστρεντερικό σας σύστημα.
(ΘΕΜΑ)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια