Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πές μου ΠΩΣ ΝΤΥΝΕΣΑΙ να σου πω ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Κόκκινο: 
Το κόκκινο σας κάνει να δείχνετε δραστήριοι, επιθετικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και κτητικοί. Φανερώνει ένα επίμονο και ακούραστο άτομο. Εάν από πάνω φορέσετε κάτι λευκό, σημαίνει ότι έχετε ανάγκη από ασφάλεια.

Πορτοκαλί:

Αυτό το χρώμα δείχνει παρορμητικό άτομο, που δε διστάζει να φτάσει στα άκρα. Όσοι προτιμούν το πορτοκαλί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια και να φτάσουν στην κορυφή. Εύθυμοι από τη φύση τους, δεν ανέχονται να τους αγνοούν.

Κίτρινο: 
Η παιδική ηλικία έχει διαμορφώσει τον τρόπο που σκέφτεται και αισθάνεται το άτομο που αγαπάει το κίτρινο χρώμα. Δυσπιστεί απέναντι σε όσους δε γνωρίζει καλά. Στον έρωτα παθιάζεται και επιδιώκει μια ευτυχισμένη κατάληξη.

Πράσινο: 
Το πράσινο δείχνει μια σχετικά ήρεμη φύση, ένα άτομο με διπλωματικές ικανότητες που βλέπει σφαιρικά ένα επιχείρημα. Πρόκειται για μια τρυφερή προσωπικότητα, συχνά εκδηλωτική, ένα άτομο που του αρέσει να δίνει και να παίρνει.

Τιρκουάζ: 
Αυτό το χρώμα φανερώνει έμπνευση ή διαίσθηση, αλλα και ικανότητα έκφρασης. Τα άτομα που προτιμούν αυτό το χρώμα έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και είναι ανεξάρτητα.

Μπλέ: 
Το μπλέ δείχνει άτομο που θέλει να επικοινωνεί ανοιχτά και με απλό τρόπο, αλλα δεν ανοίγεται εύκολα όσον αφορά τον βαθύτερο εαυτό του. Το μπλέ φανερώνει επίσης ένα άτομο που είναι πρόθυμο να ακούσει τ9ους άλλους.

Βιολετί: 
Οσοι προτιμούν αυτό το χρώμα έχουν δημιουργικά χαρίσματα και χρειάζονται τον δικό τους, προσωπικό χώρο για να εκφραστούν. Η προσέγγισή τους στη ζωή είναι κυρίως πνευματική και λιγότερο υλική.

Ρόζ: 
Το ρόζ αποκαλύπτει μια ζεστή, άνετη, ευχάριστη προσωπικότητα με ρομαντικές σκέψεις. Αυτό το άτομο θέλει να νιώθει επιθυμητό και στον έρωτα είναι στοργικό και παιχνιδιάρικο.

Καφέ: 
Το καφέ δείχνει άτομο που αποζητά την ασφάλεια και την ισορροπία. Δίνει μεγάλη σημασία στην ισότητα και θέλει πάντα να ανταποδίδει αυτά που του προσφέρονται.

Μαύρο: 
Το μαύρο χρώμα έχει διττή σημασία: είτε πρόκειται για άτομο που προτιμάει να χάνεται μέσα στο πλήθος είτε για κάποιο άτομο που ξεχωρίζει χάρη στην αυτοπεποίθηση και τη δύναμή του.

Λευκό: 
Το λευκό είναι το χρώμα της φρεσκάδας και του νέου ξεκινήματος. Και εδώ υπάρχει διττή σημασία: αυτός που το φοράει μπορεί να είναι ένα πρωτοποριακό άτομο ή κάποιος που ασκεί έντονη κριτική στους άλλους και που χαρακτηρίζεται από συντηρητισμό, κυρίως όσον αφορά την έκφραση των συναισθημάτων του. Ωστόσο, οι άνθρωποι που προτιμούν το λευκό χρώμα δεν διστάζουν να παίρνουν ρίσκα.

Γκρί: 
Το γκρί φανερώνει ουδετερότητα και ήρεμη ψυχική διάθεση. Γενικά φανερώνει κομψό άτομο, όταν όμως συνδυάζεται με άλλα μουντά χρώματα δείχνει χαμηλή αυτοπεποίθηση.
-

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια