Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σκότωσε 19 γυναίκες για να «πιει αίμα»

Κενυάτης κατά συρροήν δολοφόνος που ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους για να τους πιεί το αίμα, αποκάλυψε στην αστυνομία πέντε σημεία στο Ναϊρόμπι όπου είχε διαπράξει τα εγκλήματά του.
Οι αποκαλύψεις του δράστη, πρωην φρουρού ασφαλείας που συνελήφθη, επιβεβαιώνονται απο την αστυνομία, αλλά και από....

κατοίκους των συνοικιών που ερευνήθηκαν.
Επίσης η δράση του ταίριαζε απόλυτα με φακέλους δολοφονιών που δεν είχαν διαλευκανθεί.
Ο 32χρονος Philip Onyancha οδήγησε τους αστυνομικούς σε συνοικία στο νότιο Ναϊρόμπι όπου είχε εγκαταλείψει τα πτώματα δύο γυναικών τις οποίες σκότωσε τον Απρίλιο του 2009.
Ο ίδιος οδήγησε στη συνέχεια τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε θάψει τα πτώματα άλλων δύο γυναικών, στο Νγκονγκ Φόρεστ στα περίχωρα της πόλης και μετά σε βόρειο προάστιο της κενυατικής πρωτεύουσας, όπου είχε δολοφονήσει άλλη μια γυναίκα.
Ο δολοφόνος, που όλοι θεωρούσαν ήσυχο και διακριτικό άνθρωπο, δήλωσε πως δεν είχε βιάσει ποτέ τα θύματά του--αποκλειστικά γυναίκες και παιδιά--αλλά τους έπινε το αίμα υπακούοντας σε μια μυστηριώδη απόκρυφη τελετή.
Επίσης πρόσθεσε πως σκοπός του ήταν να σκοτώσει εκατό ανθρώπους.
«Δεν μπορώ να πω ότι γνώριζα τα θύματά μου, γιατί όταν αισθανόμουν την ανάγκη να πιώ αίμα πήγαινα κατευθείαν στο στόχο μου", είπε ο ίδιος που έχει ομολογήσει μέχρι τώρα εννιά δολοφονίες στο Ναϊρόμπι και δέκα σε άλλες πόλεις της Κένυας.
Η αστυνομία συνέλαβε μια δασκάλα που ο δολοφόνος υπέδειξε ως εκείνη που τον μύησε στους τελετουργικούς φόνους.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια