Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μυρσίνη, Περσεφόνη, Θέκλα, Μυρτώ,

ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (Περσεφόνη)
ΠΕΡΣΗΣ (Πέρσης, Πέρση)
ΘΕΚΛΑ (Θέκλα, Θεκλα)
ΚΟΠΡΟΣ (Κόπρος, Κόπρις)
ΜΥΡΣΙΝΗ (Μυρσίνη, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα)
ΜΥΡΤΩ (Μυρτιδιώτισσα, Μυρτώ, Μύρτα, Μυρτιά)...:
Περσεφόνη
Κόρη του Δία και της Δήμητρας, ήταν γνωστή ως «κόρη» και τη λάτρευαν με το όνομα αυτό. Μετά την αρπαγή της απ' τον Πλούτωνα, έγινε σύζυγός του και βασίλισσα του Άδη. Έμενε έξι μήνες στο βασίλειο των νεκρών και τους υπόλοιπους έξι ανέβαινε στη γη και περνούσε με τη μητέρα της. Οι Ορφικοί τη θεωρούσαν θεά της φύσης. Ανέμελη και λίγο επιπόλαιη, μιλάει πολύ και δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι τάφος. Είναι όμως ευχάριστη στην παρέα, καθώς της αρέσει να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους και ν' απολαμβάνει τις χαρές τις ζωής.
Θέκλα
Θέκλα, προκαλείς, σου το λέω προκαλείς …λέει ένα γνωστό τραγούδι και πράγματι είναι σαν να έχει γραφτεί αποκλειστικά για σένα, αφού το όνομά σου υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα που κάνει τα πάντα για να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο! Είσαι πρωτότυπη, ξεχωριστή και αρκετά ιδιόρρυθμη! Πάντα έχεις κάτι διαφορετικό να επιδείξεις και σου αρέσει να προκαλείς με το ντύσιμό σου, τις επιλογές σου, τα χόμπι σου και γενικότερα με τη ζωή σου! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα αναποφάσιστη και γλυκιά που πάντα έχεις ανάγκη κάποιον δίπλα σου για στήριξη και συμβουλή μιας και η μοναξιά δεν σου αρέσει. Είσαι ντροπαλή με πλούσια συναισθήματα που θες να τα μοιράζεσαι και δίνεις απλόχερα την αγάπη σου και την προσοχή σου σε ανθρώπους χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση με αποτέλεσμα πολλές φορές να πληγώνεσαι. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και προτιμάς να «θάψεις» ένα παράπονο που έχεις προκειμένου να αποφύγεις την ένταση με τους γύρω σου. Έχεις ανάγκη από χρόνο για να πιστέψεις και να εμπιστευτείς κάποιον όμως όταν το καταφέρεις γίνεσαι πολύ καλή στις σχέσεις σου, όποια μορφή και αν έχουν αυτές. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τον διχασμό που έχεις και την δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, γιατί θα χάνεις ευκαιρίες στη ζωή σου.
Μυρτώ
Φίλη μας Μυρτώ, το όνομά σου προέρχεται από το δέντρο μυρτιά, που στην αρχαιότητα συμβόλιζε την παρθενία. Τα άνθη της μυρτιάς αργότερα χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό της νύφης. Οι αρχαίοι έλληνες φορούσαν στεφάνια από μύρτο, στις διάφορες θυσίες. Παράλληλα η μυρτιά ήταν και είναι γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Από την πλευρά της αριθμολογίας το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριμο το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία σύγχρονη και δραστήρια γυναίκα, με φιλελεύθερο τρόπο σκέψης. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου εξέλιξη και στην οικονομική σου άνοδο, αφού είναι δύο από τους σημαντικότερους στόχους της ζωής σου. Το όνειρό σου είναι να καταφέρεις να σταθείς γερά στα πόδια σου, να ισχυροποιηθείς και να ανεξαρτητοποιηθείς. Οι φιλοδοξίες σου ποτέ δεν σταματούν, πάντα κάνεις μεγάλα όνειρα για τη ζωή γιατί είσαι μία γυναίκα που βάζει πολύ ψηλά τον πήχη. Στον ερωτικό τομέα διακρίνεσαι για τον απέραντο αισθησιασμό σου και την σεξουαλικότητά σου.
Μυρρίνη ή Μυρσίνη
Είναι σπάταλη, αλλά όχι μόνο για τα χρήματα. Δίνει χρόνο και κόπο, αγάπη και στοργή, στον άντρα της, στα παιδιά της, στους φίλους της. Της αρέσει να συμμετέχει στα κοινά κι αυτό τη βοηθάει ν' αξιοποιεί δημιουργικά την ανάγκη της να προσφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια