Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συγκινητική κίνηση από Σέλβεϊ

Μία ξεχωριστή στιγμή σε έναν φανατικό του οπαδό, ο οποίος πάσχει επίσης από αλωπεκίαση, χάρισε ο Τζόντζο Σέλβεϊ. Διαβάστε την εντυπωσιακή ιστορία και το γράμμα του νεαρού οπαδού.
"Σκόραρες ένα εντυπωσιακό γκολ από πολύ μακριά. Το όνομά μου είναι Χάρι και έχω κι εγώ αλωπεκίαση όπως εσύ. Σου αρέσει; Δεν μπορώ να ....

κολλήσω ψείρες και δεν χρειάζεται να πηγαίνω σε κομμωτήριο, το οποίο είναι καλό. Ωστόσο, δεν μου αρέσει και πολύ. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω αν γίνεται να έρθεις στο σχολείο μου, αλλά πρώτα στο σπίτι μου. Μπορώ να σε πάω στο σχολείο και στη συνέχεια να σου γνωρίσω τους φίλους μου" ανέφερε το γράμμα που έγραψε ένας νεαρός οπαδός στον Τζόνζο Σέλβεϊ.

Η μητέρα του, Νικ, συμπλήρωνε από κάτω: "Η αλωπεκίαση έχει αναπτυχθεί με γοργούς ρυθμούς στον Χάρι. Είναι τρελός για το ποδόσφαιρο και πήρε θάρρος από το γεγονός πως είσαι ένας παίκτης της Premier League, ο οποίος κατάφερε να πετύχει εντυπωσιακά πράγματα. Θα εκτιμούσα πραγματικά πολύ αν του απαντούσες στο γράμμα. Περνάει πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή και θα ήταν μία ένεση αυτοπεποίθησης αν του απαντούσες".

Ποια ήταν η συνέχεια; Ο ποδοσφαιριστής της Σουόνσι προχώρησε σε μία απλή, αλλά συνάμα πολύ σημαντική κίνηση με την οποία έκανε τον νεαρό Χάρι ιδιαίτερα χαρούμενο. Κάλεσε τον Χάρι και την οικογένειά του στο παιχνίδι της Σουόνσι με τη Σαουθάμπτον. Τους βρήκε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, έδωσε στον νεαρό οπαδό την εμφάνιση των "κύκνων", ενώ τον γνώρισε στην φυσούνα πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Στο ημίχρονο, μάλιστα, ο Χάρι σκόραρε και κόντρα στη μασκότ όπως δείχνει και το βίντεο που δημοσίευσε την Παρασκευή η Σουόνσι.

Τέλος, ο Άγγλος διεθνής και άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ Σέλβεϊ είπε: "Γνωρίζω πως είναι να μεγαλώνει ένα αγόρι με αλωπεκίαση. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα όταν με φώναζαν με παρατσούκλια. Κατάλαβα τον Χάρι και όταν πήρα το γράμμα ήταν ωραίο για μένα να μοιραστώ μαζί του κάποιες εμπειρίες μου. Το καλύτερο βέβαια ήταν όταν είδα το πρόσωπό του τη στιγμή που τον συνάντησα. Είπε ότι πέρασε εξαιρετικά και ότι όλα ήταν ξεχωριστά".

ΝICHOLINO
sport24

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια