Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

JJ Murphy (Σερ Ντένις Μάλιστερ) 1928-2014

7 May 1928 – 8 August 2014
Εχοντας ξεκινήσει την καριέρα του τη δεκαετία του '40, ο Τζέι Τζέι Μέρφι υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Ιρλανδούς ηθοποιούς, με μακρά θητεία στο Belfast's Lyric Theatre και ελάχιστες κινηματογραφικές εμφανίσεις, όπως στο....

«Angela's Ashes» και το επερχόμενο «Dracula Untold» που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2014.
Στην ένατη δεκαετία της ζωής του, η τύχη τον έφερε να πρωταγωνιστήσει στο «Game of Thrones», στον πέμπτο κύκλο που γυρίζεται αυτήν την εποχή, στο ρόλο του Σερ Ντένις Μάλιστερ, του γηραιότερου μέλους της Φρουράς (Night Watch), αλλά ο θάνατος είχε άλλα σχέδια και μετά από τέσσερις ημέρες γυρίσματος, ο Μέρφι αποχαιρέτησε αυτή τη ζωή και μαζί το όνειρο του να συμμετέχει στην πιο διάσημη τηλεοπτική σειρά της εποχής μας. Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Μέρφι ήταν «τελείως ευχαριστημένος» από το γεγονός πως θα πρωταγωνιστούσε σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές σε αυτή τη φάση της καριέρας του.
Οι παραγωγοί της σειράς Ντ.Μπ. Βάις και Ντέιβιντ Μπένιοφ εξέδωσαν ανακοίνωση σε σχέση με το θάνατο του Μέρφι: «Δεν θα αντικαταστήσουμε τον Τζέι Τζέι Μέρφι. Ηταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος και ο καλύτερος Ντένις Μάλιστερ που θα μπορούσαμε να βρούμε. Και τώρα η βάρδιά του τέλειωσε.»
-

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια