Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ξανθές ανταύγειες με φυσικό τρόπο

Δοκίμασε κάποια από τις 5 παρακάτω συνταγές!
Αν θες και εσύ να «ανοίξεις» τα μαλλιά σου χωρίς να τα επιβαρύνεις με χημικά, τότε δεν έχεις παρά να ανοίξεις το ντουλάπι της κουζίνας σου (ναι, ναι πολύ καλά άκουσες) και να εφαρμόσεις κάποια από τις παρακάτω συνταγές…:

Συνταγή 1η: 2 κούπες αποσταγμένο ξύδι, 1 κούπα μέλι, ένα κουταλάκι ελαιόλαδο για ενυδάτωση και 1 κουταλάκι κανέλα που επίσης δρα ξανθυντικά. Κοιμήσου με το μίγμα στα μαλλιά σου και ξέβγαλέ το το πρωί.
Συνταγή 2η: Φτιάχνεις ένα χαμομήλι και αντί να το πιείς το εφαρμόζεις στα μαλλιά σου, τόσο απλό. Για καλύτερο αποτέλεσμα κάνε τη διαδικασία 2-3 φορές πριν λουστείς.
Συνταγή 3η: Η μαγειρική σόδα βοηθάει τα μαλλιά σου να καθαρίζουν από χημικά κατάλοιπα βαφών και προϊόντων κομμωτικής και αν χρησιμοποιείται σε τακτικά διαστήματα οδηγεί στο φυσικό ξάνοιγμα των μαλλιών. Με ένα προϊόν δύο ευεργετικά αποτελέσματα δηλαδή.
Συνταγή 4η: Πρόσθεσε κανέλα στο conditioner σου και πέρασε τα μαλλιά σου από τη ρίζα ως τις άκρες με το μίγμα. Άφησε το να δράσει για ολόκληρη τη νύχτα και ξέπλυνέ το το πρωί.
Συνταγή 5η: Ανακάτεψε 1 μέρος νερό με 6 μέρη ξύδι και άφησε το διάλυμα στα μαλλιά σου για τουλάχιστον 15 λεπτά.
Extra Tip: Το μηλόξυδο έχει καλύτερο αποτέλεσμα και μυρίζει πιο ωραία.
,

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια