Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Αύγουστος 2014

Το μεγάλο ωροσκόπιο του Αυγούστου!
Ο μήνας των αλλαγών και τα… μελτέμια του έρωτα
Καλωσορίζουμε έναν από τους πιο σπουδαίους μήνες της χρονιάς.
Ο Αύγουστος έρχεται γεμάτος από....

πλανητικές όψεις και αστρικές μετακινήσεις που δεν θα μας αφήσουν να πλήξουμε. Αν και έχει τη φήμη του κατεξοχήν μήνα των διακοπών, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα παντού! Και μέσα σε όλα, ο έρωτας που έχει κέφια, θα κάνει τα δικά του παιχνίδια!

Ερμής στον Λέοντα
Ο Ερμής περνά στο Λέοντα την 1η Αυγούστου και μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο θα πνέει ούριος άνεμος στις μετακινήσεις, αλλά και στη διασκέδαση για τους παραθεριστές. Την πρωτομηνιά το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού «κτυπά» τους σαθρούς δεσμούς, ενώ την ίδια μέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου λειτουργεί σαν «ναυαγοσώστης» στις σχέσεις.

Το… αδιαχώρητο στον Λέοντα
Τρεις πλανήτες, Ήλιος, Ερμής και Δίας στο ζώδιο του Λέοντα, μας προσκαλούν να αφήσουμε πίσω τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να απολαύσουμε την καλοκαιρινή περίοδο με χαλάρωση και αναψυχή. Η καλοκαιρινή ραστώνη διώχνει τις έγνοιες.

Τα παιχνίδια του Ερμή
Η φυγή από την πραγματικότητα και η ανάγκη για χαρά και για διασκέδαση γίνεται ακόμα πιο επιτακτική με το τετράγωνο Άρη-Δία και τη σύνοδο Ερμή-Δία στις 2/8, παρόλο που το τετράγωνο Ερμή-Άρη την επόμενη μέρα κάνει αισθητά τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι από μας.

Άρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα
Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 7/8, μας ωθεί να ξαναγίνουμε παιδιά και να βρούμε τη χαρά μέσα στα μικρά και απλά πράγματα της ζωής.

Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό
Η εναρμόνιση του Ερμή με τον Ουρανό στις 8 Αυγούστου, φέρνει ξαφνικές θετικές αλλαγές και εκπλήξεις, που βρίσκουν έφορο έδαφος να πραγματοποιηθούν με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 9 του μήνα. Απρόβλεπτες, αλλά ευχάριστες συναντήσεις στη διάρκεια μετακινήσεων και ταξιδιών, είναι μέσα στο πρόγραμμα μιας περιόδου, που φέρνει ακόμα και κεραυνοβόλους έρωτες, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του μήνα.

Το γεμάτο φεγγάρι του Αυγούστου
Η Πανσέληνος του Αυγούστου σχηματίζεται στις 10 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου με την αρνητική στάση του Κρόνου, αλλά και με τη θετική συμμετοχή του Ουρανού που «σώζει» από περίεργες καταστάσεις.

Αφροδίτη στον Λέοντα
Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 12 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ευνοεί ερωτικά αλλά και οικονομικά Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους, ενώ προσκαλεί όλα τα ζώδια σε ένα καλοκαιρινό ερωτικό ξεφάντωμα.

Ερμής στην Παρθένο
O Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις 15/8 μέχρι τις 2/9 και θα ευνοεί Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Λέοντα στις 18/8, συνεχίζει να μας ωθεί στον έρωτα και στην καλοπέραση. Το καλοκαιρινό πάρτι βρίσκεται στο αποκορύφωμά του!

Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα
Προσοχή σε εξαπατήσεις, αλλά και στα επικίνδυνα σπορ στη θάλασσα στις 19/8, με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα.

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Στις 21/8 ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Πρόκειται σίγουρα για μια θετική όψη, που όμως ευνοεί περισσότερο τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες και λιγότερο τα μακροβούτια. Τα κινητά αρχίζουν να χτυπάνε για δουλειές, που υπόσχονται όμως οικονομική κινητικότητα.

Η αυγουστιάτικη Νέα Σελήνη
Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου που σχηματίζεται στις 25 του μήνα και συνοδεύεται από αρμονικές όψεις του Ερμή με τον Άρη και τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Ουρανό, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για πολλούς και ιδιαίτερα για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς.

Τα τσαλίμια της Αφροδίτης
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού την ίδια μέρα, στις 25 του μήνα, φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, που περνούν από… αστυνομικό έλεγχο στις 26 Αυγούστου, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου.

…Και οι δύστροπες οψεις
Δώστε τόπο στην οργή στις 27 Αυγούστου, με το τετράγωνο Άρη-Αφροδίτης και προσέξτε για εξαπατήσεις στις 29/8 με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα.

Και πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις τα δώδεκα ζώδια, αλλά και τις προβλέψεις για τον Αύγουστο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια