Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ρούχα Φθινόπωρο 2014 Χειμώνας 2015

Οι τάσεις της μόδας στα ρούχα φθινόπωρο 2014 χειμώνας 2015 περιλαμβάνουν υπέροχα σύνολα και εξαιρετικά φορέματα.
Η πολύ μεγάλη ποικιλία στα σχέδια και χρώματα ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές.
Οι σχεδιαστές μόδας έχουν βάλει τα δυνατά τους και έχουν δημιουργήσει....

κυριολεκτικά υπέροχα ρούχα που προσδίδουν αίγλη, φινέτσα, λάμψη και μεγαλείο. Παράλληλα τονίζουν έντονα τα σημεία που πρέπει να τονίσουν, ενώ καμουφλάρουν αυτά που πρέπει να κρύψουν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τάσεις της μόδας στα ρούχα φθινόπωρο 2014 χειμώνας 2015. Τα ρούχα αυτά κάνουν την γυναίκα πιο ελκυστική και πιο όμορφη από ποτέ.
Ρούχα φθινόπωρο 2014 χειμώνας 2015 – Τάσεις μόδας
Τάση μόδας 1: Σχέδια εμπνευσμένα από την δεκαετία του 50
Αυτή η τάση κερδίζει έδαφος. Τα ρούχα που είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 50 και έχουν τη δική τους χαρακτηριστική γραμμή. Δαντέλες, αναδιπλώσεις, κυματιστά υφάσματα, υπερμεγέθεις ώμοι, κλασική γραμμή, ρετρό στιλ, κ.τ.λ. Τα ρούχα αυτά βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των σχεδιαστών.
Τάση μόδας 2: Πολύ κομψά μπαρόκ φορέματα
Άλλη μια Hot τάση της μόδας στα ρούχα φθινόπωρο 2014 χειμώνας 2015 είναι τα κομψά και χλιδάτα μπαρόκ φορέματα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και αρκετά εντυπωσιακό στιλ που έχει τις ρίζες του στο μακρινό παρελθόν. Υπέροχα υφάσματα όπως μετάξι, σατέν, ζακάρ, δαντέλες, κασμίρ, βελούδο και σιφόν προσδίδουν μια ιδιαίτερη υφή και λάμψη. Τα ρούχα διακοσμούνται με μεταλλικές λεπτομέρειες, πέρλες, φτερά, καθώς και διάφορα κοσμήματα.
Τάση μόδας 3: Αφηρημένη προσέγγιση
Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση του στιλ και της μόδας. Αυτό το αφηρημένο στιλ που συνδυάζει το φουτουριστικό με τον μινιμαλισμό προσδίδει μια ιδιαιτερότητα και κάνει τη γυναίκα να ξεχωρίζει. Τα ρούχα με αφηρημένη προσέγγιση κερδίζουν έδαφος για το φθινόπωρο του 2014 και το χειμώνα του 2015 και αποκτούν όλο και μεγαλύτερο κοινό. Τα ρούχα αυτά παντρεύουν το εκκεντρικό με το διακριτικό και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Τάση μόδας 4: Χαλαρό και άνετο στιλ
Πολλοί σχεδιαστές μόδας έχουν συμπεριλάβει στις συλλογές για τα ρούχα του φθινοπώρου του 2014 και του χειμώνα του 2014 ένα χαλαρό και άνετο στιλ. Πολλά από τα ρούχα τους μοιάζουν με πιτζάμες. Ο βασικός στόχος είναι τα ρούχα να είναι πολύ άνετα χωρίς βέβαια να χάνουν καθόλου από το στιλ και την κομψότητα που προσδίδουν. Τα ρούχα αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες με πιο ελεύθερο freestyle πνεύμα.
Τάση μόδας 5: Ρετρό της δεκαετίας του 80
Μια πολύ καλή εναλλακτική πρόταση στα ρούχα φθινόπωρο 2014 χειμώνας 2015 είναι η κομψότητα και το στιλ από το ρετρό της δεκαετίας του 80. Ρούχα γεμάτα αίγλη και μεγαλείο, προσδίδουν λάμψη και κάνουν τη γυναίκα να ακτινοβολεί. Τα ρούχα αυτά είτε έχουν λαμπερά υφάσματα, είτε διακοσμούνται με μεταλλικές διακοσμήσεις ή κοσμήματα.
Τάση μόδας 6: Έθνικ
Το στιλ αυτό έρχεται και φεύγει από τη μόδα κατά καιρούς. Για το φθινόπωρο του 2014 και το χειμώνα του 2015, τα έθνικ έχουν την τιμητική τους. Τα ρούχα αυτά είναι εμπνευσμένα από το στιλ κάθε γωνιάς της γης και συνδυάζουν άψογα το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Τα ρούχα αυτά είναι κατάλληλα για ένα συγκεκριμένο γυναικείο κοινό που αρέσκεται σε αυτό το είδος.
Τάση μόδας 7: Ρούχα εμπνευσμένα από την punk – rock
Τα ρούχα αυτά θεωρούνται άκρως ελκυστικά και προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στιλ δυναμισμού. Είναι εμπνευσμένα από την punk – rock εποχή και για αυτό το λόγο είναι κατάλληλα για γυναίκες που τους αρέσει αυτή η κατηγορία. Προσδίδουν έντονη θηλυκότητα, ενώ παράλληλα προσθέτουν μια ιδιαιτερότητα που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και στιλ.
Τάση μόδας 8: Το sporty στιλ
Το στιλ αυτό είναι μέσα στις τάσεις της μόδας στα ρούχα φθινόπωρο 2014 χειμώνας 2015. Αναφερόμαστε στα ρούχα που προσδίδουν ένα αθλητικό στιλ που είναι κατάλληλο για εξορμήσεις, βόλτες και αρκετό περπάτημα. Τα ρούχα αυτά χαρακτηρίζονται από την άνεση αλλά και από την κομψότητα. Είναι αρκετά διακριτικά αλλά και φινετσάτα.
Τάση μόδας 9: Ρούχα με μοτίβα
Πρόκειται για ρούχα με εκτυπώσεις σε διάφορα μοτίβα. Τετραγωνάκια, καρό, αφηρημένα σχέδια, γραμμές, κ.τ.λ. είναι διάφορα μοτίβα που ξεχωρίζουν. Τα ρούχα αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που αποφεύγουν τα μονότονα χρώματα όπως και για γυναίκες που θέλουν να τραβούν την προσοχή. Χαρακτηρίζονται από την κομψότητα και τη φινέτσα τους.
Τάση μόδας 10: Έντονα χρώματα
Μια από τις τάσεις τις μόδας στα ρούχα φθινόπωρο 2014 χειμώνας 2015 είναι τα έντονα χρώματα. Τα έντονα χρώματα σπάζουν τη μουντάδα και τη θαμπάδα του φθινοπώρου και του χειμώνα και διατηρούν τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα τους. Πρόκειται για ένα στιλ που είναι κατάλληλο για αισιόδοξες γυναίκες που βλέπουν τη ζωή από τη θετική της πλευρά.
Τάση μόδας 11: Πλεκτά και άνετα
Τα πλεκτά έρχονται στο προσκήνιο. Χαρακτηρίζονται από την άνεση, την πρακτικότητα και την κομψότητα. προσδίδουν στιλ, ενώ διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος στα επιθυμητά επίπεδα. Βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα και καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα γυναικών.
Τάση μόδας 12: Ρούχα με γούνα
Αναφερόμαστε στις γούνες ή στα ρούχα που είναι διακοσμημένα με γούνα. Τα ρούχα αυτά προσδίδουν αίγλη και μεγαλείο. Είναι κατάλληλα για γυναίκες με δυναμισμό και προσωπικότητα. Εκτός από το στιλ και την κομψότητα, τα ρούχα αυτά θα σας κρατήσουν ζεστές τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Τάση μόδας 13: Διαφανή υφάσματα
Τα διαφανή υφάσματα θεωρούνται εξαιρετικά ελκυστικά από τους αρσενικούς καθώς διεγείρουν τη φαντασία τους. Οι τάσεις της μόδας στα ρούχα φθινόπωρο 2014 χειμώνας 2015 περιλαμβάνουν πολλά διαφανή υφάσματα, τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Τάση μόδας 14: Μίντι φούστες
Οι μίντι φούστες δεν θεωρούνται προκλητικές, ενώ παράλληλα είναι αρκετά ελκυστικές. Πρόκειται για μια σταθερή αξία. Οι φούστες αυτές είναι πολύ χρήσιμες καθώς ταιριάζουν σε πολλές περιπτώσεις. Θα τις βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα.
Τάση μόδας 15: Jumpsuits και Coatdresses
Τα ρούχα αυτά έχουν πολύ άνετο και χαλαρό στιλ. Είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να συνδιάσουν την κομψότητα με την πρακτικότητα και την φινέτσα με την άνεση.
Τάση μόδας 16: Δερμάτινα
Τα δερμάτινα ρούχα είναι πάντα στη μόδα και όχι άδικα. Ίσως είναι από τα πιο ελκυστικά ρούχα, ενώ αποτελούν φετίχ για πολλούς άντρες. Τα δερμάτινα θα τα βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα.
Τάση μόδας 17: Μονόχρωμα ρούχα σε διάφορα χρώματα
Τα μονόχρωμα ρούχα σε διάφορα χρώματα και αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους. Το φαντασμαγορικό σμαραγδί, το αινιγματικό μαύρο, το φλογερό κόκκινο, οι υπέροχες παστέλ αποχρώσεις, κ.τ.λ. έρχονται στο προσκήνιο.
dynamikhgynaika i-diadromi.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια