Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δείτε video από τον τραυματισμό του Νεϊμάρ

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο για να μάθει τα νέα για τον Νεϊμάρ
Σοκ στη Βραζιλία! Τέλος ο Neymar!
Μουντιάλ τέλος για τον Νεϊμάρ, ο τραυματισμός του οποίου στη μέση στο παιχνίδι με την Κολομβία αποδείχτηκε....

εν τέλει σοβαρός.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ διακομίσθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κολομβία στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε μετά τον τραυματισμό που υπέστη από το χτύπημα του Σούνιγα με το γόνατο στη μέση.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ηγέτης της "σελεσάο" έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στο σπόνδυλο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η είδηση αυτή προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της Βραζιλίας, αφού ο Νεϊμάρ αποτελούσε όαση στις μέχρι τώρα κακές εμφανίσεις της Βραζιλίας και έδειχνε ότι μπορεί να βγάλει την ομάδα του από δύσκολες καταστάσεις.
Ο γιατρός της Βραζιλίας με σχετική δήλωσή του, τόνισε: "Ο τραυματισμός του Νεϊμαρ δεν είναι τόσο σοβαρός, από την άποψη ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη. Θα χρειαστεί ωστόσο να παραμείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του".
Θυμίζουμε πως από το ματς με τη Γερμανία για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα απουσιάσει και ο αρχηγός Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες για την αχρείαστη ενέργεια να καθυστερήσει τον γκολκίπερ Οσπίνα σ' ένα βολέ.
Πλέον ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του για την μεγάλη "μάχη" με τα "πάντσερ" αντιμετωπίζοντας μεγάλα προβλήματα, που καθιστούν το έργο του εξαιρετικά δύσκολο.


-

ΣΧΟΛΙΑ

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/7/14, 2:17 π.μ.

    Σιγα τον παιχτη, δεν ειδα να κανει τιποτα ιδιαιτερο σε αντιθεση με τον Messi και τον Robben.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/14, 1:28 μ.μ.

      ΠΑΣ ΚΑΛΑ ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ........................

      Διαγραφή
    2. A συμφωνω μαζι σου απολυτα Ανώνυμος6/7/14 - 1:28 μ.μ.

      Διαγραφή