Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Oι διακοπές στη ζωή μας...

Υπάρχουν όχι αποχρώσεις ενδείξεις,αλλά..ιατρικά συμπεράσματα γιατί είναι απαραίτητες οι διακοπές!!
Έρευνες απέδειξαν ότι η άδεια των εργαζομένων ωφελεί στην απόδοσή τους στη δουλειά.
Η πολιτεία συμφώνησε αφού όλες οι μετρήσεις αποδείκνυαν ότι χάρη στις διακοπές το κόστος των ασφαλιστικών ταμείων μειώνεται, μια που μειώνονται οι ασθένειες των εργαζομένων και παράλληλα αυξάνεται η απόδοσή τους στο διάστημα των εργάσιμων ημερών . πάρτε λοιπόν τον σάκο σας και ξαπλώστε κάτω από το πλατάνι.!!
Δεν το κάνετε μόνο για σας ,αλλά και επειδή σκέφτεστε το αφεντικό σας.......
Και συνεχίζω.....
Οι ψυχοσωματικές ασθένειες , οι πονοκέφαλοι ,οι πόνοι της πλάτης ,η υψηλή πίεση η παχυσαρκία ,η βουλιμία και η στεφανιαία νόσος της καρδιάς είναι μεταξύ των κινδύνων που καραδοκούν από την αδιάκοπη εργασία .
Οι διακοπές αποτελούν τονωτικό χάπι για την καρδιά. καθώς συμβάλλουν στη μείωση της υψηλής πίεσης ,ρίχνοντας τα επίπεδα των ορμονών του στρες , όπως η κορτιζόνη.
Οι φυσικές καμπύλες που δεσπόζουν στο φυσικό τοπίο και ο..ανοιχτός ορίζοντας βοηθούν το μυαλό να αποφορτιστεί και τα χρώματα της εξοχής βοηθούν τα μάτια να ξεκουραστούν .!!
Τώρα βέβαια γεννάται και το μέγα ερώτημα που θα βρούμε λεφτά για διακοπές??
Σε καμιά περίπτωση όμως μην υιοθετήσετε την παρότρυνση της προηγούμενης ...ανάρτησης... οι ωραίοι ..έχουν χρέη γιατί σαφώς και δεν ισχύει το ......της φυλακής τα σίδερα είναι για τους ..λεβέντες...

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΟΡΙΟ. ΤΙ Ένα άρρωστο άτομο, η ΕΕ ανισορροπίες ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή