Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κυριάκος, Κυριακή

(Κυριακή, Κυριάκος, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Σάντυ, Κίτσος, Ντομένικα, Ρία, Ύρια, Ια, Κυριακη, Κυριάκος, Κικη, Κικα, Κικιτσα, Κιτσα, Κορινα, Σαντυ, Κιτσος, Ντομενικα, Ρια, Υρια)

Κυριάκος, Κυριακή:
Αυτός που αναφέρεται, ανήκει στο Θεό. Καλοκάγαθος, με ωραίο χαμόγελο κι ευχάριστο παρουσιαστικό, ο Κυριάκος είναι αφοσιωμένος στην οικογένεια κι αυτό τον εμποδίζει να πετάξει με τα δικά του φτερά. Δραστήρια και πολύ νευρική, η Κυριακή έχει μεγάλη ανάγκη την αγάπη των γύρω της.
Κυριακή / Κική
Κυριακή, το όνομά σου προέρχεται από το επίθετο «κυριακός» που σημαίνει η ημέρα Του Κυρίου.
Αρκετές στιγμές στη ζωή σου έχεις βιώσει καταστάσεις που σου έχουν αποδείξει ότι έχεις προστασία και την τελευταία στιγμή, πάντα κάτι γίνεται που ξεφεύγεις από τον κίνδυνο.
Βάση της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα δραστήρια, αποφασιστική και με μεγάλο δυναμισμό.
Επικεντρώνεσαι στην πρόοδο και στην προσωπική σου εξέλιξη και η επιθυμία σου είναι να φτάσεις πολύ ψηλά και να ανεξαρτητοποιηθείς από όλους και από όλα.
Θέλεις να στέκεσαι γερά στα πόδια σου και να μην έχεις ανάγκη κανέναν.
Για αυτό στη ζωή σου θα δουλέψεις πολύ και από αρκετά νωρίς, προκειμένου να πετύχεις την ανεξαρτησία που επιθυμείς.
Παράλληλα στον ερωτικό τομέα, είσαι αρκετά σεξουαλική και τις περισσότερες φορές δεν συνδέεις το σεξ με το συναίσθημα.
Κυριάκος
Κυριάκο, το όνομά σου προέρχεται από το επίθετο «κυριακός» που σημαίνει η ημέρα Του Κυρίου. Αρκετές στιγμές στη ζωή σου έχεις βιώσει καταστάσεις που σου έχουν αποδείξει ότι έχεις προστασία και την τελευταία στιγμή, πάντα κάτι γίνεται που ξεφεύγεις από τον κίνδυνο. Βάση της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας φιλόδοξος που θέλεις στη ζωή σου να αποκτήσεις πλούτο, αλλά και κοινωνική καταξίωση. Η καριέρα σου είναι το Α και το Ω στη ζωή σου, γιατί σου αρέσει να δημιουργείς αλλά σου προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμείς προκειμένου να κάνεις κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Είσαι αρκετά δραστήριος, έχεις πολλά ενδιαφέροντα και σίγουρα το αγαπημένο σου χόμπι είναι το «σεξ» αφού είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή σου. Μέχρι να υπάρχει στη ζωή σου η επαγγελματική και οικονομική σταθερότητα, θα αρκείσαι σε σχέσεις ελεύθερες, καθαρά και μόνο ερωτικές, περιορίζοντας το συναίσθημά σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια