Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χώρισαν Κώστας Κόκλας – Κατερίνα Σούλη

Οι δύσκολες φάσεις στον γάμο του Κώστα Κόκλα και της Κατερίνας Σούλη φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να αντιετωπιστούν, παρά τις συστηματικές και επίμονες προσπάθειες, που έκαναν οι δύο τους κυρίως για χάρη του γιου τους, Δημήτρη.
Σύμφωνα με τη real....

πλέον ο Κώστας Κόκλας και η Κατερίνα Σούλη τραβούν χωριστούς δρόμους, με τον ηθοποιό να έχει βρει πια άλλο σπίτι, χωρίς να παραλείπει να τρέχει κοντά στον γιο του, τον οποίο λατρεύει.
Το διάστημα αυτό μάλιστα, που ο Κώστας Κόκλας δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρίσκεται μαζί του στο εξοχικό τους στη Ζάκυνθο και κερδίζει τον χαμένο χρόνο, μιας και δεν μπορούσε να είναι πλάι του λόγω του «μαραθωνίου» του από τα γυρίσματα της «Μοντέρνας οικογένειας», στις παραστάσεις του «Λαμπέτη» και του έργου «Άντρες έτοιμοι για όλα»! Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και λατρεύουν να περνάνε όσο περισσότερες ώρες γίνεται μαζί.
Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως αναφέρει το gossiptv ακούγονταν εδώ και μήνες φήμες περί κρίσης στον γάμο του ηθοποιού Kώστα Κόκλα και της συζύγου του, Κατερίνας Σούλη και ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και ο ίδιος με τη γυναίκα του αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους γκρίζα χρονικά διαστήματα…
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια