Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι δακρύβρεχτες ιστορίες ζωής στην εκπομπή της Τατιάνας

Οι κομπάρσοι παρουσιάζονται...ως δακρύβρεχτες ιστορίες ζωής στην εκπομπή της Τατιάνας !
"Τατιάνα, δεν περνάνε πια στον κόσμο οι Τατιανιές σου !"
Οι συνεργάτες της ψαρεύουν "πελάτες" για την εκπομπή "ΜΙΛΑ"
Σας παρουσιάζουμε...

...βιντεο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης. Ο "Ηλίας" που "γνώρισε τον έρωτα με μια παντρεμένη γυναίκα" κατά την Τάτι. Είναι κατά διαβολική σύμπτωση ο "Άκης" ο οποίος "συμπαραστάθηκε στο πρόβλημα του φίλου Δημήτρη" στις Οικογενειακές Ιστορίες του ALPHA....

Είναι εδώ και χρόνια γνωστό πως δουλεύει η τηλεοπτική πιάτσα, όταν οι εκπομπές "ξεμένουν" από θέματα καταφεύγουν στα διάφορα...κομπαρσάδικα, προκειμένου να καλύψουν τα κενά τους. Εκεί ο κομπάρσος πληρώνεται με διάφορα κριτήρια. Αλλα λεφτά θα ζητήσει το γραφείο για μια 25χρονη εντυπωσιακή παρουσία και άλλα για κάποιον μεσήλικα.
Πάντως με το σωστό τίμημα οι κομπάρσοι σου λένε ότι "ιστορία ζωής" θες....
Βέβαια υπάρχει και μια άλλη κατηγορία οι λεγόμενοι "επαγγελματίες θέματα εκπομπών". Άνθρωποι οι οποίοι ειδικά παλιότερα όταν η τηλεόραση είχε λεφτά και πλήρωνε είχαν πάρει αμπάριζα τις εκπομπές τέτοιου τύπου και μπορεί ένας πονεμένος να είχε παρελάσει από τα στούντιο των Μικρούτσικου, Σίας Λιαροπούλου (αλήθεια τι έγινε αυτή;), Ράνιας Θρασκιά, Αννίτας Πάνια, Τατιάνας Στεφανίδου, Άννας Δρούζα κ.ο.κ.
Αυτά τα παλιότερα χρόνια βέβαια. Όταν ακόμα υπήρχαν λεφτά στην τηλεόραση, αφού τώρα δεν υπάρχουν λεφτά ούτε καν για εκπομπές. Όσο για το γιατί δεν παρεμβαίνει το ΕΣΡ, γιατί απλά τέτοια αρχή ουσιαστικά...δεν υφίσταται.
Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε:

Βίντεο 1: Δείτε τον "Ηλία" στην εκπομπή της Τατιάνας (από το 1:22:20 και μετά):

Βίντεο 2: Δείτε τον ίδιο κομπάρσο ως "Άκη" στις Αληθινές Ιστορίες του ALPHA (από το 09:04 και μετά):

Αυτά για τις δακρύβρεχτες εκπομπές και το πόσο "αληθινές" είναι. Τώρα που έμαθες φίλε τηλεθεατή για τις "Τατιανιές" και πως εφαρμόζονται, πες μας...τι δεν καταλαβαίνεις;
πηγή
πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια