Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αλίκη, Μαρίνα, Μαρίνος, όνομα

ΑΛΙΚΗ (Αλίκη, Αλικη)
ΜΑΡΙΝΑ (Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρινα, Μαρινος)

Μαρίνα
Αγία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Θετική και πρακτική σε ορισμένους τομείς, εντελώς «εκτός πραγματικότητας» σε άλλους. Φοβάται τον έρωτα, γιατί δεν της αρέσει να μην ελέγχει τον εαυτό της. Γι' αυτό καταφεύγει συχνά σε «σίγουρες» λύσεις, που της χαρίζουν συναισθηματική ασφάλεια. Ανάλογα με τις διαθέσεις της είναι καλή, εξυπηρετική και γενναιόδωρη ή δύστροπη, είρων και ζηλιάρα.
Μαρίνος
Ήσυχος κι ευγενικός χαρακτήρας. Ο Μαρίνος είναι για όσους δεν τον ξέρουν πολύ κλειστός. Σοβαρός και συνεσταλμένος, δίνει προτεραιότητα στην οικογενειακή ευτυχία. Αγαπάει τη φύση, τα ζώα, τα παιδιά. Δεν είναι άνθρωπος που στη ζωή του παίρνει ρίσκα.
Αλίκη
Η κοκκινωπή! Υπεύθυνη και ακούραστη, αφιερώνει όλες τις δυνάμεις της για να πετύχει τους στόχους της, ιδιαίτερα αν εξυπηρετούν κάποιο ιδανικό. Έχει μαγνητική προσωπικότητα και ξέρει να επιβάλλεται. Δεν διακρίνεται για το χιούμορ της.
Μαρίνα:
Το όνομά σου προέρχεται από την Άγια Μαρίνα, που στην Ορθόδοξη Εκκλησία έχει ανακηρυχτεί η προστάτιδα των παιδιών. Έτσι λοιπόν δικαιολογείται και η μεγάλη αγάπη που έχεις και εσύ για τους μικρούς μπόμπιρες! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία ευχάριστη γυναίκα με πολύ εξωστρεφή προσωπικότητα και άνεση στο λόγο! Έχεις μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο, μπορείς να μεταδίδεις σκέψεις και ιδέες σου και μπορείς να εκφράζεσαι με τρόπο ξεχωριστό. Έχεις μεγάλη κλίση προς την τεχνολογία και σου αρέσει να έχεις πρώτη από όλους όλα τα νέα gadgets που κυκλοφορούν. Λατρεύεις τα ταξίδια, το διάβασμα και έχεις και καλλιτεχνικά ταλέντα. Έχεις πολλές δραστηριότητες και σου αρέσει να δοκιμάζεις πάντα και κάτι καινούριο. Ωστόσο η προσοχή σου αποσπάται πάρα πολύ εύκολα και χάνεις το ενδιαφέρον σου όταν κάτι γίνεται ρουτίνα.
Αλίκη
Αλίκη, το όνομά σου έχει γερμανικές ρίζες και προέρχεται από την λέξη adal που σημαίνει ευγενής! Το όνομά σου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κλασικό αριστούργημα της παιδικής Λογοτεχνίας «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» , το οποίο έγινε παγκόσμια επιτυχία και έγινε γνωστό και μέσα από τον κινηματογράφο αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Το όνομά σου φέρνει στο μυαλό την Εθνική μας στάρ «Αλίκη Βουγιουκλάκη» που με το ταλέντο της, το σκέρτσο και την τσαχπινιά της κατάφερε να μεγαλώσει και να διασκεδάσει ολόκληρες γενεές! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον λεξάριθμο το 6. Αυτό σημαίνει πως είσαι μία γλυκιά και φινετσάτη γυναίκα που σου αρέσει καλή ζωή, προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση και θέλεις στη ζωή σου να επικρατεί η αρμονία. Είσαι αρκετά κοινωνική, γίνεσαι αμέσως αγαπητή στους γύρω σου και όλοι θαυμάζουν την ηρεμία αλλά και την καλοπροαίρετη διάθεσή σου! Η διπλωματία είναι ένα από τα μεγάλα ατού σου, όμως η αναποφασιστικότητα και η ανασφάλειά σου, συχνά σε μπλέκουν σε μπελάδες.
Μαρίνος:
ήσυχος κι ευγενικός χαρακτήρας. Ο Μαρίνος είναι για όσους δεν τον ξέρουν πολύ κλειστός. Σοβαρός και συνεσταλμένος, δίνει προτεραιότητα στην οικογενειακή ευτυχία. Αγαπάει τη φύση, τα ζώα, τα παιδιά. Δεν είναι άνθρωπος που στη ζωή του παίρνει ρίσκα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια