Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαγδαληνή, Μαρκέλλα

Μαρκέλλα, Μάρκελλος
Όνομα πολύ διαδεδομένο στη Ρωμαϊκή εποχή, συναντάται και σε αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ανοιχτόκαρδη κι αθλητική η Μαρκέλλα έχει ένα χαρακτήρα που δεν κρύβει εκπλήξεις. Ο Μάρκελλος είναι λιγότερο αυθόρμητος, πιο εγωιστής και νάρκισσος. Συχνά έχει ωραία μάτια.
Μαγδαληνή
Μαθήτρια του Χριστού. Με τη γνησιότητα του χαρακτήρα της δημιουργεί πολλές συμπάθειες. Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της. Της αρέσει να θαυμάζει αυτόν που αγαπά. Συνήθως, δεν μπορεί να έχει προϊστάμενο πάνω απ' το κεφάλι της και γίνεται ελεύθερη επαγγελματίας. Λατρεύει τα ζώα και τα παιδιά.
Μαγδαληνή / Μάγδα
Μαγδαληνή, το όνομά σου προέρχεται από την Μαρία Μαγδαληνή, που ήταν μία από τις γυναίκες που ακολουθούσαν τον Ιησού και τους αποστόλους και βοηθούσαν στο έργο τους! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα δυναμικό και αποφασιστικό θηλυκό έτοιμο για όλα !!! Η παρουσία σου είναι καταπέλτης και έχεις έναν μοναδικό τρόπο να επιβάλλεσαι στους γύρω σου και να περνάει πάντα το δικό σου. Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες, να ηγείσαι και να έχεις εσύ τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο σε όλα! Δεν σου αρέσει να σε ζορίσουν και προτιμάς να λειτουργείς ελεύθερα, χωρίς όρια. Σου αρέσουν οι νέες εμπειρίες και θέλεις να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή. Η συμπεριφορά σου πολλές φορές μπορεί να γίνει ακραία και τολμηρή, άλλες πάλι στιγμές οι εκρήξεις εγωισμού και τα νεύρα σου, θα σε φέρουν σε μπελάδες.
Μαρκέλλα
Το όνομά σου έχει λατινικές ρίζες και προέρχεται από το όνομα Marcellus! Είσαι μία γυναίκα που σου αρέσει η πνευματική εξέλιξη, η γνώση και οι νέες εμπειρίες! Δεν σε νοιάζουν τα υλικά αγαθά, επικεντρώνεσαι στις συναισθηματικές ανάγκες, αυτές προσπαθείς να καλύπτεις δίνοντας την αγάπη σου στους γύρω σου, χωρίς να περιμένεις αντίκρισμα! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο τον αριθμό 1 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι αρκετά δυναμική και αποφασιστική! Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες, να εξυπηρετείς και πολλές φορές αναλαμβάνεις τα προβλήματα των γύρω σου σαν να είναι δικά σου, προκειμένου να τους αλαφρύνεις! Αρκετές στιγμές θυμώνεις εύκολα και λες λόγια που αργότερα μετανιώνεις!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια