Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Απεργούν οι ταχυδρόμοι στις 16 Ιουλίου

Tην προκήρυξη 24ωρης απεργίας την ερχόμενη Τετάρτη αποφάσισε το Σωματείο Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Αθήνας & Ν. Αττικής, διεκδικώντας την άμεση πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων.
Παράλληλα, το σωματείο εργαζομένων προειδοποιεί ότι....

σε περίπτωση που δεν επιλυθούν τα προβλήματα, θα προχωρήσει σε νέα τετραήμερη απεργία από 11 Αυγούστου έως και 14 Αυγούστου.
Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του, ζητά την άμεση διασφάλιση επιπλέον προσωπικού, χωρίς άλλες υπεκφυγές, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εύρυθμη λειτουργία του ταχυδρομείου. Επίσης, κατηγορεί τόσο τη διοίκηση των ΕΛΤΑ όσο και το αρμόδιο υπουργείο ότι «κωλυσιεργούν εδώ και μήνες, τη διαδικασία πρόσληψης 645 εποχικών υπαλλήλων (μερικής και πλήρους απασχόλησης- μέσω ΑΣΕΠ), με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι τομείς οι οποίοι δεν εξυπηρετούνται όπως προβλέπεται».
Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Η ανοχή στην κοροϊδία έχει τέλος. Η παραπλάνηση των εργαζομένων από τη Διοίκηση και ο ψεύτικος καθησυχασμός ότι τα προβλήματα θα λυθούν, έχουν πλέον ξεχειλίσει το ποτήρι την υπομονής μας. Τα προβλήματα στη λειτουργία του ταχυδρομείου είναι πολλά και έχουν σωρευθεί. Χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις».
Φ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια