Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διατροφικά tips απ' όλο τον κόσμο

Πώς να μην έρθετε σε μια δύσκολη θέση ενώ ταξιδεύετε ή όταν ασχολείται με ξένους την ώρα του φαγητού:

1.Στην Κίνα, δεν δείχνετε τα ξυλάκια σας στους ανθρώπους
2.Στην Κορέα δεν αρχίζετε να τρώτε μέχρι να αρχίσει το γεύμα ο μεγαλύτερος στο τραπέζι.
3.Χιλή, δεν τρώνε με τα χέρια ... Ποτέ ... ακόμη και πίτσα.
4.Στην Ιταλία, δεν ζητούν πρόσθετα τυρί. Αν το κάνετε, μπορείτε να προσβάλλετε τον σεφ.
5.Τανζανία, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάει για δείπνο 20 λεπτά αργότερα. Εάν πάτε νωρίς, θα προσβάλλετε τον οικοδεσπότη.
6. Στη Ρωσία κενά μπουκάλια βότκας θα πρέπει πάντα να υπάρχουν στο πάτωμα. Αν τα επιστρέψτε στο ράφι θεωρείται ως κακός οιωνός.
7. Ιαπωνία, δεν πρέπει να περάσετε τρόφιμα σε άλλον με chopsticks, επειδή οι ράβδοι που χρησιμοποιούνται για να μεταφερθούν τα οστά του στην αποτέφρωση κηδεία και μετά τα χρησιμοποιούν για τη μεταφορά των τροφίμων θεωρείται ασέβεια.
8. Στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να γείρετε το μπολ της σούπας και το κουτάλι σούπας πρέπει επίσης να το γεμίζετε από εσάς προς το κέντρο του τραπεζιού.
9. Ρωσία, δεν γλείφουν το φαγητό από ένα μαχαίρι. Θεωρείται πολύ αγενής.
10.Στην Κίνα δεν θα πρέπει να κόψεις τα noodles από το πίατο σου κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Τα μακριά ζυμαρικά συμβολίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και η κοπή των noodles συμβολίζουν ... συντόμευση της ζωής.
11. Ινδονησία, στο γεύμα πάντα προσπαθούν να κρατήσουν και τα δύο χέρια πάνω στο τραπέζι.
12. Ιταλία, πάντα ευγενικά να αρνηθείς την πρώτη πρόσκληση για δείπνο. Όταν το πουν αναπόφευκτα για δεύτερη φορά - πάντα να δέχεσαι.
13. Τζαμάικα, άνθρωποι πιστεύουν ότι αν τα παιδιά τρώνε κοτόπουλο, πριν μάθουν να μιλούν, ποτέ δεν θα μάθουν να μιλούν. Έτσι, δεν τρέφονται τα μωρά με κοτόπουλο.
14. Νιγηρία, πίστευαν ότι τα παιδιά που τρώνε αυγά, γίνονται κλέφτες. Ως εκ τούτου, όπως και στην Τζαμάικα, να είστε προσεκτικοί με ό, τι έχετε να προσφέρετε στα παιδιά.
15. Γαλλία τρώτε αργά. Το βιαστικό θεωρείται αγένεια.
16. Ιαπωνία, δεν εγκαταλείπουν ποτέ τα ξυλάκια όρθια στο φαγητό. Συνήθως αυτό γίνεται από τις οικογένειες στο σπίτι τους ως προσφορά στους νεκρούς, αλλά στο εστιατόριο θεωρείται προσβολή για τον ιδιοκτήτη.
17. Την Ινδία, το Αφγανιστάν και σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο τρώνε το φαγητό, με το δεξί χέρι και όχι με το αριστερό. Το αριστερό χέρι χρησιμοποιείται για τον ατομικό καθαρισμό στην Ανατολή, έτσι ώστε η χρήση του για τα τρόφιμα θεωρείται ακάθαρτα.
18. Στη Γαλλία, δεν αφήνουν φαγητό στο πιάτο και να ζητήσεις ένα κουτί για τα περισσεύματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας αρέσει το φαγητό.
19. Στη Γερμανία, το μόνο αποδεκτό φαγητό που μπορείς να φας με τα δάχτυλά σου είναι το ψωμί.
20. Στο Καζακστάν όταν θα σερβίρετε το τσάι, θα βάλετε μόνο μισό φλιτζάνι. Μην ζητάτε περισσότερο, επειδή ένα πλήρες φλυτζάνι σημαίνει ότι θέλετε το κράτος να χαθεί.
21. Αζερμπαϊτζάν δεν χύνεις το αλάτι, καθώς θεωρείται ότι αυτό οδηγεί σε μια φιλονικία. Αν χυθεί το αλάτι, συνήθως πασπαλίζεις από πάνω με ζάχαρη για την αντιμετώπιση διαμάχης.
22. Αίγυπτος, δεν ζητούν αλατιέρα. Θα προσβάλλουν το μάγειρα.
23. Γαλλία ποτέ δεν μοιράζονται το λογαριασμό. Είτε πληρώνουν για τα πάντα, ή δεν πληρώνουν καθόλου. Όλα τα άλλα είναι ένα σημάδι υποτιμητικό.
24. Εσθονία, φροντίστε να φιλήστε το ψωμί που έπεσε στο έδαφος πριν το πετάξετε.
25. Στη Νότια Κορέα, όταν πίνετε κάτι, γυρίστε το κεφάλι σας και κοιτάξτε από την άλλη μεριά.
 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια