Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυμνάσου για Sex

Το πλήρες πρόγραμμα για να χτίσεις τους μυς που της αρέσει να χαϊδεύει.
Από τη μια, το σεξ είναι εύκολο.
Δεν χρειάζεται να είσαι παιδαράς για να τα καταφέρεις.
Ακόμα και οι....

φάλαινες πηδάνε.
Και όταν, μετά από μια ολόκληρη ζωή κακής διατροφής και ανύπαρκτης άσκησης, πέφτουν οι ρυθμοί σου, υπάρχει πάντα το μπλε χαπάκι.
Αυτό δεν σημαίνει ότι το σεξ δεν μπορεί να γίνει καλύτερο με λίγη προσπάθεια εκτός κρεβατοκάμαρας.
Αύξησε την αντοχή σου και το κλασικό μπες-βγες θα γίνει ολονύκτιο πάρτι.
Πρόσθεσε μυϊκή μάζα και θα σου ζητάει εκείνη να το κάνετε με ανοιχτά τα φώτα.
Και αν χτίσεις δύναμη και μυϊκή ισχύ, θα ανακαλύψεις ότι το σεξ καθέτως έχει μεγαλύτερη ποικιλία από τη γεωμετρία του Ευκλείδη.
Οι ασκήσεις και οι ιδέες για προπόνηση που ακολουθούν, από το γυμναστή Don Alessi, θα σε κάνουν καλύτερο αθλητή του σεξ και οι πρωτοποριακές στάσεις που βρήκαμε θα σου το αποδείξουν.
Αυτό σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για σένα και περισσότερη απόλαυση για εκείνη. » »

Ρούφα την
Αν το σεξ ήταν τεστ νοημοσύνης μπορεί να περιείχε αυτή την ερώτηση: μία προεξέχουσα αντρική κοιλιά είναι για τη γυναικεία λίμπιντο ό,τι:
α. Η βελόνα για το μπαλόνι.
β. Ενα διαλυμένο Lada για την αγωνιστική οδήγηση.
γ. Το γυναικείο μουστάκι για την αντρική libido.
δ. Ολα τα παραπάνω (σωστή απάντηση).

Μία άσκηση που σε βοηθάει να την κρύψεις είναι η γονατιστή σκούπα. Δυναμώνει το βαθύτερο κοιλιακό σου μυ (εν τω βάθει κοιλιακή στιβάδα), κάτι που σου επιτρέπει να σπρώξεις βαθύτερα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Κάνε την (ηλεκτρική) σκούπα.
Πέσε στα γόνατα. Εκπνέοντας, ρούφα την κοιλιά σου. Συγχρόνως, σφίξε τους μυς της λεκάνης σαν να έκοβες το κατούρημα στη μέση. Κράτησε αυτή τη θέση για 10-60 δευτερόλεπτα αναπνέοντας κανονικά. Ξεκουράσου για ένα λεπτό κι επανάλαβε. Κάνε 10 τέτοιες συσπάσεις ή κάν’ τις 5 λεπτά με τους μυς σφιγμένους.

Τώρα είσαι έτοιμος για: στάσεις με τη γυναίκα από πάνω. Δεν χρειάζεται να είσαι ξύπνιος για να εκτελέσεις τη βασική στάση γυναικείας κυριαρχίας, μπορείς πάντα να κοιμάσαι ανάσκελα, αλλά με καλύτερο έλεγχο των κοιλιακών σου, μπορείς να κάνεις αυτή την πιο ενεργητική παραλλαγή: εσύ γονατιστός, αυτή σε καβαλάει και οι δυο σας είστε περίπου πρόσωπο με πρόσωπο. »

Χαλάρωσε
Δεν χρειάζεται να είσαι και Ρωσίδα γυμνάστρια, αλλά όσο πιο ευέλικτος είσαι τόσο καλύτερα. Οι περισσότεροι άντρες έχουν δύσκαμπτους μυς στο μπροστινό μέρος της λεκάνης, αλλά η δυσκαμψία -οπουδήποτε στην περιοχή της λεκάνης- προκαλεί κράμπες στο σεξ - στην κυριολεξία. Η διάταση των μυών της λεκάνης, από γονατιστή θέση, διορθώνει το πρόβλημα.

Τώρα είσαι έτοιμος για: ένα ξεχωριστό μπάσιμο. Βάλ’ τη στα τέσσερα. Το οθωμανικό είναι, συνήθως, πιο ευχάριστο για τον άντρα, εκτός αν αυτή θέλει οπωσδήποτε να δει τηλεόραση. (Θυμήσου το την επόμενη φορά που θέλει να δει Fame Story.) Ομως, αν χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου -χαϊδεύοντας πράγματα που δεν βολεύει να πιάσεις σ’ αυτή τη στάση- θα κερδίσεις τον τίτλο του ευαίσθητου άντρα... »

Τα Βάρη στον Ωμο
Να σηκώνεις 150 κιλά στην πρέσα πάγκου είναι καλό πράγμα, αλλά δεν θα βελτιώσει τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι. Λίγο περισσότερη δύναμη και σταθερότητα σε ορισμένες μυϊκές ομάδες-κλειδιά βοηθούν ουσιαστικά. Οι πιέσεις ώμων με αλτήρα (όπως φαίνεται δεξιά) δυναμώνουν τους ώμους και τους τρικέφαλούς σου, ανοίγοντας το δρόμο για κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές του σεξουαλικού τετ α τετ. Σου προσδίδουν, επίσης, σταθερότητα στους ραχιαίους της βάσης της πλάτης σου, που ελέγχουν την περιστροφή των γοφών.

Τώρα είσαι έτοιμος για ΝΑ: κυριαρχήσεις στο επίπεδο της διείσδυσης. Δεν είναι κάτι που το συζητάς εύκολα στο γυμναστήριο με τους φίλους σου, αλλά μερικές γυναίκες γουστάρουν να αισθάνονται υποταγμένες. Αν η δική σου είναι τέτοια (και σου το έχει υπογράψει, για να μην έχεις τρεχάματα), δοκίμασε να κρατάς τα χέρια της πάνω από το κεφάλι σου κατά τη διάρκεια της πράξης.»

Στα Ορθια
Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στους έμπειρους και τους πρωτάρηδες είναι το δύσκολο σεξ. Δεν μπορείς να σηκώσεις μια γυναίκα από το έδαφος και να της πετάξεις τα μάτια έξω χωρίς (μεγάλη) δύναμη.

Ορίστε πόσο: όταν κάνεις σεξ στα όρθια, σπρώχνεις σηκώνοντας το μεγαλύτερο μέρος και του δικού της βάρους (στην πραγματικότητα, αν έκανες άλματα, με κάθε ώθηση θα σήκωνες το δικό της συν το δικό σου βάρος). Αυτό κι αν είναι βάρος. Πρέπει να είσαι όντως πολύ δυνατός για να το καταφέρεις αυτό και πρέπει να αντέχεις τόση δύναμη για να το συνεχίσεις, όσο πρέπει, ώστε να πετύχεις το χειροκρότημα. Η άρση θανάτου με ανοιχτή λαβή είναι κλασική άσκηση για ανάπτυξη δύναμης, για όσους ενδιαφέρονται για περίεργα κόλπα, γιατί δυναμώνει ραχιαίους, γλουτιαίους και δικέφαλους μηριαίους, μυς-κλειδιά για την κάθετη απόδοση.
menshealth.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια