Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Gay Ζώδια και Σεξ

Gay ζωδιακός και σεξουαλικές επιδόσεις
Εξερευνώντας την σεξουαλικότητα των ζωδίων θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πως συμπεριφέρονται οι άρρενες εκπρόσωποι των ζωδίων σε μια ομοφυλοφιλική σεξουαλική συνεύρεση, εάν είναι συνήθως ενεργητικοί, παθητικοί ή αν τους αρέσει να εναλλάσσονται οι ρόλοι, την ερωτική τους έκφραση σε κάθε περίπτωση καθώς και τις αγαπημένες στάσεις τους....: 
Κριός
Ένας gay Κριός είναι συνήθως top στο κρεβάτι.
Εγώ τελείωσα…

Top Κριός
Με έναν Top Κριό στο κρεβάτι σας, ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε τις σας περιμένει. Καλά θα κάνετε να μην τον «ανάβετε», αν δεν είστε απόλυτα έτοιμοι να δεχτείτε την ερωτική του ορμή! Θα ορμήσει επάνω σας και θα σας ξεσκίσει τα ρούχα, αφήνοντας σας σαστισμένους και άφωνους. Είναι σημαντική γι αυτόν η ερωτική επιβολή επάνω σας και τα αγαπημένα του ερωτικά παιχνίδια εκφράζονται μέσα από ρόλους master andslave. Εάν αφεθείτε στα χέρια του, θα σας οδηγήσει σε ερωτικά μονοπάτια που ποτέ μέχρι τώρα δεν φανταζόσασταν ότι θα μπορούσατε να εξερευνήσετε. Η αγαπημένη του στάση είναι η ιεραποστολική, σε ένα ξέφρενο και άγριο σεξ.

Bottom Κριός
Ένας bottom Κριός χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα άγριου αισθησιασμού, ξέφρενου πάθους και μια διάθεση για περιπέτεια. Γνωρίζει απόλυτα τι θέλει και το απαιτεί από σας. Άγριο και συχνό σεξ!!! Και από την θέση αυτή ο Κριός πρέπει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Συχνά είναι ερωτευμένος με τον έρωτα, την σεξουαλική δηλαδή πράξη, παρά με τον ερωτικό του σύντροφο. Απολαμβάνει σαδιστικά το να γαργαλάει τον ερωτικό του σύντροφο κατά την διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης, ενώ η αγαπημένη του στάση είναι στα τέσσερα, με τον σύντροφο του να στέκεται μπροστά του.

Ταύρος
Ένας gay Ταύρος έχει την τάση να είναι περισσότερο top στο κρεβάτι
Βλέπω, μυρίζω, γεύομαι, ακούω, πιάνω…

Top Ταύρος
Με έναν top Ταύρο μην περιμένετε να εμπλουτίσετε των κατάλογο των ερωτικών στάσεων που διαθέτετε. Είναι μάλλον κλασσικός στις στάσεις, αργός αλλά πολύ αισθησιακός και ήρεμος στο κρεβάτι, με περιορισμένη ποικιλία ερωτικών παιχνιδιών, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει τέλεια! Σημαντικό ρόλο στην ερωτική του επαφή και στα ατέλειωτα προκαταρκτικά παιχνίδια παίζει το στόμα και η γλώσσα. Ρόλο-κλειδί για ένα τέλειο κατά τον Ταύρο ερωτικό τετ-α-τετ διαδραματίζει το φιλί, που θα πρέπει να είναι παθιασμένο και έντονο. Αρέσκεται επίσης στο να δαγκώνει τον σύντροφό του στο πίσω μέρος του λαιμού.

Bottom Ταύρος
Ένας bottomΤαύρος απαιτεί από τον ερωτικό του σύντροφο τρυφερότητα και αισθησιασμό. Είναι απαιτητικοί εραστές και αφήνουν τους συντρόφους τους ξέπνοους, μέχρι να αντλήσουν την ικανοποίηση που θέλουν. Όσο αισθησιακοί και αν είναι όμως, μην αποτολμήσετε ακραία και παράτολμα κόλπα με έναν Ταύρο. Δεν θα έχετε καμία τύχη μαζί του… Μπορεί να διατρέξει με απίστευτη τέχνη από άκρη σε άκρη το κορμί σας, λατρεύοντας μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών σας, κάνοντας χρήση μόνο του στόματος και της γλώσσας, ενώ σε στιγμές ερωτικού παροξυσμού δεν λείπουν τα δαγκώματα. Οι ερωτογενείς ζώνες ενός Ταύρου είναι ο λαιμός, τα αυτιά και το σβέρκο.

Δίδυμος
Ερωτικά οι gay Δίδυμοι εναλλάσσονται στο κρεβάτι.
Ξέρω τι θέλω και θα το πάρω…

Top Δίδυμος
Οι topΔίδυμοι είναι ικανοί να δημιουργήσουν την κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα σχεδόν με οποιονδήποτε ερωτικό σύντροφο, μια και είναι μάστορες στο να υποδαυλίζουν το σωστό συναίσθημα την κατάλληλη στιγμή. Το στοματικό σεξ δεν είναι το αγαπημένο τους ερωτικό παιχνίδι, ωστόσο δεν περιφρονούν τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Δεν έχουν ντροπές και συστολές και κάνουν ξέφρενο σεξ σε άπλετο φως και, υπό ιδανικές συνθήκες, μπροστά σε καθρέφτη για να θαυμάζουν την τεχνική τους. Είναι λαλίστατοι εραστές και πάντοτε ξέρουν τι θέλει να ακούσει ο σύντροφός τους. Πέρα όμως από το ξέφρενο σεξ, είναι και γρήγοροι. Η ικανοποίηση του ερωτικού συντρόφου είναι δευτερεύουσας σημασίας… Οι ιδιαίτερα ερωτογενής ζώνη ενός Κριού είναι στην μέσα και άνω πλευρά των χεριών και μπράτσων.

Bottom Δίδυμος
Όσο επιθετικός και βιαστικός εραστής είναι ο ενεργητικός Δίδυμος, τόσο απαιτεί ηρεμία και ερωτισμό από τον εραστή του όταν είναι παθητικός. Στην ερωτική του επαφή αποζητάει την πρακτικότητα και τον ρομαντισμό και προκαλεί και καθοδηγεί τον ερωτικό του σύντροφο μέσα από λεκτικά παιχνίδια. Όντας bottom, εάν μπορεί να αποφύγει το στοματικό σεξ, το κάνει με μεγάλη χαρά. Ακόμη και αν ο σύντροφός του έχει την τάση για ελαφρά σαδομαζοχιστικά παιχνίδια δεν μπορεί να τον φέρει κανείς εύκολα σε δύσκολη θέση, μια και είναι επικεντρωμένος στον σκοπό του, που είναι πως θα αντλήσει την μέγιστη δυνατή ηδονή.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι περισσότερο bottomστο κρεβάτι
Σεξ, σεξ και πάλι σεξ

Top Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι καλός εραστής και γίνεται ακόμη καλύτερος όταν ο σύντροφός του τον ενθαρρύνει! Τα ερωτικά προκαταρκτικά μπορούν να ξεκινήσουν οπουδήποτε για έναν Καρκίνο και κάποια στιγμή ίσως να καταλήξετε και στο κρεβάτι. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο της κατάστασης και στα προκαταρκτικά παιχνίδια σημαντικό ρόλο παίζουν τα θαυματουργά δάχτυλα του! Πότε ορμητικοί και πότε αισθησιακοί, με συχνές και αναπάντεχες εναλλαγές, μπορούν να δώσουν τους καλύτερους οργασμούς στους ερωτικούς τους συντρόφους. Αγαπημένη τους στάση είναι οποιαδήποτε προκαλεί ερωτική διέγερση…

Bottom Καρκίνος
Ανταποδίδει το ερωτικό πάθος με θέρμη και τονώνει τον ερωτικό του σύντροφο για ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Είναι πολύ καλός ερωτικός σύντροφος και μπορεί να μην κάνει ποτέ το πρώτο βήμα στην σεξουαλική πράξη, ωστόσο ανταποκρίνεται με θέρμη στην πρόκληση. Ένας Καρκίνος μπορεί να γίνει σκλάβος του εραστή του, σκλάβος των ερωτικών απολαύσεων. Η αγαπημένη του στάση είναι στα τέσσερα, με τον σύντροφο του από πίσω. Σε εποχές σεξουαλικής ανομβρίας θα δείξει ιδιαίτερη αγάπη για την αυτοϊκανοποίηση…

Λέων
Ένας gay Λέων είναι συνήθως top στο κρεβάτι.
Ένας είναι ο βασιλιάς…

TopΛέων
Ένας top Λέων έχει ακόρεστη όρεξη για σεξ και αξιοσημείωτη διάρκεια! Στο ερωτικό παιχνίδι δεν ξέρει κανόνες, δεν σέβεται συμβάσεις, έρχεται και αλώνει τα πάντα. Ο ιδανικός σύντροφος του θα πρέπει να είναι υποχωρητικός και έτοιμος να ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία. Με το στοματικό σεξ δεν έχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να είναι εκείνος που απολαμβάνει τις υπηρεσίες του εραστή του. Θέλει να ακούει τον ερωτικό του σύντροφο να επιβεβαιώνει την ερωτική του υπεροχή. Όσο για την αγαπημένη του ερωτική στάση, ιδανική είναι αυτή που του θα του επιτρέπει να παρακολουθεί την δράση και τις αντιδράσεις του συντρόφου του.

Bottom Λέων
Ότι επιθυμεί ο bottom Λέων θα το διεκδικήσει και θα το πάρει. Είναι τεμπέλης και αφήσει τον ερωτικό του σύντροφο να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Προτιμά να απολαμβάνει και να θαυμάζει την ομορφιά του εραστή του! Ανταποκρίνεται όμως με πάθος στο ερωτικό παιχνίδι, ενώ κατά καιρούς η ερωτική του ένταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να παρασημοφορεί τον εραστή του με σημάδια, γρατσουνιές ή δαγκώματα.
Μόλις ικανοποιηθεί, επανακτά τον έλεγχο και το ερωτικό του ταίρι επανέρχεται στον ρόλο του απλού ακόλουθου…
Ακρόαση

Παρθένος
Ερωτικά οι gay Παρθένοι εναλλάσσονται στο κρεβάτι.
Να έπαιρνα και τις πιτζαμούλες μου μαζί μου;

Top Παρθένος
Ο top Παρθένος δεν είναι και ο πιο ευφάνταστος εραστής του ζωδιακού. Συνήθως είναι στην αρχή ντροπαλός και αν μπορεί, θα προσπαθήσει να αποφύγει να κάνει την πρώτη κίνηση. Αντί για οποιαδήποτε διερευνητική κίνηση θα προτιμήσει να ρωτήσει τον ερωτικό του σύντροφο για το πώς το κάνει και τι του αρέσει, ώστε να είναι βέβαιος ότι θα μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Και είναι διατεθειμένος να εργαστεί σκληρά προκειμένου να ικανοποιήσει τον εραστή του. Όσο μαζεμένος και ντροπαλός και αν σας φαίνεται, θα εκπλαγείτε αν μαθαίνατε ότι πίσω από κλειστές πόρτες απολαμβάνει δια μανίας την πορνογραφική του συλλογή! Οι ερωτογενείς του ζώνες εντοπίζονται στα άκρα του.

Bottom Παρθένος
Ένας bottom Παρθένος έχει απομυθοποιήσει πλήρως το σεξ και το έχει βάλει στην ζωή του στην σωστή του διάσταση! Σαν ένα αναγκαίο δηλαδή κακό που φέρνει μια σχέση… Του είναι αδιανόητη η κουβέντα που γίνεται παντού γύρω του για την σεξουαλική πράξη και ελπίζει κάποια στιγμή να βγει ο κόσμος από την πλάνη του. Προτιμά έναν ερωτικό σύντροφο που να τον περιμένει ιπποτικά μέχρι που να εξελιχθεί η σχέση σε τέτοιο βαθμό, που το σεξ θα είναι πια αναπόφευκτο. Μπορεί να τον ανάψει ερωτικά η χάρη και η μετριοφροσύνη του συντρόφου του και το αγαπημένο του ερωτικό παιχνίδι είναι ο αμοιβαίος αυνανισμός. Τώρα, αν έχει και κάποια στιγμή και μια δόση τιμωρίας το παιχνίδι, έφτασε στα ουράνια. Στην ουσία πάντως, δεν μπορεί να αφεθεί και να απολαύσει πραγματικά την σεξουαλική πράξη, αν το σχήμα δεν είναι πολυμελές…

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι περισσότερο bottom στο κρεβάτι
Σ αυτή τη στάση είμαι ωραίος;

Top Ζυγός
Ο top Ζυγός αποκλείεται να μην έχει μια kinky πλευρά. Συνήθως είναι ηδονοβλεψίας και για τον λόγο αυτό προτιμάει τα μεγαλύτερα ερωτικά σχήματα! Ο top Ζυγός δεν ενδιαφέρεται απλά για σεξ, θέλει όλο το πακέτο.
Του αρέσουν οι ερωτικοί σύντροφοι που είναι παιχνιδιάρηδες στο κρεβάτι αλλά και με καλή αίσθηση του χιούμορ στην παρέα. Έχουν την υπομονή, την επιμονή και την αντοχή που απαιτείται για να ικανοποιήσει περισσότερους του ενός, μην σας πω και περισσότερους των δύο εραστών ταυτόχρονα. Ανάβουν με την αίσθηση της σκληρής θηλής με επαφή με την πλάτη και τα οπίσθια τους…

Bottom Ζυγός
Για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ερωτικής συνεύρεσης για έναν bottom Ζυγό, θα πρέπει μέσα στο μυαλό του το θέμα να λάβει διαστάσεις δράματος…Θεωρούν ότι το κορμί τους πλάστηκε για να το θαυμάζει η ανθρωπότητα και γι αυτό και το επιδεικνύουν. Εάν καταφέρετε να πλησιάσετε έναν bottom Ζυγό με τον ενδεδειγμένο τρόπο, δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί σε τίποτε από ότι του ζητήσετε στο κρεβάτι. Η πρωκτική διείσδυση του προκαλεί επανωτούς εγκεφαλικούς οργασμούς! Δεν τον απασχολεί η ερωτική στάση, αρκεί οι γλουτοί του να είναι εκτεθειμένοι και να τους τιμάτε, όπως τους αξίζει…

Σκορπιός
Ένας gay Σκορπιός είναι συνήθως topστο κρεβάτι.
Πονάς; Πες μου ότι σου αρέσει;

Top Σκορπιός
Ο top Σκορπιός αποτελεί την επιτομή του λάγνου και ζωώδους εραστή! Απολαμβάνουν την ερωτική πράξη και μέσα από τον πόνο που προκαλούν στον σύντροφο τους με το δάγκωμα και το τσίμπημα των θηλών. Λατρεύουν να κάνουν σεξ στο φυσικό τους περιβάλλον, στο νερό, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια, είτε είναι ένα σκληρό τραπέζι, είτε είναι το πάτωμα, δεν θα πουν παρ όλα αυτά όχι στην αίσθηση του μεταξιού ή του σατέν. Δεν χρειάζεται παρά να τους αγγίξετε στο λαιμό ή τα αυτιά και να εφορμήσουν στον ερωτικό στίβο.

Bottom Σκορπιός
Είναι μάστορας στα ερωτικά παιχνίδια ο bottomΣκορπιός και γνωρίζει ότι τα προκαταρκτικά είναι σημαντικότερα από την ίδια την πράξη. Του αρέσει να πειραματίζεται και να ικανοποιεί την περιέργεια του. Εάν ενδιαφέρονται για κάποιον, δεν είναι δυνατό να του ξεφύγει χωρίς να τον ρίξουν στο κρεβάτι. Και όσο κύριος ήταν ντυμένος, άλλο τόσο πόρνος μπορεί να γίνει στην ερωτική πράξη. Είναι σημαντικό για έναν Σκορπιό να ελέγχει τον οργασμό του, και μέσα από την διατήρηση ή μη του ρυθμού να επηρεάζει και τον οργασμό του συντρόφου του. Αγαπημένα του φετίχ είναι τα λιπαντικά τζέλ, τα ερωτικά λάδια και οι δονητές.

Τοξότης
Ερωτικά οι gay Τοξότες εναλλάσσονται στο κρεβάτι.
Πάμε για δεύτερο γύρο;

Top Τοξότης
Ένας top Τοξότης σπάνια αφήνει μια έντονη ανάμνηση πίσω του. Δεν έχει αντοχή, είναι ανυπόμονος και ώσπου ο σύντροφός του να πάρει μπρος, αυτό καπνίζει ήδη… Είναι όμως ο εραστής που θα δοκιμάσει την καινούργια στάση που σκέφτηκε ή είδε σε εκείνη ταινία. Το ιδιαίτερο προσόν του Τοξότη ωστόσο είναι η ικανότητα του να προσφέρει ερωτικό μασάζ ασύγκριτης ευχαρίστησης στον σύντροφο του, τόσο με τα χέρια όσο και με την γλώσσα...

Bottom Τοξότης
Δοκιμάστε νέες στάσεις και έχετε κερδίσει την εκτίμηση από έναν bottom Τοξότη. Λατρεύουν το σεξ στην φύση και προκαλούν με τον δέοντα τρόπο τον σύντροφό τους. Μπορούν να προσφέρουν ατέλειωτη ερωτική ευχαρίστηση με τον στοματικό έρωτα και δεν τους ενοχλεί αν ο σύντροφός τους δεν καταφέρει να ελέγξει τον οργασμό του. Άλλωστε, σε λίγο θα τον έχουν ετοιμάσει για τον επόμενο γύρο… Αγαπημένες στάσεις δεν έχει. Αρκεί να είναι γυμνός και όλα είναι υπέροχα…

Αιγόκερως
Ένας gay Αιγόκερως είναι συνήθως bottom στο κρεβάτι.
Θέλωωωωω…

Top Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άνετα μαραθωνοδρόμοι στο κρεβάτι. Έχουν απίστευτη αντοχή! Είναι σε θέση να συνεχίζουν για ώρες, μέχρι που ο σύντροφος τους να ουρλιάξει από την ηδονή… Το σεξ είναι ότι καλύτερο μπορούν να συνεισφέρουν σε μια σχέση. Έχουν δαιμόνιο μυαλό όταν πρόκειται για την σεξουαλική τους απόλαυση και ιδίως όταν πρόκειται να ρίξουν το υποψήφιο θύμα. Είναι ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή της μέρας και της νύχτας, αρκεί ο σύντροφος τους να τους ελκύει. Αγαπημένες στάσεις ενός Αιγόκερου; Το πρωκτικό…δίνει ή παίρνει, ελάχιστη σημασία έχει…

Bottom Αιγόκερως
Για τον bottom Αιγόκερω τα περίεργα και περίτεχνα ερωτικά παιχνίδια ελάχιστη ρόλο παίζουν. Το μόνο που τον αφορά είναι η διάρκεια και η αντοχή του ερωτικού του συντρόφου. Στην ουσία είναι ο ιδανικός σύντροφος για πολλαπλούς οργασμούς! Δεν θα παραπονεθεί ποτέ. Μπορεί να ανάψει στο λεπτό και να απογειωθεί, επειδή όμως θέλει να είναι ο κυρίαρχος στο κρεβάτι, με τα πόδια του στα πλευρά του εραστή του μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Στην κορύφωση το σεξ γίνεται άγριο, με έναν παρατεταμένο οργασμό για έπαθλο!

Υδροχόος
Ένας gay Υδροχόος είναι συνήθως top στο κρεβάτι.
69.96.969

Top Υδροχόος
Ένας top Υδροχόος μπορεί να χρειαστεί ένα σκουντηματάκι μέχρι να πάρει μπρος, όταν όμως η μηχανή τεθεί σε λειτουργία τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά. Δεν θα βιαστούν να περάσουν στο κυρίως πιάτο. Θα απολαύσουν αργά και σχεδόν βασανιστικά για τον ερωτικό τους σύντροφο τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Πολλές φορές φέρνουν τον σύντροφο τους σε οργασμό πριν να είναι οι ίδιοι έτοιμοι, αλλά αυτό δεν τους δυσαρεστεί καθόλου. Αγαπημένη στάση ενός Υδροχόου: το 69, μια και έχει συνήθως διπλούς οργασμούς, έναν από το στόμα και έναν από τα γεννητικά όργανα… Άλλη προτίμηση: να είναι πίσω από τον εραστή του, ενώ αυτός γέρνει προς τα μπρος…

BottomΥδροχόος
Οι bottom Υδροχόοι θέλουν τον χρόνο τους για να πάρουν μπροστά. Όταν όμως ξυπνήσουν, όλα επιτρέπονται. Είναι εξαιρετικά ευφάνταστοι εραστές και θα πειραματιστούν σε κάθε πιθανή και απίθανη στάση, αρκεί αυτό να εξιτάρει τους συντρόφους τους. Είναι άτομα που εξιδανικεύουν την αγάπη, δίνουν τρυφερότητα και προσφέρουν το κορμί τους για την ευχαρίστηση των συντρόφων τους. Η αγαπημένη τους στάση είναι να είναι όρθιοι και ο αγαπημένος χώρος ερωτικής συνεύρεσης ότι έχει να κάνει με το υγρό στοιχείο.

Ιχθύς
Ερωτικά οι gay Ιχθείς εναλλάσσονται στο κρεβάτι
Ταμπού; Τι είναι αυτό;

Top Ιχθύς
Ο top Ιχθύς είναι ο εραστής που θα πάρει με την πρώτη τα ινία στο κρεβάτι. Κατά βάση είναι τεμπέλης και το ιδανικό του είναι να είναι καθισμένος σε ένα κάθισμα και ο εραστής του να κάνει όλη την δουλειά. Δεν έχουν αναστολές, δεν έχουν περιορισμούς, αρκεί να απολαμβάνουν στον έρωτα. Είναι σχεδόν εξαρτημένος από το σεξ, όπως και σε οτιδήποτε του δώσει την αίσθηση της απόλαυσης και απελευθέρωσης. Ιδανικό τους ταίρι είναι αυτό που έχει τεράστια λαχτάρα για σεξ και βέβαια θα δεχτεί να δουλέψει σκληρά για την ικανοποίηση του αφέντη…

Bottom Ιχθύς
Ο bottom Ιχθύς φαίνεται να ξέρει πάντοτε τι να πει την κατάλληλη στιγμή, τι να κάνει και πώς να το κάνει για να διεγείρει σεξουαλικά τον εραστή του. Είναι σεξουαλικά απόλυτα απελευθερωμένος και σπάνια δεν θα θελήσει να δοκιμάσει την στάση που του προτείνει ο ερωτικός του σύντροφος. Εάν δε οι φαντασιώσεις του Ιχθύ τύχει να συμπίπτουν με τον σύντροφο του, τα κρεβάτια παίρνουν φωτιά… Αγαπημένος χώρος για ένα ιδανικό κρεβάτι είναι ότι έχει σχέση με νερό, από το ντους ως και στρώματα νερού.
Φοίβος Χρυσοσπάθης - Αλίντα Κανάκη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια