Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο πιο πανούργος παιδοκτόνος όλων των εποχών!

Ο λόγος για τον Justin Harris, ίσως τον πιο σατανικό παιδοκτόνο όλων των εποχών, που στις 18 Ιουνίου εγκατέλειψε επί επτά ώρες τον μόλις 22 μηνών γιο του, Cooper, στο πίσω κάθισμα του SUV αυτοκινήτου του, κάτω από τον....

ήλιο και μια μέρα που η εξωτερική θερμοκρασία ξεπέρασε τους 33 βαθμούς, πράγμα που οδηγεί τους ειδικούς στο συμπέρασμα πως, μέσα στην καμπίνα του οχήματος, ίσως να έφτασαν ακόμη και τους 55 βαθμούς Κελσίου!
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ανθρωπόμορφο τέρας, επέλεξε έναν από τους πλέον βασανιστικούς θανάτους για το ίδιο του το παιδί, στην προσπάθειά του να εμφανίσει το στυγερό του έγκλημα ως ατύχημα.
Ωστόσο τον πρόδωσε το Google, που είχε καταγράψει πως τον τελευταίο καιρό ο Hurris είχε κάνει πάρα πολλές αναζητήσεις με θέμα τον θάνατο από θερμοπληξία, παιδιών μέσα σε αυτοκίνητο, ενώ επίσης πολλές φορές, στην ίδια μηχανή αναζήτησης, είχε υποβάλλει και το ερώτημα “πόση θερμοκρασία πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο για να πεθάνει ένα παιδί”.
Ήδη η Εισαγγελία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αλλά και της παιδικής κακοποίησης δευτέρου βαθμού.
.yahoo.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια