Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε

«Μέχρι πολύ πρόσφατα ζούσα την ευχαρίστηση της μίας βραδιάς. Όταν όμως γνωρίζεις το άλλο σου μισό, αλλάζεις. Κοντά στον γάμο δεν είχα φτάσει ποτέ. Αγαπώ όμως πολύ ένα κορίτσι, το οποίο γνωρίζω χρόνια, αλλά συναντηθήκαμε ερωτικά πρόσφατα. Θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της», είχε δηλώσει ο....

Κωνσταντίνος Μπογδανος ο οποίος κρατούσε μέχρι πρότινος πολύ καλά κρυμμένο το πιο γλυκό του μυστικό που αφορούσε την προσωπική του ζωή.
Σύμφωνα με τα παραπολιτικά, ο δημοσιογράφος παντρεύτηκε πρόσφατα με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του η οποία ακούει στο όνομα Τζίνα Μοσχολιού. Είναι και εκείνη δημοσιογράφος και όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο δημοσιογράφος γνωρίζονταν αρκετά χρόνια όμως πρόσφατα τους προέκυψε κάτι ερωτικό και αποφάσισαν να είναι μαζί. Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον γάμο τους δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως στενοί τους φίλοι υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι ετοιμάζει σύντομα και τον θρησκευτικό του γάμο.
 Τα παραπολιτικά έγραψαν σήμερα για τον κρυφό πολιτικό γάμο του Κωστα Μπογδάνου με την 29χρονη ραδιοφωνική παραγωγό και δημοσιογράφο Τζίνα Μοσχολιού. Να ζήσουν τα παιδιά και να ευτυχήσουν.
Δεν θα αναφερθώ καθόλου στον Κώστα. Αναζήτησα πληροφορίες για το κορίτσι αυτό το γοητευτικά απομακρό και έμαθα αρκετά απο την ίδια.
Η Τζίνα Μοσχολιού γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και είναι δημοσιογράφος.'
Μίλησε πριν δυο χρόνια στο Allu4fun και είπε πολλά. Τι γράψανε οι συνάδελφοι:
«Tην ακούτε κάθε μέρα από τη 1 μέχρι τις 2 στον Αθήνα 9.84. Εκτός από μια υπέροχη φωνή η Τζίνα Μοσχολιού έχει άποψη επί παντός επιστητού και την εκφράζει.
* Θα ακουστεί λίγο κλισέ για το πώς έγινα δημοσιογράφος, αλλά πραγματικά δεν ήθελα να κάνω τίποτε άλλο στη ζωή μου. Ποτέ δεν είχα φανταστεί κάτι άλλο. Όταν είσαι μικρός σε ρωτάνε τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις και εγώ πάντα έλεγα ότι θα γίνω δημοσιογράφος. Αυτό που έχει πλάκα είναι πως δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα έκανα ραδιόφωνο. Ξεκίνησα τη δουλειά από 18 χρονών. Πάντα έγραφα. Θεωρούσα ότι θα έκανα αυτήν τη δουλειά για να γράφω ιστορίες. Έτσι το σκεφτόμουν μικρή. Αλλά όλα μια ιστορία δεν είναι;
* Τώρα πλέον έχω γίνει πιο κυνική. Για μένα, όμως, η δημοσιογραφία παραμένει ένας τρόπος να αφηγείσαι μια ιστορία που μπορεί να έχει πολλές ανατροπές. Όλοι όσοι θέλουν τώρα να γίνουν δημοσιογράφοι πρέπει να αγαπούν πάρα πολύ αυτήν τη δουλειά. Πρέπει να ξυπνούν το πρωί και να δείχνουν ενδιαφέρουν στο τι γίνεται στον κόσμο. Να μπαίνουν στο ίντερνετ, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν ραδιόφωνο, να αξιολογούν τα πάντα. Πρέπει να έχουν τρέλα, να το ψάχνουν συνεχώς…
* Λόγω της φύσης της δουλειάς ενημερώνομαι από παντού. Από τα πολύ gossip μέχρι τα πολύ σοβαρά μέσα. Αλλά θέλει φίλτρο και κριτικό πνεύμα. Και βλέπεις τώρα με το διαδίκτυο αλλάζει η φύση του επαγγέλματος. Αν εξαιρέσεις τα σάιτ που συνδέονται με παλιά μέσα ενημέρωσης, όπως οι εφημερίδες τα υπόλοιπα πρέπει να τα αξιολογείς πολύ προσεκτικά. Συχνά αντί για μια είδηση μπορείς να διαβάσεις μια γραμμή που θέλουν να σου περάσουν ή να διαβάσεις ένα ψέμα. Πλέον τα σάιτ χρησιμοποιούνται πολύ στο πολιτικό παιχνίδι, όπως και τα social media. Εσύ, όμως, ως δημοσιογράφος πρέπει να επιδιώκεις ό,τι μεταδίδεις στην εκπομπή σου, στο μέσο σου να το έχεις επιβεβαιώσει. Έτσι κάνω στο ραδιόφωνο. Αν δε δίνω πρωτογενείς ειδήσεις, αποδίδω ονομαστικά το ποιος είπε μια είδηση, ποιο σάιτ την έγραψε κλπ.
* Είμαι πάρα πολύ τυχερή, που εργάζομαι σ’ ένα μέσο, όπου λόγω της φύσης του, αλλά τώρα και λόγω της επιλογής του ίδιου του σταθμού απολαμβάνω την ελευθερία της άποψης. Το φίλτρο και το μέτρο το έχω εγώ. Κάθε δημοσιογράφος έχει τις απόψεις του και μια γραμμή που ακολουθεί και αυτές οι διαφορές από τον έναν στον άλλο ακούγονται. Είναι ευδιάκριτες, ένα δείγμα ελευθερίας».

Ένα θα πώ μόνο… αν δεν ταιριάζανε!!!
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια