Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ

Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Γυναίκα Κριός: Η «αμαζόνα» 
Τη γυναίκα Κριό μπορείς εύκολα να τη ξεχωρίσεις από τον τρόπο που κινείται γύρω σου. Οι κινήσεις της είναι αποφασιστικές, γεμάτες αυτοπεποίθηση. Αυτό που τη διακρίνει είναι η φιλοδοξία και ο δυναμισμός της να ηγηθεί μίας ομάδας και να ξεχωρίσει στο πλήθος. Μία γυναίκα Κριός μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο σκληρές συνθήκες και να βγει αλώβητη. Δεν της αρέσουν οι πολλές κολακείες αλλά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ίχνος ρομαντισμού. Η καρδιά και η ψυχή της λαχταρούν για κάτι το διαφορετικό, για κάτι το μοναδικό που θα την συγκλονίσει. Μπορεί να φαίνεται σκληρή και ικανή να πετύχει τα πάντα , αλλά ποτέ δεν χάνει την κομψότητα και την άγρια ομορφιά της. Όσον αφορά τον τομέα του μακιγιάζ σαφώς δεν μπορούμε να φανταστούμε Κριαρίνα χωρίς κόκκινα. Αγαπημένα της χρώματα είναι το όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου, από το κόκκινο της φωτιάς μέχρι το βαθύ πορφυρό , το κίτρινο, το πορτοκαλί και το κεραμιδί. Για να αναδείξει το βλέμμα της μπορεί να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας σκιές σε απαλές παστέλ αποχρώσεις σε διάφορα χρώματα, όπως ανοιχτό καφέ, μπεζ, πράσινοενώ το βράδυ μπορεί να ταιριάξει μία σκούρα σκιά όπως ζεστό γκρι, ιριδίζον, καφέ με βαθύ κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Ρουζ της ταιριάζουν επίσης απαλοί τόνοι που αναδεικνύουν το φυσικό της χρώμα όπως ροδακινί ή πολύ απαλό ροζ ανάλογα βέβαια και με τις σκιές που έχει επιλέξει για τα μάτια. Μάσκαρα προτιμάει την κλασική εκδοχή που δίνει extra όγκο σε μαύρη απόχρωση. Φυσικά κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση!Κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι προτιμότερο ένα απαλό γλυκό κόκκινο που θα την φωτίζει ενώ το βράδυ μπορεί να το μετατρέψει σε πιο έντονο για περισσότερη λάμψη. Κλείνοντας να τονίσουμε ότι η καλύτερη και ασφαλής επιλογή είναι απαλές σκιές και ρουζ και έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη.
Κριός: Η γυναίκα «Μαχητής»
Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη, αποτελεί μία γυναίκα πειρασμό, η οποία δεν διστάζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Αγωνιστική, μαχητική και ένθερμη υπερασπίζεται με σθένος ότι της αξίζει και με σκοπό να το κατακτήσει. Είναι η γυναίκα της δράσης, της πρωτοβουλίας και αρκετά ετοιμοπόλεμη ή δυναμική. Αγαπά τη φύση , τα ζώα ,τα ταξίδια και ανήκει στους αθλητικούς τύπους γυναικών χωρίς να σημαίνει αυτό πως είναι ατημέλητη. Είναι πάντα κοκέτα και περιποιημένη με καλή αθλητική ένδυση. Μία γυναίκα για έναν άνδρα που δεν φοβάται, που δεν έχει ανασφάλειες. Εξωστρεφής και με έναν αρκετά μεγάλο φιλικό κύκλο, είναι αρκετά αγαπητή απλά λόγω της παρορμητικής της συμπεριφοράς καμιά φορά παρεξηγείται.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Γυναίκα Ταύρος: Η «πριγκίπισσα»του ζωδιακού
Μια γυναίκα Ταύρος ξέρει πάντα να ξεχωρίζει και να κλέβει τις εντυπώσεις χωρίς να φτάνει σε ακρότητες τόσο στο ντύσιμό της όσο και στον τρόπο που περιποιείται τον εαυτό της. Μία Ταυρίνα είναι λαμπερή, ελκυστική, με απίθανο ταμπεραμέντο και προσεγμένη εμφάνιση. Η προσωπικότητά της, ο δυναμισμός της και η συναισθηματική της αντοχή την κάνουν ακαταμάχητη στο ανδρικό φύλο. Είναι αρκετά θηλυκή και πώς να μην είναι άλλωστε σαν γνήσιο παιδί της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς , της Αφροδίτης. Αποφεύγει το κραυγαλέο και έντονο μακιγιάζ. Ξεχωρίζουν τα μεγάλα, όμορφα μάτια της που για να τα αναδείξει προτιμάει σκιές στο αγαπημένο της χρώμα, το πράσινο – σμαραγδί. Ο τέλειος συνδυασμός για τα μάτια της είναι ένα μολύβι ή eyeliner σε σκούρο πράσινο- κυπαρισσίκαι μία μαύρη μάσκαρα που δίνει πλούσιο όγκο στις ήδη εκπληκτικά μεγάλες βλεφαρίδες της. Της ταιριάζουν πολύ όμως και οι γήινες αποχρώσεις όπως το ανοιχτό μπεζ, το ανοιχτό καφέ, και το γλυκό χρώμα της καραμέλας κυρίως σε σκιές ματιών. Άλλες αγαπημένα της χρώματα είναι το τιρκουάζ, το γαλαζοπράσινο και τα πολύ ανοιχτά, φωτεινά ροζ. Ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με ρουζ σε ροδακινί – ανοιχτό καφέ χρώμα όταν χρησιμοποιεί καφέ, πράσινες σκιές ενώ τολμάει το girlpink ρουζ όταν χρησιμοποιεί σκιές σε γαλάζιες – τιρκουάζ, ροζ αποχρώσεις. Τέλος στα χείλη της ταιριάζουν τα πορτοκαλοκαφέκραγιόν, όπως το απαλό καραμελέ, τα λαμπερά γήινα καφέ, το κοραλλί καθώς και το δροσερό ροζ του τριαντάφυλλου σε lip – gloss ή ένα lip – butter με φρουτένιο άρωμα για extra λάμψη στα χείλη. Στις βραδινές της εξόδους μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν τόνο πιο έντονο σε όλες τις παραπάνω αποχρώσεις είτα στα μάτια είτα στα χείλη για να τονίσει ακόμα περισσότερα τα όμορφα, γλυκά χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Ταύρος: Η γυναίκα των «Αισθήσεων»
Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη, αποτελεί μια γυναίκα αισθησιακή, γήινη και αρκετά φιλήδονη. Ο έρωτας περνάει μέσα από τις 5 αισθήσεις της, είναι σταθερή, πιστή και έτοιμη να υπερασπιστεί ότι της ανήκει. Κτητική αλλά όχι υστερική καθώς ξέρει να βάζει όρια. Έχει δικές της σταθερές και αξίες ενώ είναι εκλεπτυσμένη, κομψή, φινετσάτη. Προτιμά τις γήινες αποχρώσεις και τα αρμονικά χρώματα, δεν είναι εκκεντρική. Τιμάει τον σύζυγό της ή εραστή της, αγαπάει την οικογενειακή ζωή , το καλό φαγητό και το καλό ποτό. Αποτελεί εξαιρετική μαγείρισσα. Μία γυναίκα για έναν άνδρα που αποζητάει την οικογενειακή θαλπωρή και την ασφάλεια. Σταθερή στις φιλίες και εκτιμάται από τον κύκλο της.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Γυναίκα Δίδυμος: Η «νεανική»
Η γυναίκα Δίδυμος ξεχωρίζει από το χάρισμα της να παραμένει για πάντα παιδί τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ψυχή. Θα την καταλάβεις από το χαμόγελο της, την αέρινη παρουσία, τον αυθορμητισμό της, τη ζωντάνια αλλά και την παιδικότητα που κρύβει μέσα της. Είναι γοητευτική, χαρούμενη, έξυπνη, αρκετά κοινωνική και εξωστρεφής και ευαίσθητη. Η γυναίκα Δίδυμος είναι κοκέτα, φιλάρεσκη και ενδιαφέρεται αρκετά για την εικόνα της. Στον τομέα της ομορφιάς τρελαίνεται να δοκιμάζει καινούριες τάσεις στο μακιγιάζ και νέα χτενίσματα – αυτό οφείλεται στην έμφυτη περιέργεια της. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι τα σπινθηροβόλα, γεμάτα σπιρτάδα μάτια της και δεν χρειάζεται παρά να τα τονίσει για να αναδείξει την πολύπλευρη προσωπικότητά της. Αγαπημένα χρώματα που μπορεί να χρησιμοποιήσεισε σκιές ματιών είναι το κίτρινο, το πορτοκαλί, το απαλό καλοκαιρινό τιρκουάζ, το ιριδίζον και τα γλυκά καφέ, συνδυάζοντας τα με ανάλογα μολύβια ματιών και μία αδιάβροχη (waterproof) μάσκαρα σε μαύρη απόχρωση. Τελειοποιεί το μακιγιάζ της με ρουζ σε απαλές, φωτεινές αποχρώσεις όπως πορτοκαλί, κοραλλί και το γλυκό τριανταφυλλί που αναδεικνύει τη ζωντάνια και την νεανικότητα της. Στα χείλη της ταιριάζουν κραγιόν και Lip – gloss σε δροσερά χρώματα όπως κοραλλί, φουξ, γλυκό ροζ και απαλό κόκκινο όπως το χρώμα της φράουλας.
Δίδυμος: Η γυναίκα της «Λογικής»
Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα οξυδερκή, έξυπνη, κοινωνική και αρκετά περίεργη. Δεν είναι σε καμία περίπτωση κουτσομπόλα, απλά θέλει να ενημερώνεται για ότι υπάρχει γύρω της. Είναι αρκετά επιπόλαιη συναισθηματικά, ασταθής, αρκετά επιφανειακή και με ροπή να φλερτάρει, χωρίς να «κερατώνει» φυσικά. Διπλωμάτισσα, εξαιρετικά ικανή στις δημόσιες σχέσεις. Έχει έναν μεγάλο φιλικό κύκλο και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Διαθέτει χιούμορ. Ακολουθεί ένα πιο ανάλαφρο ντύσιμο, αέρινο σε ανοιχτές αποχρώσεις ‘η αρκετά σπορ. Κάποιες φορές λέει κάτι χωρίς να το σκεφτεί και αυτό θίγει τον άλλον, χαρακτηρίζεται από έλλειψη τακτ.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Καρκίνος: H Γυναίκα της «Νύχτας»
 Η γυναίκα Καρκίνος είναι ευαίσθητη, ευγενική και ρομαντική. Αποπνέει έναν αέρα θέρμης και τρυφερότητας, θηλυκότητας και ευγένειας. Είναι μία πολύ αισθησιακή και γλυκιά γυναίκα που χρειάζεται αγάπη και ασφάλεια. Η τρυφερότητα και το πάθος την διακατέχουν. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα υγρά της μάτια, που όταν τα κοιτάς νιώθεις ότι χάνεσαι και ταξιδεύεις στο βλέμμα της. Το χρώμα της είναι το χρώμα της θάλασσας. Γι ‘ αυτό ένα μακιγιάζ που της ταιριάζει απόλυτα είναι οι απαλές παστέλ αποχρώσεις σε γαλάζιο, μπλε και πράσινο για τον τονισμό των ματιών, με το ανάλογο μολύβι καθώς και μία έντονη μάσκαρα σε μαύρο χρώμα που θα κάνει τα μάτια της να μοιάζουν σαν μεγάλα πολύτιμα πετράδια. Παράλληλα μπορεί να τολμήσει και τις μεταλλικές αποχρώσεις, όπως ασημί, γκρι μεταλλιζέ, ιριδίζονσαν γνήσιο παιδί της Σελήνης. Της ταιριάζει πολύ και το φυσικό look, με ανοιχτές καφέ, μπεζ σκιές. Για να δείχνει ακόμα πιο ρομαντική χρησιμοποιεί ρουζ σε ροδακινί τόνους ή bronze και για τα χείλη προτιμάει φωτεινές αποχρώσεις όπως ροζ, κυρίως απαλό, τριανταφυλλί και τα ζεστά φουξ. Για να τονίσει ακόμα πιο πολύ τα χείλη της χρησιμοποιεί και δροσερά lip – gloss επίσης σε απαλούς ροζ τόνους τις πρωινές ώρες και λίγο πιο έντονους κατά τις βραδινές της εμφανίσεις.
Καρκίνος: Η γυναίκα της «Νύχτας»
Με κυβερνήτη τη Σελήνη έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα μυστήριο, έντονη, διαισθητική και αρκετά μαγευτική. ’Έχει πολλά πρόσωπα και αλλάζει εύκολα διαθέσεις. Αγαπά την οικογενειακή ζωή, είναι πιστή, θέλει να περιποιείται τον σύντροφό της και τα παιδιά της. Είναι ρομαντική, ευαίσθητη και ονειροπόλα ενώ μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δοτική και εκφραστική. Όταν πληγωθεί απομονώνεται και βγάζει το παγερό πρόσωπό της , αποφεύγει να εκφραστεί και να εκδηλωθεί. Πιστή στις φιλίες της , με δεδομένο κοινωνικό κ κύκλο και πάντα έτοιμη να περιποιηθεί τους φίλους της. Προσεγμένη στο ντύσιμο, κοκέτα και με αγάπη για την περιποίηση προσώπου και του σώματος. Εχθρεύεται όποιον απειλήσει τα κεκτημένα της, τον βάζει στην εξορία.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Γυναίκα Λέων: «Η Βασίλισσα»
Μία γυναίκα Λέων θα την ξεχωρίσεις εύκολα, αφού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το κέντρο της προσοχής παντού, όπου και αν βρεθεί. Είναι περήφανη, αξιοπρεπής, δυναμική, ευαίσθητη, γεμάτη ζωντάνια, εξυπνάδα, θηλυκότητα. Τα κύρια γνωρίσματα της είναι η κομψότητα, το στυλ, ο αισθησιασμός και η ομορφιά. Ξέρει να σέβεται, να αγαπάει με πάθος και να δίνεται. Αποτελεί έναν συνδυασμό ταλέντου, δύναμης και εξυπνάδας. Στον τομέα της ομορφιάς το σήμα κατατεθέν της είναι τα μαλλιά της, που είναι πάντα καλοχτενισμένα. Χτενίσματα πομπώδη και αριστοκρατικά της ταιριάζουν. Για να τονίσει τα μάτια της λατρεύει χρώματα όπως το χρυσοκίτρινο ,το πορτοκαλί – σαν παιδί του Ήλιου,μεταλλικές ιριδίζουσες αποχρώσεις και αποχρώσεις του πράσινου κυρίως. Χρησιμοποιεί μολύβι σε καφέ χρώμα, μαύρο και πράσινο eye – liner και μία μαύρη μάσκαρα αδιάβροχη ( waterproof) για να αποκτήσει το «γατίσιο» βλέμμα που τραβάει την προσοχή των άλλων πάνω της. Στο ρουζοι αποχρώσεις της είναι το κοραλλί, το πορτοκαλί – μπρονζέ και το χρυσό – καφέπου δίνει extra λάμψη στο πρόσωπό της. Τέλος στα χείλη της προτιμάει λαμπερά χρώματα για να αναδείξει τη λαμπερή προσωπικότητά της όπως το κόκκινο, το ζεστό καφέ, το κοραλλί – πορτοκαλί. Για ενυδάτωση χρησιμοποιεί lip – butter με άρωμα φρούτων και lip – gloss για να κάνει τα χείλη της ακαταμάχητα. Αποφεύγει γενικά στο μακιγιάζ τους διακριτικούς τόνους. Στις βραδινές της εξόδους προτιμάει τους πιο έντονους τόνους των παραπάνω χρωμάτων και λατρεύει τις αντιθέσεις.
Λέων: Η γυναίκα της «Πολυτέλειας»
Με κυβερνήτη τον Ήλιο έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα αυτόφωτη, λαμπερή , θερμή, φιλική, ζεστή και εκδηλωτική. Μεγαλόκαρδη και έτοιμη να σε αποθεώσει, στηρίζει κάθε επιλογή του συντρόφου της και είναι πολύ υπερήφανη για τις επιλογές της και τον εαυτό της. Αγέρωχη, πολλές φορές αυταρχική επιθυμεί την κολακεία και ρέπει προς τον ναρκισσισμό. Λατρεύει να προβάλλεται ή να την προβάλλεις. Είναι πιστή, σταθερή στις επιλογές της και υπερασπίζεται με σθένος και πάθος τα πιστεύω της . Λατρεύει την διασκέδαση, τους φίλους της και επιθυμεί τις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής. Θέλει να αναγνωρίζεται, να της κάνουν ακριβά δώρα ενώ παράλληλα κάνει με τη σειρά της πολυτελή δώρα καθώς είναι τεράστιας καρδιάς. Περιποιημένη, καλοντυμένη, προσεγμένη με ροπή στα φωτεινά και φανταχτερά χρώματα όπως πορτοκαλί, χρυσαφί ή κοραλλί.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Γυναίκα Παρθένος:
Η γυναίκα της «απλότητας»
Μία γυναίκα Παρθένο μπορείς εύκολα να την ξεχωρίσεις από την ευγενική και ευχάριστη έκφραση της και από την καλοσύνη, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια που την διακατέχουν. Περιποιείται με ιδιαίτερη προσοχή και σχολαστικότητα τον εαυτό της και δείχνει σημαντικό ενδιαφέρον στις λεπτομέρειες. Δείχνει προς τα έξω την εικόνα της λογικής, προσεκτικής και διακριτικής γυναίκας αλλά κατά βάθος είναι αρκετά αποφασιστική, ρομαντική με πολλές ευαισθησίες και εύθραυστη ως προς τα συναισθήματά της. Τα όμορφα μικρά συνήθως μάτια της, εκπέμπουν σπιρτάδα- πώς να μην το κάνουν άλλωστε με κυβερνήτη τον πλανήτη Ερμή. Σαν εκπρόσωπος της τριάδας των ζωδίων της γης, της ταιριάζουν απόλυτα γήινες αποχρώσεις. Προτιμάει σκιές ματιών σε χρώματα όπως τοπράσινο – λαδί, το καφέ του ξύλου, το φουντουκί, το ζεστό κίτρινο-μπεζ και γενικά κάθε γλυκιά ανοιχτή κατά βάση απόχρωση του καφέ. Ανάλογα μολύβια ματιών είναι σε χρώματα όπως μαύρο, καφέ, πράσινο και ίσως λίγο πιο τολμηρό μωβ σκούρο. Μάσκαρα προτιμάει την αδιάβροχη ( waterproof) σε καφέ, μαύρο και συγκεκριμένα αυτές που προσθέτουν extra όγκο για τονισμό των βλεφάρων. Το μακιγιάζ της ολοκληρώνεται με ρουζ επίσης σε γήινους τόνους, όπως πορτοκαλοκαφέ και ροδακινί που οδηγούν σε ένα πιο φυσικό – neutral μακιγιάζ. Τέλος για τα χείλη προτιμάει τα λαμπερά γήινα μπεζ – καφέ, τα κοραλλί – πορτοκαλί κραγιόν. Της αρέσουν επίσης και τα φωτεινά lip –gloss για περισσότερη λάμψη αλλά και τα lip – butter για extra ενυδάτωση. Σαν τελευταία σημείωση μπορούμε να πούμε ότι της αρέσει να παίζει με τις αντιθέσεις, δηλαδή να βάφει απαλά- διακριτικά τα χείλη και πιο έντονα τα μάτια ή και το αντίθετο – απαλοί τόνοι στα μάτια και έντονες αποχρώσεις στα χείλη.
Παρθένος: Η γυναίκα της «Απλότητας»
Με κυβερνήτη τον Ερμή είναι μία γυναίκα άκρως λογική, επικοινωνιακή, ρεαλίστρια και αρκετά ευέλικτη. Επικεντρώνεται στα απλά καθημερινά πράγματα , εκτιμάει την απλότητα , την λιτότητα και αντιπαθεί τα περίτεχνα και εξεζητημένα πράγματα. Εργατική και πάντα ενταγμένη στο εργατικό δυναμικό, έχει τη δική της άποψη, η οποία την χαρακτηρίζει ισχυρή, με άποψη και λόγο. Εκτιμήσιμη και υπολογίσιμη δύναμη κατέχει αξιώματα. Έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να δώσει ένα χέρι βοηθείας στους αδυνάτους. Λογική, εγκεφαλική με μία ροπή να ασκεί κριτική για όλα καταντάει γυναίκα ταλαιπωρία. Γλυκός πειρασμός ,αισθησιακή, πιστή με αρκετά μεγάλο κύκλο αλλά επιλεκτική στις ουσιαστικές της σχέσεις. Πιστή και όχι επιπόλαιη, ξέρει τι ζητάει σαν τις Hi-5. Αγαπά την τελειότητα, την καθαριότητα και χρώμα της? Το λευκό! Απλή, λιτή και απέριττη αλλά και απαιτητική είναι μία γυναίκα προορισμένη για δυνατούς άντρες.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Γυναίκα Ζυγός: Η «γοητευτική»
Η γυναίκα Ζυγός χαρακτηρίζεται από τους γοητευτικούς τρόπους, την κομψότητα, την θηλυκότητα και τη γοητεία που ασκεί στο αντίθετο φύλλο. Είναι αξιαγάπητη, διπλωμάτισσα, δίκαιη με σωστή κρίση, αισιόδοξη, διακριτική και αξιοπρεπής. Η κινητήριος δύναμη της είναι οι σχέσεις – προσωπικές, ερωτικές και φιλικές. Της αρέσει η αρμονία, η λεπτομέρεια και το καθαρό περιβάλλον. Αποφεύγει τους καυγάδες και αποζητά την ευχάριστη πλευρά της ζωής . Η γυναίκα Ζυγός είναι μία γυναίκα γεμάτη πλούσια και έντονα συναισθήματα, που μπορεί να δώσει στοργή και αφοσίωση. Το στοιχείο γοητείας της είναι τα εκφραστικά της μάτια. Γι’ αυτό δίνει ιδιαίτερη σημασία στο μακιγιάζ τους και στον τονισμό τους. Λατρεμένα της χρώματα είναιοι παστέλ αποχρώσεις του μπλε, του γαλάζιου – θαλασσί και του πράσινου. Συνδυάζοντας αυτές τις σκιές ματιών με σκούρο μπλε ή πράσινο eyeliner – μολύβι ματιών και με μία μάσκαρα σε μαύρη απόχρωση πραγματοποιεί το τέλειο μακιγιάζ για ένα έντονο, πλούσιο βλέμμα. Ακόμα ένα χρώμα που της ταιριάζει στα μάτια είναι το απαλό ροζ και το λιλά – βιολετί. Στα μάγουλα χρησιμοποιεί ρουζ σε αποχρώσεις του τριανταφυλλί και του ροζ. Τέλος στα χείλη προτιμάει κραγιόν σε ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί όπως το κοραλλί και απαλές αποχρώσεις του ροζ παλ – τριανταφυλλί. Επίσης για πιο λαμπερές εμφανίσεις μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω χρώματα σε πιο έντονους τόνους και να αντικαταστήσει τα ροζ κραγιόν με ένα απαλό, αισθησιακό κόκκινο.
Ζυγός: Η γυναίκα «Νάρκισσος»
Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα φινετσάτη, αεράτη, πρόσχαρη, κοινωνική και γοητευτική-συμπαθητική. Εκλεπτυσμένη και αρκετά αισθησιακή αντιπαθεί κάθε είδους διένεξη και ανοιχτή αντιπαράθεση, προσπαθεί να φέρει πάντοτε την ισορροπία και να εξωραΐσει τις διενέξεις. Συντροφική καθώς είναι δίνει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι «μαζί», συναναστρέφεται και κολακεύεται ιδιαιτέρως όταν υπολογίζεται η άποψή της, το γούστο της και η αισθητική της. Κομψή, περιποιημένη αλλά αρκετά αναποφάσιστη επιθυμεί το αρμονικό ντύσιμο, όχι το εκκεντρικό και θέλει να εκστασιάζει τους γύρω της. Κοινωνική, διπλωμάτης και πανέτοιμη να φέρει ισορροπίες και να μην κακοκαρδίσει κανέναν, κάποιες φορές αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παρεξηγείται. Εκτιμάει τους ωραίους τρόπους, τον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής και θέλει πίστη και αφοσίωση. Ιδανικό σύντροφος; Ο περιποιημένος, ο προσεγμένος, ο ισορροπιστής που εξυμνεί το «εμείς».
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Σκορπιός: H Γυναίκα « Μυστήριο»
Η ομορφιά μιας γυναίκας Σκορπιού είναι σαγηνευτική, μαγευτική, μυστηριώδης και άκρως μαγνητική. Ξέρει πώς να επιβάλλεται με έναν πολύ αισθησιακό, λάγνο τρόπο και να κινείται με αρκετή θηλυκότητα. Το κύριο χαρακτηριστικό του προσώπου της είναι τα μάτια της και κυρίως το βλέμμα της, που είναι τόσο έντονο που νομίζεις ότι μπορεί να δει τι κρύβεις στην ψυχή σου όταν σε κοιτάει. Γι ‘ αυτό και δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τονισμό των ματιών κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ. Έντονα, σκούρα χρώματα αναδεικνύουν το μυστήριο που την περιβάλλει. Αγαπημένα χρώματα: Το ροζ μπορντό και οι πλούσιες αποχρώσεις του κόκκινου, κυρίως του σκούρου κόκκινου, του μαύρου και του μωβ. Της ταιριάζουν απόλυτα τα Smokey – eyes , σε μαύρη ή και σκούρα πράσινη απόχρωση μαζί με μαύρο ή πράσινο μολύβι. Στα κραγιόν προτιμάει τα πολύ σκούρα όπως το αισθησιακό κόκκινο, συνδυασμένα με μαύρο ή πορφυρό βερνίκι νυχιών. Για εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας διαλέγει κάτι πιο φωτεινό όπως ανοιχτές μελί αποχρώσεις με ένα απαλό ρουζ σε ροδακινί τόνους και ένα ανάλογο φωτεινό lip – gloss.
Σκορπιός: Η γυναίκα «Μυστήριο»
Με κυβερνήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα πρόκληση. Δυναμική, πολεμική, εμπρηστική και πολύ έντονη σε συναισθήματα. Αντιπαθεί την μετριότητα, αναζητάει το απόλυτο, το τέλειο. Ιδιαίτερα ρομαντική, ευαίσθητη, αισθησιακή και ακόρεστα σεξουαλική φυγαδεύεται ή εμπλέκεται στα δίχτυα της και στα ακραία συναισθήματά της έτσι συγχέει τη αγάπη-τον ρομαντισμό με την σεξουαλικότητα. Φιλήδονη, γοητευτική, μυστηριώδης, αποπνέει σαγήνη και λαγνεία. Φαίνεται απρόσιτη αλλά καθώς φλερτάρει τα μάτια της στάζουν ακράτητο ερωτισμό και εκπέμπουν μηνύματα έρωτα. Πιστή και απαιτητική, αγαπάει και εξυψώνει τη σχέση της και τον σύντροφό της. Ντυμένη πάντοτε στην τσίτα, με τα πιο προκλητικά και παθιασμένα χρώματα, με βαθιά ντεκολτέ σκλαβώνει το αντικείμενο του πόθου της. Της αρμόζει ένας σύντροφος δυναμικός, δραστήριος, παθιάρης και με επιχειρηματικό δαιμόνιο. Θέλει να νιώθει τόσο υλική όσο και συναισθηματική ασφάλεια.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Γυναίκα Τοξότης: Η «Ατίθαση»
Μία γυναίκα Τοξότης θα σας σαγηνεύσει με τη γοητεία της και το φιλελεύθερο πνεύμα της. Είναι γενναιόδωρη, ειλικρινής, αισιόδοξη, ζωηρή και αεικίνητη. Η διάθεση για περιπέτεια και ταξίδια την κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή, καθώς είναι ανοιχτή στη γνώση και στις νέες ιδέες. Είναι μία ήρεμη, γλυκιά και γεμάτη ενθουσιασμό παρουσία. Αγαπάει την ελευθερία των κινήσεων και των σκέψεων. Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς το απρόβλεπτο και την πνευματική αναζήτηση. Είναι αρκετά ευαίσθητη, συναισθηματική και ενθουσιώδης για τη ζωή. Το χαρακτηριστικό που πρέπει κάθε γυναίκα Τοξότης να τονίζει είναι τα εκφραστικά, αστραφτερά μάτια της. Μπορεί να τα τονίσει με ένα μακιγιάζ σε smokey–eyes σε αποχρώσεις του μπλε, πράσινου και μωβ. Ο σωστός τονισμός των ματιών ολοκληρώνεται με το ανάλογο σε χρώμα μολύβι ματιών ή eye-liner και μία μαύρη μάσκαρα που δίνει extra όγκο στις βλεφαρίδες και κάνει το βλέμμα της να μαγνητίζει. Επίσης μπορεί να μείνει πιστή σε πιο διακριτικούς τόνους όπως σκιές σε μπεζ αποχρώσεις για πιο φυσικό look. Ρουζ χρησιμοποιεί χρώματα όπως το δροσερότριανταφυλλί και το χρυσαφί – πορτοκαλί. Στα κραγιόν της ταιριάζουντο ροζ, το φουξ, το μανταρινί – ζεστό πορτοκαλί και το κόκκινο της Βουργουνδίας για πιο σαγηνευτικό αποτέλεσμα, ανάλογα βέβαια και με το χρώμα της σκιάς που έχει επιλέξει για τα μάτια της. Επίσης είναι λάτρης των προϊόντων ενυδάτωσης και για τις βραδινές της εξορμήσεις χρησιμοποιεί τα παραπάνω χρώματα σε πιο ζωηρούς τόνους που δείχνουν την πολύπλευρη ιδιοσυγκρασία της και το πάθος της για τη ζωή.
Τοξότης: Η γυναίκα του «Ανικανοποίητου»
Με κυβερνήτη τον Δία έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα πληθωρική, δυναμική, αισιόδοξη που έχει στυλ και άποψη για τη ζωή. Είναι φιλελεύθερη, ανεξάρτητη, ανένταχτη με επιτυχίες στο αντίθετο φύλλο. Φιλοσοφεί τη ζωή και οτιδήποτε συμβαίνει γύρω της, αντιπαθεί τη ρουτίνα και τη στατικότητα. Επιδίδεται σε συζητήσεις και το καλό επικοινωνιακό κομμάτι είναι ένα από τα κριτήρια επιλογής συντρόφου για την Diva του ζωδιακού. Φεμινίστρια, ανένταχτη, επαναστατική και έτοιμη να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της μάχεται και διεκδικεί. Αγαπάει τη φύση, τα ζώα, τα ταξίδια και θέλει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και πολιτισμούς. Ανικανοποίητη καθώς είναι δεν διστάζει να πάρει τη σκυτάλη της ζωής στα χέρια της και να την φέρει στα δικά της μέτρα και σταθμά. Δεν δέχεται τους περιορισμούς και δεν ανέχεται την καταπίεση και έναν σύντροφο, ο οποίος θα προσπαθήσει να της επιβληθεί και να την απομακρύνει από τον φιλικό της κύκλο. Δεν είναι πολύ σταθερή και είναι επιρρεπής σε γλυκούς πειρασμούς….Μα την αμαρτωλή!!!
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Γυναίκα Αιγόκερως: Η «αεικίνητη»
Τη γυναίκα Αιγόκερω θα την ξεχωρίσεις αμέσως από την άψογη εμφάνιση , τη σεμνότητα και την εκλεκτική κομψότητα. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς εντύπωση προκαλεί το προσεγμένο ντύσιμο της, η επιβλητική στάση του σώματος της, η δυνατή- καθαρή φωνή και τα λαμπερά της μάτια. Αναζητά την αναγνώριση, την καταξίωση, το σεβασμό και την ασφάλεια ( υλική ή συναισθηματική) Έχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες της και σχεδόν πάντα τα καταφέρνει και φθάνει στην κορυφή. Στην ομορφιά τα πράγματα για τη γυναίκα αιγόκερω είναι απλά. Δίνει μεγάλη προσοχή στην περιποίηση και την ενυδάτωση. Θα ασχοληθεί με το καθημερινό της μακιγιάζ με επιμονή και σχολαστικότητα. Αρχίζοντας με τα μάτια θα προτιμήσει χρώματα κυρίως γήινα και ουδέτερα,όπως σκούρο καφέ –ορισμένες φορές και ανοιχτόχρωμο, γκρι, μολυβί και ίσως ένα απαλό τόνο του μωβ. Λατρεμένο της χρώμα το κυπαρισσί και το σκούρο μπλε που δίνουν βάθος στο βλέμμα της. Το βάψιμο των ματιών ολοκληρώνεται με ένα μαύρο ή καφέ , πράσινο ή μπλε μολύβι ανάλογα με το χρώμα της σκιάς και μία μάσκαρα σε καφέ, μαύρη απόχρωση που τονίζει τα λαμπερά της μάτια. Το μακιγιάζ της ολοκληρώνεταιμε ρουζ σε καθαρά γήινους τόνουςόπως καφέ και πορτοκαλί για πιο φωτεινό αποτέλεσμα. Τέλος για τα χείλη προτιμάει τα κραγιόν σε γήινες αποχρώσεις όπως απαλό μπεζ – καφέ,ψυχρό σκούρο καφέ, φουντουκί και σε πιο ανοιχτή απόχρωση το πορτοκαλοκαφέ και τολμάει ίσως και το κοραλλί. Της αρέσουν επίσης και τα lip – butter αφού λατρεύει την σωστή ενυδάτωση. Για τις βραδινές της εξόδους θα προτιμήσει σε όλα τα προϊόντα ομορφιάς τις ίδιες αποχρώσεις που αναφέραμε παραπάνω αλλά σε πιο έντονους τόνους για πιο λαμπερό αποτέλεσμα.
Αιγόκερως: Η γυναίκα της «Αξιοπρέπειας»
Με κυβερνήτη τον Κρόνο είναι η γυναίκα της σοφίας, της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας και της ωριμότητας. Φαίνεται ένα μεγάλο παγόβουνο, απρόσιτη και αρκετά σκληρή αλλά αυτό είναι μία ψευδαίσθηση. Έχει αρκετό συναίσθημα το οποίο καταφέρνει με επιτυχία να κρύψει πίσω από το Κρόνιο πέπλο της. Είναι προσεγμένη και πάντοτε ακολουθεί ένα απλό, λιτό, αξιοπρεπές στυλ αλλά με κάτι που θα την κάνει να ξεχωρίσει και θα αναδείξει την προσωπικότητά της. Εξαιρετική μητέρα-σύζυγος αλλά και καριερίστρια, φαίνεται πάντα ενταγμένη στο εργατικό δυναμικό και θέλει να είναι χρήσιμη. Υπερήφανη, ηθική και αξιοπρεπής ακολουθεί τη νόμιμη οδό και δεν συμβιβάζεται στην μετριότητα. Δεν συγχωρεί της ανοησία, τον υποκειμενισμό και την ανωριμότητα. Πιστή και πάντα έτοιμη να υπερασπιστεί ότι και όσους της ανήκουν. Προτιμάει τις γήινες αποχρώσεις.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Γυναίκα Υδροχόος: Η «πεταλούδα»
Μία γυναίκα Υδροχόος ξεχωρίζει για την πολυδιάστατη προσωπικότητά της, το θάρρος της γνώμης της και την ισχυρή της θέληση. Είναι ιδεαλίστρια, πρωτότυπη, τολμηρή, εκκεντρική και αναζητά την αλήθεια και την ζεστασιά. Η γυναίκα Υδροχόος μαγεύει τους άντρες με την ευφυΐα και τη μυστηριώδη γοητεία της. Έχει θετική και αισιόδοξη σκέψη και αγαπά έντονα , φιλελεύθερα. Είναι γυναίκα με άποψη, στυλ και η ειλικρίνεια είναι το χαρακτηριστικό που την κάνει δημοφιλή στις κοινωνικές της επαφές – παρέες. Στον τομέα της ομορφιάς η Υδροχόος δεν διστάζει να ξεφεύγει από το καθιερωμένο και να προβαίνει σε extreme εμφανίσεις. Καταφέρνει να αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά της, αφιερώνοντας σχετικά λίγο χρόνο. Σαν «επαναστάτρια», σαν παιδί του Ουρανού, για να προκαλέσει τους άλλους με το βλέμμα της θα προτιμήσει σκιέςσε αποχρώσεις του αγαπημένου της χρώματος, του μπλε, όπως γαλάζιο, θαλασσί, ουρανί, ελεκτρίκ, τιρκουάζ και έντονο πετρόλ.Άλλα χρώματα για τα μάτια της είναι το απαλό πράσινο παλ, το μωβ παστέλ και το βιολετί που εκφράζει τις πνευματικές της ικανότητες. Ο τονισμός των ματιών της ολοκληρώνεται με μολύβι σε χρώμα επίσης του μπλε και μάσκαρα σε μαύρη ή μπλε απόχρωση που δίνει extra όγκο στις βλεφαρίδες. Το ρουζ που ταιριάζει με τις μπλε και μωβ σκιές είναι σε ροζ τόνους.Τέλος για τα χείλη προτιμάει lipgloss και lip–butter για extra ενυδάτωση και λάμψη επίσης σε απαλούς ροζ τόνους. Κλείνοντας τις αρέσει να παίζει με τις αντιθέσεις και να δημιουργεί εκκεντρικές εμφανίσεις. Στις βραδινές της εξόδους μπορεί να ενισχύσει το μακιγιάζ της με προϊόντα λάμψης και χρησιμοποιώντας τα προαναφερθέντα χρώματα σε πιο έντονους τόνους.
Υδροχόος: «Η ανένταχτη»
Με κυβερνήτη τον Ουρανό είναι μία γυναίκα ανένταχτη, εκκεντρική, ανυπόταχτη και ατίθαση. Αντιπαθεί τους περιορισμούς, την καταπίεση, έχει υπερβολικές απαιτήσεις και πολεμάει κάθε μορφής συντηρητισμό αν και πολλές φορές η ίδια είναι συντηρητική. Άκρως επικοινωνιακή, με έναν κοινωνικό κύκλο εκτιμάται για την φιλία της και για την ιδεολογία της. Επαναστάτρια και πρωτεργάτρια, ικανή να ξεσηκώσει ένα κίνημα ή τις φίλες της. Ιδιαίτερα έξυπνη-εφευρετική-επινοητική αλλά οι ιδέες της είναι κάπως μη ρεαλιστικές έτσι δεν ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα. Ορίζει έννοιες γενικές και αφηρημένες όπως εκείνες της ελευθερίας, της φιλίας και του έρωτα. Στον έρωτα φαίνεται ψυχρή και απρόσιτη αλλά δεν είναι, έχει κρυμμένες ευαισθησίες που αν βρεις το κουμπί τους στις εκφράζει. Αναζητάει έναν σύντροφο φίλο και επιθυμεί την τέλεια επικοινωνία. Φαίνεται πιστή και σταθερή αλλά μην εκπλαγείτε αν σας ταρανδοποιήσει, θα είναι για αντίδραση. Είναι εκκεντρική στο ντύσιμο, προκλητική και λίγο ασυνδύαστη αλλά με μία νότα έξαλλης γοητείας και εκκεντρικότητας.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
Ιχθύς: H Γυναίκα του «Ονείρου»
Η γυναίκα Ιχθύς είναι μία γυναίκα γεμάτη γοητεία και θηλυκότητα που κάθε άνδρας νομίζεις ότι μπορεί να την ερωτευθεί. Είναι ελκυστική, ευάλωτη και υπερευαίσθητη. Έχει μία αισθησιακή, μαγευτική και παράλληλα ρομαντική ομορφιά. Τα στρόγγυλα της μάτια και το βαθύ της βλέμμα μαγνητίζουν τον καθένα γύρω της .Αγαπά και δίνεται στους πάντες. Τα χρώματα που της ταιριάζουν περισσότερο είναι οι υδάτινες αποχρώσεις, αφού κυρίαρχος πλανήτης της είναι ο μυστηριώδης θεός της θάλασσας Ποσειδώνας. Για να αναδείξει το τρυφερό βλέμμα της προτιμάει σκιές σε αποχρώσεις του γαλάζιου, του τιρκουάζ, του πράσινου της θάλασσας, του απαλού μωβ και του λιλά –βιολετί, που σε συνδυασμό με το ανάλογο σε χρώμα μολύβι ματιών και μία αδιάβροχη ( waterproof) μάσκαρα σε μαύρο ή μπλε δίνουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Τολμάει και τα προϊόντα λάμψης όπως shimmering πούδρες και αστραφτερές σκιές. Ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με ρουζ σε απαλό ροδακινί (peach) ή γλυκό ροζ που της χαρίζει επιπλέον αθωότητα. Στα χείλη της ταιριάζουν αποχρώσεις όπως το απαλό κόκκινο – ροζ της φράουλας, το απαλό πορτοκαλί, το τριανταφυλλί και γενικά δροσερά lip – gloss με άρωμα φρούτων. Στις βραδινές της εξόδους μπορεί να τονίσει τα χείλη της με έναν πιο έντονο τόνο όλων των παραπάνω αποχρώσεων.
Ιχθύς: Η γυναίκα του «Ονείρου»
Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα έχουμε μία γυναίκα ευαίσθητη, ρομαντική, ονειροπόλα που αντιπαθεί τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τη ρουτίνα. Αγαπάει με τον τρόπο της, μπορεί να μην το εκδηλώνει με λόγια αλλά εκφράζεται με τα μάτια, το άγγιγμα και τα ταξίδια. Είναι φιλεύσπλαχνη, μεγαλόκαρδη και έτοιμη να παρέχει αρωγή σε όσους είναι χαμένοι στον κόσμο της εξάρτησης. Το ντύσιμό της ποικίλει από απλό και άτσαλο μέχρι περιποιημένο και μοδάτο. Ξεχωρίζει για τις επιλογές στα υποδήματα και τα γυαλιά ηλίου. Θέλει μονίμως να ταξιδεύει είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, ονειροβατεί και δημιουργεί τον δικό της εξωπραγματικό χώρο. Έχει τάσης φυγής και μπορεί να γίνει άπιστη. Δύσκολα βρίσκει την αδελφή ψυχή της καθώς ονειρεύεται το ιδανικό και το ιδανικό για τα μέτρα της είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Αγαπάει τη φύση, τους υδροβιότοπους, τη θάλασσα και τη ζωή κοντά στο υδάτινο περιβάλλον.
Ζώδια – Ομορφιά και Μακιγιάζ Zodiac Signs – Beauty and Makeup
astroalximies.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια