Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Απόστολος, Τόλης, Αποστολία

Απόστολος, Τόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Αποστόλης
Μελίτων, Μελίτωνας, Μελίτος, Μελίτης

Απόστολος....:
αγγελιοφόρος του Θεού. Κοινωνικός και γλεντζές, ο Απόστολος λατρεύει τη ζωή και της απολαύσεις της. Του αρέσουν οι γυναίκες και το καλό φαγητό. Ευγενικός και πράος χαρακτήρας, δεν πηγαίνει στο βάθος των πραγμάτων.
Αποστόλης / Απόστολος / Τόλης
Απόστολος σημαίνει ο απεσταλμένος, ο πρεσβευτής ή αλλιώς ο «απεσταλμένος Του Θεού». Σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική γραμματεία, ο όρος «απόστολος» υποδήλωνε κάθε απεσταλμένο για την εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου σκοπού/αποστολής. Έτσι λοιπόν και εσύ φίλε μας Απόστολε, πρεσβεύεις ότι σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας επιβλητικός και με αρχηγικές τάσεις, που θέλεις να έχεις σε όλα την πρωτιά. Έχεις δυναμισμό, μεγάλη αποφασιστικότητα και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Δεν σου αρέσει να χάνεις, θέλεις πάντα να κερδίζεις και να υπερτερείς και δίνεις μεγάλες μάχες για να το πετύχεις αυτό. Ο εγωισμός σου είναι ένα από τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου.
Αποστολία / Λία
Αποστολία, το όνομά σου σημαίνει η απεσταλμένη, η πρεσβεύτρια ή αλλιώς η «απεσταλμένη Του Θεού». Σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική γραμματεία, ο όρος «απόστολος» από όπου προέρχεται το όνομά σου υποδήλωνε κάθε απεσταλμένο για την εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου σκοπού/αποστολής. Έτσι λοιπόν και εσύ φίλη μας Αποστολία, πρεσβεύεις ότι σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 4 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μια παραδοσιακή γυναίκα με συντηρητική σκέψη. Σέβεσαι και εκτιμάς την οικογένεια και το όνειρό σου είναι να καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα σταθερό οικογενειακό κλίμα. Επικεντρώνεσαι στην οικονομική εξασφάλισή σου και λειτουργείς πάντα με τρόπο λογικό και πρακτικό. Κάθε βήμα της ζωής σου είναι μελετημένο και απεχθάνεσαι την απερισκεψία και την ασυνέπεια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια