Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τέλειοι γλουτοί για το καλοκαίρι

Αναζητάς τον τρόπο για ανορθωμένους και καλοσχηματισμένους γλουτούς πριν πατήσεις το πόδι σου στην παραλία;
Θέλεις επιτέλους να φορέσεις στενό σορτσάκι, κολάν ή το νέο σου μαγιό γεμάτη αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος; Έχουμε tips για να το καταφέρεις!....:

TIPS ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ
Για καλύτερα αποτελέσματα διάβασε τις παρακάτω έξυπνες και πρακτικές συμβουλές!

1. Μην κρύβεις τον στόχο!
Ξέρω πως είναι δύσκολο για σένα να φορέσεις στενό σορτς ή κολάν όσο κάνεις γυμναστική. Ειδικά αν αισθάνεσαι πως οι γλουτοί δεν είναι και το πιο κολακευτικό σημείο πάνω σου. Άκου όμως και αυτό!
Με τα εφαρμοστά και άνετα ρούχα γυμναστικής, μπορείς να δεις τον στόχο –εν προκειμένω τους γλουτούς– και να έχεις μάρτυρα τα ίδια σου τα μάτια σε κάθε σύσπαση των μυών που σε φέρνει πιο κοντά σε ανορθωμένους γλουτούς και κατ' επέκταση εντυπωσιακά μαγιό το καλοκαίρι! Άσε που μέρα με την ημέρα, όσο μένεις πιστή στο πρόγραμμα, τα στενά σορτς σου αποδεικνύουν τη δουλειά που έχει γίνει!
2. Κάνε το τεστ των 30'' δευτερολέπτων
Είναι φορές που βιάζεσαι να τελειώσεις τη γυμναστική, να αποκτήσεις το τέλειο σώμα, να φορέσεις το σέξι μαγιό και τέλος να βγεις στην παραλία! Κατανοητό. ΑΠΟΛΥΤΑ κατανοητό. Θα χρησιμοποιήσω όμως εδώ μια έκφραση από μια παλιά ελληνική ταινία: “Σπεύδε, βραδέως”!
Πάρε το χρόνο σου και θα δεις πως 10'' δευτερόλεπτα παραπάνω σε κάθε άσκηση, μπορούν να σε γλιτώσουν από ώρες άσκοπης γυμναστικής.
Κάνε λοιπόν το τεστ!
Κράτησε το πόδι στο ψηλότερο σημείο αν πρόκειται για κλασικούς γλουτιαίους με άρση του ποδιού πίσω ή στο χαμηλότερο αν η άσκηση έχει καθίσματα για 30'' δευτερόλεπτα. Αυτό θα δώσει πιο έντονη σύσπαση στους γλουτούς και έτσι θα τονωθούν πιο αποτελεσματικά.
3. Οπλίσου με υπομονή
Το θέμα δεν είναι μόνο να κάνεις τις ασκήσεις, αλλά και να έχεις υπομονή. Ούτε το σώμα σου θα αλλάξει μέσα σε μια μέρα, αλλά ούτε και οι γλουτοί σου θα συνηθίσουν στη νέα-πιο fit κατάσταση από λεπτό σε λεπτό.
Γι' αυτό μην κάνεις τις επαναλήψεις σαν δαιμονισμένη για να ολοκληρώσεις το σετ. Μέτρησε από μέσα σου αργά ως το τρία όταν σηκώνεις το πόδι ψηλά και αντίστοιχα έως το τέσσερα όσο κατεβαίνεις και πάλι στην αρχική θέση. Έτσι δίνεις χρόνος στους μύες να δουλέψουν σωστά, εκμεταλλευόμενη στο maximum κάθε άσκηση.
4. Συνέχισε τη γυμναστική όσο περπατάς
Κι όταν δεν προλαβαίνεις τίποτα απ' όλα αυτά, τότε απλά περπάτησε έξυπνα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ακόμη και την ώρα που περπατάς μπορείς να γυμνάσεις τους γλουτούς σου αποτελεσματικά. Πώς;
Σε κάθε βήμα φρόντισε το πόδι που μένει πίσω να πατά καλά με τη φτέρνα στο έδαφος όσο περισσότερο μπορείς. Όταν πια πρέπει να σηκώσεις το πέλμα για να το φέρεις μπροστά, ανασήκωσε πρώτα τη φτέρνα και όχι όλο το πέλμα μαζί και όταν πατάς πια μόνο με τα δάκτυλα σπρώξε ώσπου να νιώσεις τους γλουτούς να συσπώνται. Κάνε το ίδιο σε κάθε βήμα και θα γυμνάζεσαι απλά περπατώντας!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια