Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βρέθηκε τι προκαλεί τα κρούσματα ζόμπι

Ποιος θα το φανταζόταν ότι κάποτε η γη θα ζούσε τον εφιάλτη της “νύχτας των ζωντανών νεκρών” και ότι ζόμπι θα τριγυρνούν στους δρόμους και θα τρώνε ανθρώπους;
Επικράτησε πανικός στις ΗΠΑ και οι κρατικές αρχές αναγκάστηκαν να βγάλουν μέχρι και ανακοίνωση....

σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει ιός που να μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, μετά το περιστατικό του Μαϊάμι.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Ρούντι Γιουτζίν έφυγε κανονικά το πρωί από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά, όμως λίγο αργότερα, βρέθηκε γυμνός, σε ένα δρόμο του Μαϊάμι να τρώει ζωντανό τον άστεγο Ρ. Πόπο.
Ακόμα και μετά την επέμβαση των αστυνομικών, ο Γιουτζίν δεν σταμάτησε να κατασπαράζει το πρόσωπο του άτυχου άνδρα, παρά μόνο όταν δέχθηκε την έκτη (!) σφαίρα από τους έντρομους αστυνομικούς. Ήδη όμως, είχε φάει το 75% του προσώπου του Πόπο. Περιστατικό “καρμπόν” έγινε και στο Σαν Αντόνιο, στις ΗΠΑ, την ίδια μέρα.

Μέρες αργότερα, ο πλανήτης σοκαρίστηκε από τον Canadian Psycho, Λούκα Μανιότα. Ο Μανιότα, που συνελήφθη στη Γερμανία, είχε τεμαχίσει, ασελγήσει, φάει σάρκες και ταχυδρομήσει ένα πόδι κι ένα χέρι του 33χρονου Κινέζου πρώην εραστή του, Ζουν Λι, στον πρωθυπουργό του Καναδά. Και μετά, το απόλυτο χάος. Στην Πενσιλβάνια, ένας άνδρας εισέβαλε σε μοναστήρι και, ως δαιμονισμένος, μαχαίρωσε τον ηγούμενο, ένας άλλος στην Ιντιάνα πήδηξε με ένα κοντάρι στη μέση της εθνικής οδού, μια γυναίκα στη Βιρτζίνια έκοψε τον εαυτό της σε δεκάδες κομμάτια (!) επειδή νόμιζε ότι κάτι περίεργο υπήρχε κάτω από το δέρμα της, όπως λένε οι New York Times. Δεκάδες περιστατικά απόλυτης τρέλας, κανιβαλισμού, άγριων επιθέσεων, συμπτωμάτων που μοιάζουν τρομακτικά με τα ζόμπι και απόλυτης παράνοιας. Από τις αρχές του 2012, στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί 3470 κλήσεις για τέτοια παρανοϊκά περιστατικά.

Τι συμβαίνει; Πρόκειται για ένα ναρκωτικό, το οποίο, όπως λένε οι Αμερικανοί γιατροί, προκαλεί συμπτώματα κανιβαλισμού και τάσεις παράνοιας και αυτοκτονίας. Οι αστυνομικές αρχές, διαπιστώνουν ότι το ναρκωτικό εξαπλώνεται με ραγδαία ταχύτητα σε όλη τη χώρα, αφού κοστίζει 25 ευρώ τα 50 mg και βρίσκεται… παντού.

Το ναρκωτικό είναι γνωστό ως “άλατα μπάνιου”, λόγω της υφής και της εμφάνισής τους (αυτός ήταν και ο λόγος που οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να τα εντοπίσουν, επειδή πίστευαν ότι ήταν… άλατα μπάνιου).

Οι νοσοκομειακοί γιατροί προειδοποιούν ότι το νέο ναρκωτικό -το οποίο κυκλοφορεί και με τα ονόματα Aura, Ivory Wave, Vanilla Sky -προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες στους χρήστες τους οποίους χρειάζονται πολλά άτομα για να τους ακινητοποιήσουν όταν αρχίσει η κρίση… Μάλιστα, σύμφωνα με γιατρούς, αστυνομικούς και αυτόπτες μάρτυρες, όταν ξεκινήσει η επίδραση του ναρκωτικού ο χρήστης δεν ηρεμεί ούτε με υψηλές δόσεις ηρεμιστικού, ούτε ακόμη με χτύπημα από πιστόλι αναισθητοποίησης!

Σε μερικές περιπτώσεις χρειάστηκε γενική αναισθησία για να ηρεμήσει ο ασθενής, ή στο πλέον ακραίο περιστατικό, έξι σφαίρες σε ζωτικά όργανα…
www.itabloid.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια