Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Υποδοχή ηρώων στο Αρακαζού - Αποθέωση από τα διεθνή ΜΜΕ

Με αψίδες νερού υποδέχτηκαν το αεροπλάνο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος οι Βραζιλιάνοι. Το αεροπλάνο που μετέφερε την Εθνική έφτασε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) στο Αρακαζού και στο αεροδρόμιο δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν τη γνωστή αψίδα νερού. 
Θερμή ήταν η υποδοχή των θριαμβευτών και στο ξενοδοχείο, όπου.... 

βρέθηκαν ακόμη και κάτοικοι από το Αρακαζού για να αποθεώσουν την ελληνική αποστολή, με τους Έλληνες διεθνείς να ζουν απίστευτες στιγμές δόξας. Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης οι Μανωλάς και Ταχτσίδης έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα πανηγυρίζοντας.
*Η ήττα από την εθνική Ελλάδας με 2-1 που σήμανε και τον αποκλεισμό της Ακτής Ελεφαντοστού από τους «16» του Μουντιάλ, έστειλε στο… σπίτι και τον προπονητή των «ελεφάντων» Σαμπρί Λαμουσί, καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος από τη στιγμή που η ομάδα του απέτυχε να πάρει την πρόκριση ολοκληρώνεται και η συνεργασία των δύο πλευρών.
Αποθέωση της Εθνικής Ελλάδος από τα διεθνή ΜΜΕ
Όλα τα ξένα Μέσα αναγνωρίζουν το δίκαιο της ελληνικής πρόκρισης και εκθειάζουν το πάθος των παικτών μας. Εστιάζουν κυρίως στον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε, δηλαδή χάρις στο πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Αναλυτικά:Gazzetta dello Sport (Ιταλία): «Έκπληξη κι ελληνικό θαύμα. Με πέναλτι του Σαμαρά ο Ντρογκμπά έμεινε εκτός»
Globo Esporte (Βραζιλία): «Μυθολογικό»
Ole (Αργεντινή): «Το ελληνικό θαύμα»
Record (Πορτογαλία): «Πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο Φερνάντο Σάντος στους ''16''»
Daily Mail (Αγγλία): «Η λέξη είναι Ελλάδα! Ο Σαμαράς έσπασε τις καρδιές των Ιβοριανών με ένα δραματικό πέναλτι την τελευταία στιγμή, που σφράγισε μία ιστορική πρόκριση στους "16"»
L; Equipe (Γαλλία) : "Οι Θεοί με την Ελλάδα"
ΒΒC: "Δραματική Πρόκριση της Ελλάδας
=

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια