Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καλωσορίζουμε την αντι-Wikipedia

Τα νέα για το online σύμπαν μας είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά, καθώς η καινούρια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια έχει βαλθεί να τα πει όλα σε μια πρόταση!
Η αντι-Wikipedia, κατά κόσμον TL;DR Wikipedia, συνοψίζει με ξεκαρδιστικό τρόπο τις ένδοξες πληροφορίες της....

περίφημης διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας, χωρώντας όλο το λεπτομερές πληροφοριακό περιεχόμενο της Wikipedia σε μία μόλις φράση.
Την ώρα λοιπόν που η Wikipedia μας βομβαρδίζει με όλες -μα όλες- τις λεπτομέρειες για το θέμα που ψάχνουμε, η TL;DR εκδοχή της έχει βαλθεί να κάνει το ακριβώς αντίθετο!
Και μπορεί να μην ενημερωνόμαστε για τα πάντα που έχουν και δεν έχουν γραφτεί για το λήμμα που ψάχνουμε, παίρνουμε όμως τη βασική ιδέα, γελάμε με την καρδιά μας, άσε που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άμεσα την πληροφορία στον πραγματικό κόσμο.
Έτσι, μαθαίνουμε ότι η «η Ελλάδα είναι το Ντιτρόιτ της Ευρώπης», «το βιογραφικό είναι η γραπτή περίληψη όλων των επαγγελματικών κατορθωμάτων που έχει κάποιος σκαρφιστεί», αλλά και το «Ναγκασάκι είναι το ιαπωνικό λιμάνι που ιδρύθηκε από τους Πορτογάλους στα τέλη του 16ου αιώνα και ξεϊδρύθηκε από τις ΗΠΑ στις 9 Αυγούστου 1945»!
Αλλά και για την τουαλέτα ο ορισμός παραείναι εύστοχος: «το τι είναι ή δεν είναι η τουαλέτα εξαρτάται από το πόσο μεθυσμένος είσαι»!

Ανεκτίμητο και ξεκαρδιστικό, το νέο blog του Tumblr, TL;DR Wikipedia, είναι εδώ για να κάνει την απόλυτη διαφορά στην ιντερνετική ενημέρωση...tampouloukia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια