Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τεστ: sex -λεφτά – έρωτας

Γίνε ο δικαστής σε αυτή τη μικρή ιστορία και ανακάλυψε τι σημαίνει για εσένα το sex, το χρήμα και ο έρωτας.
Ένα παντρεμένο ζευγάρι ζει στην μία όχθη ενός ποταμού. Η γυναίκα έχει εραστή, ο οποίος ζει στην απέναντι όχθη. Ο μόνος τόπος για....

να περάσει κανείς το ποτάμι, είναι να διασχίσει τη μοναδική γέφυρα που υπάρχει, ή να πληρώσει τον βαρκάρη.
Ο σύζυγος πρέπει να λείψει όλο το βράδυ σε μία μακρινή πόλη για επαγγελματικούς λόγους. Η γυναίκα τον παρακαλάει να την πάρει μαζί του. Ξέρει πως αν την αφήσει πίσω, θα υποκύψει στις σεξουαλικές της ορμές και θα τον απατήσει. Ο σύζυγος αρνείται κατηγορηματικά να την πάρει μαζί του, διότι θα τον εμποδίζει στη δουλειά του. Έτσι ο σύζυγος φεύγει μόνος του.
Εκείνο το βράδυ, η γυναίκα διασχίζει τη γέφυρα και περνά το βράδυ με τον εραστή της. Η γυναίκα φεύγει από τον εραστή τα χαράματα, διότι πρέπει να επιστρέψει πίσω πριν γυρίσει ο σύντροφός της. Ξεκινά να διασχίζει τη γέφυρα, αλλά βλέπει έναν δολοφόνο να την περιμένει στην άλλη πλευρά. Ξέρει πώς να προσπαθήσει να περάσει, ο δολοφόνος θα τη σκοτώσει. Έντρομη, επιστρέφει προς τα πίσω και ζητάει από τον βαρκάρη να την περάσει απέναντι. Τα χρήματα όμως δεν της φτάνουν, έτσι ο βαρκάρης αρνείται να την περάσει.
Η γυναίκα επιστρέφει πίσω στο σπίτι του εραστή της, του εξηγεί τη κατάσταση και του ζητάει να πληρώσει τον βαρκάρη. Ο εραστής αρνείται, λέγοντάς της πως είναι δικό της το φταίξιμο που έγιναν έτσι τα πράγματα. Έτσι, εκείνη αποφασίζει να τρέξει γρήγορα πάνω στη γέφυρα για να περάσει αλώβητη. Έρχεται αντιμέτωπη με τον δολοφόνο και εκείνος την σκοτώνει.
Υπάρχουν πέντε χαρακτήρες σε αυτή την ιστορία. Ξεκινήστε με τον χαρακτήρα που έφταιγε περισσότερο για το θάνατο της γυναίκας και τελειώστε με αυτόν που έφταιγε λιγότερο ή καθόλου. Ύστερα διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι αντιπροσωπεύουν οι επιλογές σας.
  • Βαρκάρης
  • Γυναίκα
  • Δολοφόνος
  • Εραστής
  • Σύζυγος
Αποτελέσματα sex, χρημα, ερωτας
Κάθε ένας από τους χαρακτήρες αντιπροσωπεύει και κάτι διαφορετικό.
  • Εραστής : σεξ
  • Γυναίκα : διασκέδαση
  • Δολοφόνος : λεφτά
  • Βαρκάρης : μαγεία ή τύχη
  • Σύζυγος : έρωτας
Η λίστα σας αποκαλύπτει την σειρά με την οποία σας ενδιαφέρουν τα πέντε αυτά χαρακτηριστικά και το πόσο σημαντικά είναι για τη ζωή σας. Αν πιστεύετε πως η γυναίκα ήταν περισσότερο υπεύθυνη, τότε η διασκέδαση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας. Καθώς ρίχνετε ευθύνες, στην πραγματικότητα εγκαταλείπετε το χαρακτηριστικό με το οποίο έχει σχέση ο κάθε χαρακτήρας. Έτσι, αν αποφασίσατε πως η γυναίκα είναι ο νούμερο ένα φταίχτης, τότε προδώσατε την διασκέδαση περισσότερο από το κάθε άλλο χαρακτηριστικό.
astro-live

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια