Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια στο γήπεδο!

Κριός : Τρομερά γρήγορος και τεχνίτης παίκτης αλλά τρομερά ατσούμπαλος. Μπορεί να φτάσει στη μικρή περιοχή και να πατήσει τα κορδόνια του ή σε περίπτωση που είναι τερματοφύλακας να κοπανήσει στο δοκάρι. Σε περίπτωση που προπονεί θυμίζει κράμα Γιάννη Ιωαννίδη – Άγγελου Αναστασιάδη… Οι βρισιές στο γήπεδο και οι τσακωμοί με την εξέδρα, συνήθης φαινόμενο....

Ταύρος : Απλά δεν του κάνει η μπάλα. Περισσότερες πιθανότητες έχετε να τον δείτε στην εξέδρα να τρώει πατατάκια αν και μπορεί να βαρεθεί στο δρόμο και να γυρίσει πίσω. Ω ναι τερματοφύλακας η θέση που του ταιριάζει και εάν παίξει μέσα θα είναι τόσο αργός που θα θυμίζει τη κοιλιά του Ραμπεσαντρατανά…
Δίδυμοι : Απλώς πρήζει ούμπαλα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κατέχει θέση παίχτη αλλά προπονητή ή σπορκάστερ μπερδεύοντας ονόματα και καταστάσεις δείχνοντας μεγάλη συμπάθεια στους Βερνίκο – Ίβιτσα Όσιμ και Μανόλο Μαυρομάτη.
Καρκίνος : Πού πάτε γλυκούλια μου; Γούτσου γούτσου! Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να σωριάζονται και να μη ξανασηκώνονται μέχρι ο ρέφερι να σφυρίξει το τέλος αλλά τα γλυκούλια μας με την πρώτη κλωτσιά που θα λάβουν θα κλαίνε!
Λέων : Τα λιονταράκια μας δε μπορούν να παίξουν μπάλα εάν κατά την έξοδο από τη φυσούνα τους επευφημεί όλο το στάδιο. Είναι αυτοί που μετά από τον αγώνα πάνε στο πρες ρουμ για να πάρουν τη δόξα από τις κάμερες… Μέσα στο χορτάρι απλά τσιρίζουν στους άλλους για μια πάσα επειδή την τελευταία φορά που δεχτήκαν πάσα διένυσαν όλη την απόσταση προς το τέρμα με μπιλάκια.
Παρθένος : Εάν το χορτάρι δεν είναι κουρεμένο καλά, η φανέλα φρεσκοσιδερωμένη ε τότε στο γήπεδο δεν μπορούν να μπούνε. Το χειρότερο μεν είναι όταν κάθονται στον πάγκο! Καθαρίζουν τη θέση τους πριν καθίσουν, οι πετσέτες σιδερωμένες και τα Powerade παγωμένα και πολλοί εάν γίνουν προπονητές τους κατηγορούν για αναχρονισμό και τελειομανία. Ο Ρεχάγκελ είναι Παρθένος.
Ζυγός : Μπορεί να του βγάλεις τέλεια πάσα και να ναι φάτσα με το τέρμα… Ε δεν υπάρχει περίπτωση να μπει γκολ. Ο Ζυγός πρέπει να αποφασίσει για εάν θα βάλει φάλτσο, εάν θα ρίξει με το μυτάκι, εάν θα περάσει ο τερματοφύλακας. Και όταν αποφασίσει η μπάλα θα παίζεται στη δική του περιοχή. Του ταιριάζει καλύτερα η διαιτησία.
Σκόρπιος : Απλά τη γάμησες όταν του κανείς σκληρό φάουλ. Με όποιον τρόπο, ύπουλο και μη μπορεί να σε κυνηγάει να σε σκοτώσει και στο 90 + περίπου να φύγεις από το γήπεδο με ρήξη χιαστών. Το χειρότερο; Το αθώο βλέμμα του μπορεί να αποπροσανατολίσει τον διαιτητή. Αποτυχημένη περίπτωση ο ξυλοκόπος Ματεράτσι!
Τοξότης : Υπερεκτιμημένος παίκτης! Μπορεί να κάνει του κόσμου τις μαλακίες και λόγου του Δία να την γλυτώσει… Είναι ικανός σε φάση ανύποπτη στο 119′ της παράτασης να κάνει πέναλτι αλλά ο παίκτης να το χάσει!
Αιγόκερως : Μπορεί να τον δείτε στο ποδόσφαιρο αλλά από προεδρικό πόστο. Τα λεφτά να περνάνε από αυτόν και πάντα να κανονίζει για τους άλλους παρόλη την ξεροκεφαλιά του. Σε άλλο πόστο δύσκολα τον βρίσκετε.
Υδροχόος : Κλασικό παράδειγμα παίκτη που θα παίξει λίγα χρόνια και θα αποσυρθεί χωρίς κανένας να καταλάβει την αίτια… Θα τον δείτε σε άνοιγμα ιδρυμάτων, ακτιβιστή για να σωθεί η φώκια στα Νότια Γκαλαπάγκος αλλά και πάλι στο ποδόσφαιρο όχι.
Ιχθύς : Είναι πάντα τόσο αθώοι. Το ποδόσφαιρο δεν τους συγκινεί, μπορεί να βρεθήκαν από σπόντα. Πολλά αυτογκόλ έχουν σημειωθεί από εκπροσώπους του ζωδίου λόγω της άγνοιας τους. Συχνή ερώτηση: Εμείς είμαστε αυτοί με τα γαλάζια; α! και επισης θα βαλει αυτογκολ,χαχα
asteriskos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια